Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 3

Labukas 4u.gif

norejau paklausti, kaip FB padaryti viena nuotrauka didesne uz kitas. .
Turiu omeny, kai tarkim, ikeliamos 6 nuotraukos ir paspaudus POST, tai pas mane time'line jas rodo 6 mazytes. Zinau, kad galima keisti nuotrauku isdestyma, kuri matytu visi - pvz.; viena buna didesne, o visos kitos sone ar apacioje mazesnes. Bet niekaip nerandu kur ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atgimusi @ 2013 07 14, 19:41)
Labukas  4u.gif

norejau paklausti, kaip FB padaryti viena nuotrauka didesne uz kitas. .
Turiu omeny, kai tarkim, ikeliamos 6 nuotraukos ir paspaudus POST, tai pas mane time'line jas rodo 6 mazytes. Zinau, kad galima keisti nuotrauku isdestyma, kuri matytu visi - pvz.; viena buna didesne, o visos kitos sone ar apacioje mazesnes. Bet niekaip nerandu kur  ax.gif

Nezinau ar tiksliai, bet man atrodo kad paskutine ikelta rodo didele, o kitas mazesnes. anksciau buvo galima padaryti pagrindine albumo nuotrauka (didziausia)kuria nori redaguojant albuma, bet dabar jau taip neina pasidaryti-as bandziau, ieskojau,bet neradau
Atsakyti
QUOTE(ahsitian @ 2013 07 14, 11:29)
ar galima nustatyti taip, kad manes nerodytu paieskos rezultatuose kai suveda mano varda ir pavarde???

Privatumo nustatymuose galite tai nustatyti.
Atsakyti
Labas merginos ,gal kas galite padeti man. Rodo pas mane feisbuke prie zinuciu "other" (1) , bet ant jo paspaudus nieko nerodo , kai paspaudziu ,kad perkeltu i gautas , jos vis tiek nerodo, nei gautuose doh.gif
Atsakyti
https://www.facebook...40683449?ref=hl

Paspauskite LIKE smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ahsitian @ 2013 07 14, 11:29)
ar galima nustatyti taip, kad manes nerodytu paieskos rezultatuose kai suveda mano varda ir pavarde???

Aš pasidariau privatumo nustatymus, kad pvz. Google paieškoj nerodytų mano profilio.Ir dar šiandien atradau kitą privatumo nustatymą, kad manęs negalėtų facebooke surasti pagal mano el. pašto adresą.
Atsakyti
ar galima prisiregistruoti FB tuo paciu elektroniniu pastu?
Atsakyti
Prisijungus prie FB imanoma pasidaryti kad buciau nematoma?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginestra @ 2013 08 06, 17:21)
Aš pasidariau privatumo nustatymus, kad pvz. Google paieškoj nerodytų mano profilio.

Ir dar šiandien atradau kitą privatumo nustatymą, kad manęs negalėtų facebooke surasti pagal mano el. pašto adresą.

As irgi taip nuo seno pasidarius.

Gal galit pasidalinti kaip? Nes ko gero nesu to padarius mastau.gif

QUOTE(MANGO* @ 2013 08 07, 09:03)
ar galima prisiregistruoti FB tuo paciu elektroniniu pastu?

Tiksliai nepamenu, bet lyg ne.

QUOTE(zara** @ 2013 08 07, 09:47)
Prisijungus prie FB imanoma pasidaryti kad buciau nematoma?? 4u.gif

Imanoma. Bet tada ir jus nematysit- kas prisijunges.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 08 07, 09:02)
Imanoma. Bet tada ir jus nematysit- kas prisijunges.

Man nesvarbu kad as nematysiu kas online.O kaip nustatyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zara** @ 2013 08 07, 11:24)
Man nesvarbu kad as nematysiu kas online.O kaip nustatyti 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 05 29, 15:08)
FB puslapio desines puses apacioje:
user posted image
Belieka tik isjungti pokalbio rezima ir jus nematoma (ir kitu nematot).
Ijungiat pokalbio rezima- jus matoma (ir kitus matot).

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 08 07, 11:58)

nerandu blush2.gif blush2.gif blush2.gif
cia toj vietos kur parasyta :slapukai,privatumas ir t.t. 4u.gif

o gal ir radau ax.gif kur yra visi mano draugai ir virs ju yra parasyta pokalbiai ir salia kaip gelyte,ant jos paspaudus yra nustatymai,ir paspausti isjungti pokalbius taip? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zara**: 07 rugpjūčio 2013 - 12:34