Sveiki, turiu susikūrus komercinį (ar kaip čia pavadinti) puslapį niekaip nesuprantu, kodėl keliant nuotraukas į tam tikrą albumą, jos nepasirodo ant sienos? Į kitus albumus keliant tokios problemos nėra. Niekur nerandu informacijos apie tai
Gal kas galetu man atsakyti kas negerai mano anketoje kad kvieciasi i draugus visiskai nepazistami zmones? Privatumo nustatymuose esu padarius kad mane gali rasti tik draugu draugai bet tai negelbsti. Kvieciasi uzsienieciai kurie neturi visiskai nieko bendro su mano draugais.. Ka dar galeciau padaryt kad jie manes nekviestu? Pavargau atmetinet ju uzklausas.
Aš irgi vos ne kasdien gaunu kvietimų draugauti iš nepažįstamų žmonių.Jei matau, kad anketa fiktyvi, sukurta tik sukčiavimui (tipo amerikiečiai kareiviai iš Afganistano), tai tokius tipus iškart užblokuoju.O jei normalus žmogus, bet jo nepažįstu, tai kvietimą tiesiog atmetu. faustina, kažin ar galima šiuo klausimu ką nors padaryti.
Aš irgi vos ne kasdien gaunu kvietimų draugauti iš nepažįstamų žmonių.Jei matau, kad anketa fiktyvi, sukurta tik sukčiavimui (tipo amerikiečiai kareiviai iš Afganistano), tai tokius tipus iškart užblokuoju.O jei normalus žmogus, bet jo nepažįstu, tai kvietimą tiesiog atmetu.
faustina, kažin ar galima šiuo klausimu ką nors padaryti.
Gaudavau ir as suklastotu anketu.. Karta esu pabandzius atrasyt netgi... isitikinau kad sukciai.. nasliai kazkokie... Ieskantys patiklios moters draugystei ir vedyboms.. Bet as netikiu. Bet dabar daugiausiai gaunu draugystes uzklausu is Mexikos ir Brazilijos.. dar daznai is Peru. Nesuprantu kas ir kodel.. atmetu ir atmetu... Manau kad cia FB sistema kazkaip nesutvarkyta iki galo... Jei esu nustacius kad gali rast tik draugu draugai tai kaip gali mane kviestis isvis nesusije su mano draugais?
neimanoma padaryti, kad laiku nematytu draugai, o matytu "ne draugai".
nebent padarysite privatuma "tik man", bet tada jusu laiku nematys niekas.
nebent norit paslepti nuo konkreciu draugu, tuomet galima privatumo nustatyme pazymeti "rodyti draugams, isskyrus... [pazymit draugus]"
Gaudavau ir as suklastotu anketu.. Karta esu pabandzius atrasyt netgi... isitikinau kad sukciai.. nasliai kazkokie... Ieskantys patiklios moters draugystei ir vedyboms.. Bet as netikiu. Bet dabar daugiausiai gaunu draugystes uzklausu is Mexikos ir Brazilijos.. dar daznai is Peru. Nesuprantu kas ir kodel.. atmetu ir atmetu... Manau kad cia FB sistema kazkaip nesutvarkyta iki galo... Jei esu nustacius kad gali rast tik draugu draugai tai kaip gali mane kviestis isvis nesusije su mano draugais?
Na tikrai tada neaišku kaip kiti gali kviestis draugauti.Yra viena išeitis, tu gali pasidaryti, kad išvis niekas tau negalėtų siųsti kvietimą draugauti, tik tu.
Na tikrai tada neaišku kaip kiti gali kviestis draugauti.Yra viena išeitis, tu gali pasidaryti, kad išvis niekas tau negalėtų siųsti kvietimą draugauti, tik tu.
Kažkaip tai galima pasidaryti, reikia atidžiau patyrinėti FB.
Pvz., aš prieš porą mėnesių nusiunčiau kvietimą draugauti senam draugui, o jį matyt užkniso tas mano kvietimas draugauti, nes ne tik nepriėmė manęs į draugus, bet dar ir pasidarė, kad absoliučiai niekas jam nesiųstų kvietimų draugauti, nebeliko prie jo profilio tos dalies "Pridėti prie draugų".
neimanoma padaryti, kad laiku nematytu draugai, o matytu "ne draugai".
nebent padarysite privatuma "tik man", bet tada jusu laiku nematys niekas.
nebent norit paslepti nuo konkreciu draugu, tuomet galima privatumo nustatyme pazymeti "rodyti draugams, isskyrus... [pazymit draugus]"
Susipykau su viena fb "drauge" ir ją užblokavau.Po kiek laiko ją atblokavau, nes norėjau ištrinti savo komentarus po jos viešomis nuotraukomis, bet neberandu jos profilio. Ką ji tokio man padarė, kad neberandu jos net ją atblokavus?