Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 3

QUOTE(Milvaja @ 2017 06 21, 15:20)
Aš tokiu atveju užsidedu privatumo nustatymą "tik man".Nuotrauką matau tik aš ir neina per visų sienas.Paskui privatumo nustatymus juk visada galima pakeisti.

o kai nuotrauka jau įkritusi kortelėje, su saugu "tik man", tarkim po savaitės pakeiti saugumą "draugams" - ji neina per visų sienas....?
Atsakyti
QUOTE(melsvaižalia @ 2017 02 23, 20:21)
Sveiki, protingi ir nusimanantys žmonės biggrin.gif
Padėkit, prašau..
kažką nuspaudžiau ir negaliu perskaityt žinučių, o ir įrašus tik 2 rodo. kai paspaudžiu ant "daugiau įrašų", tai suka suka ir nieko neatidaro..  ir ant žinutės suka suka ir nieko...
ačiū, jei paprotinsit...

Ar susitvarkiai, nes panašiai kažka pridirbau ir aš, tik su grupių albumais, matau ju 10 o toliau irgi sukasi bet neužsuka, o tikrai žinau kad ju yra daaug daugiai, anksčiau mačiau dabar nebe.
Labai laukiu visų patarimų nes jau kelias dienas bandau atrast kame bėda ir nieko.
Atsakyti
QUOTE(va va @ 2017 06 23, 08:02)
o kai nuotrauka jau įkritusi kortelėje, su saugu "tik man", tarkim po savaitės pakeiti saugumą "draugams" - ji neina per visų sienas....?

Aš manau, kad neina per visų sienas, nors nesu tikra visiškai.Gal kas kitas tiksliai gali atsakyti į šį klausimą. smile.gif
Atsakyti
"Aktualūs komentarai is selected, so some comments may have been filtered out."

Ką reiškia, kai matome šią frazę?Kad komentarai trinami? unsure.gif
Atsakyti
Nesuprantu kodėl feisbukas mano profilyje nerodo mano gimtos vietos, nors ją padariau viešą. unsure.gif Pasižiūrėjau į savo profilį ir iš kito profilio, tikrai nerodo mano gimtojo miesto.Kodėl? unsure.gif
Atsakyti
Prieš porą dienų po vienu puslapiu feisbuke parašiau vieną komentarą, kitą dieną dėl jo pasigailėjau ir panorau ištrinti, bet nepavyko. unsure.gif Nesuprantu, kodėl man jo nepavyko ištrinti?Galėjau tą komentarą tik redaguoti. unsure.gif
Atsakyti
Man naujienu sraute neberodo pamegtu puslapiu ir grupiu naujienu, tik draugu postus. Pati nieko nekeiciau nustatymuose, gal zinote kaip atitaisyti..
Atsakyti
Per kompiuterį jei norite, galite nueiti į norimus puslapius is paspausti Follow mygtuką, o tuomet pasirinkti (jei neiššoks meniu, paspauskite trikampiuką šalia Following ir pasirinkite norite matyt Default arba See First. Tada rodys naujienų srauto viršuje. O šiaip Facebook algoritmas veikia taip kad rodo turinį, kuris jus įtraukia (palaikinat, pakomentuojat arba paprasčiausiai dažnai atsidarote ir žiūrite, pvz., kad ir kokio žmogaus profilį ar postus). :)  grupių ir puslapių naujienų greičiausiai nematote dėl to, jog Facebook nesenai sumažino puslapių reach'ą, žodžiu, skatina puslapius mokėti už tai, jog jų turinys pasiektų vartotojus :) 
Atsakyti

Sveiki.isijungus facebook buna ad permetineja pislapi vel atgal i google.ar siaip jame narsant,spaudzian ant kokio draugo,norint kazka parasyt ar skaityt.vis ismeta atgal google.kas tai galetu but?dekui.

Atsakyti
Gal padės kas? smile.gif 4u.gif
Šone atsirado kitokie užrašai, ar pati prispaudinėjau, ar pasikeitė FB. Kaip grąžinti viską, kad šone rodytų grupes ir kiek naujų pranešimų jose? O ne visą sąrašą pasirinkimų.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Ar galima taip padaryti, kad niekas ir draugai nematytu, jokiu mano paspaudimu "like" ir komentaru? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2017 10 10, 20:01)
Ar galima taip padaryti, kad niekas ir draugai nematytu, jokiu mano paspaudimu "like" ir komentaru? smile.gif

O kokia prasme laikint ir komentuot, jeigu niekas to nematys?
Atsakyti