QUOTE(mylimuke! @ 2017 02 26, 13:50)
Taip. Bet turi kasnors patvirtinti tavo prasyma prisijungti prie grupes. Is jau esanciu nariu.
Ir jei ta grupe yra viesa ir matoma.
Ir jei ta grupe yra viesa ir matoma.
As ten esu vieninele nare.norejau istrint grupe.bet vis rode kad yra dar vienas narys.isejau.o neistryne.ir fb rasiau i pagalba.nepadejo
Jei aš ką nors "palaikinu", pasidalinu ar pakomentuoju Facebook'e, tai mano vyrui ateina sms į telefoną, kurioje pranešama mano veikla FB jį žiauriai tos žinutės nervina, bet aš neįsivaizduoju, kodėl tos žinutės jam eina. Gal galit papasakoti, kaip sustabdyti tai
QUOTE(Jonete @ 2017 04 14, 19:00)
<p>Jei aš ką nors "palaikinu", pasidalinu ar pakomentuoju Facebook'e, tai mano vyrui ateina sms į telefoną, kurioje pranešama mano veikla FB jį žiauriai tos žinutės nervina, bet aš neįsivaizduoju, kodėl tos žinutės jam eina. Gal galit papasakoti, kaip sustabdyti tai </p>
Oho, net nežinojau, kad ir taip būna. Kur tavo privatumas?
Mane tai nervina, kai prisijungus prie feisbuko, pradedami rodyti video, kurių nežadu žiūrėti.Ar įįmanoma ką nors padaryti, kad nepasileistų video be mano valios?
Aš irgi pirmą kartą apie tokį dalyką išgirdau
Jūs turite nueiti į savo anketos nustatymus(app settings), tada spausti ant "autoplay" ir ten padėti varnelę "Never autoplay videos"
Sveiki!
Turiu klausimą - prašymą.
Kaip galima, ar įmanoma - įsikelti foto, su aprašymu ir pan.tarsi tik sau;
kad "nugultų" tiesiai į savo paskyrą, t.y. neitų per visą pagr.Naujienų srautą, niekas nežinotų, nematytų, nelaikintų. Bet jei kas užeis į nuotraukas, matys, nebus paslėptos "Tik man" sauga "Draugams".
Ar aiškiai suformulavau kl.
Būčiau labai dėkinga kas patartų
kad "nugultų" tiesiai į savo paskyrą, t.y. neitų per visą pagr.Naujienų srautą, niekas nežinotų, nematytų, nelaikintų. Bet jei kas užeis į nuotraukas, matys, nebus paslėptos "Tik man" sauga "Draugams".
Sveiki, gavau pranesima is fb kad esu uzblokuota nes trumpiau issireiksiu ,, uzknisau kai kuriuos zmones grupese" arba o net greiciausiai dell konkurencijos. Buvo parasyta iki kada esu uzblokuota. Praejo tas laikas bet manes neatblokavo. Gal zinot ka daryti?
QUOTE(va va @ 2017 06 05, 00:21)
Sveiki!
Na nelabai supratau klausimą, bet jei uždedate privatumo pasirinkimus "Tik man", tai draugai nieko nematys, jei net paslapčia naršys jūsų albumus.Galima pasižiūrėti kaip konkretus draugas mato jūsų profilį.
QUOTE(Milvaja @ 2017 06 20, 17:15)
Na nelabai supratau klausimą, bet jei uždedate privatumo pasirinkimus "Tik man", tai draugai nieko nematys, jei net paslapčia naršys jūsų albumus.Galima pasižiūrėti kaip konkretus draugas mato jūsų profilį.
Kaip patalpinti nuotrauką, kad ji įkristų tiesiai į mano kortelę, neidama per visų sienas.
QUOTE(va va @ 2017 06 21, 13:15)
Kaip patalpinti nuotrauką, kad ji įkristų tiesiai į mano kortelę, neidama per visų sienas.
Aš tokiu atveju užsidedu privatumo nustatymą "tik man".Nuotrauką matau tik aš ir neina per visų sienas.Paskui privatumo nustatymus juk visada galima pakeisti.
QUOTE(Jonete @ 2017 04 14, 20:00)
Jei aš ką nors "palaikinu", pasidalinu ar pakomentuoju Facebook'e, tai mano vyrui ateina sms į telefoną, kurioje pranešama mano veikla FB jį žiauriai tos žinutės nervina, bet aš neįsivaizduoju, kodėl tos žinutės jam eina. Gal galit papasakoti, kaip sustabdyti tai
Čia tai geras, pirmą kartą išgirdau, net nežinoaju kad taip būna.
Sveiki visi Facebook profesionalai!
Pakomentuokite, prašau, kas galėjo nutikti mano paskyrai? Jau daugiau nei parą negaliu nieko postinti, įdėti nuotraukų, peržiūrėti savo įrašų istorijos, atsidaryti žinučių ir t.t.
Prisijungiu puikiai, matau, kas mane "palaikina", pakomentuoja, parašo žinutę. Bet jos perskaityti negaliu, pakomentuoto įrašo atsidaryti negaliu ir t.t. Žodž, be gyvybės
Mano profilis - verslo pagrindu. Prisijungiau per 4 skirtingas internetines naršykles. Visur tas pats neaktyvus variantas Net PAGALBA mygtukas neveikia
Kai prisijungiu į Facebook kaip privatus vartotojas ir peržiūriu savojo versliuko paskyrą, ši atrodo nepriekaištingai ir pilnai funkcionuojanti.
Ką daryti, kur kreiptis, kad paskyra vėl būtų pilnai funkcionuojanti?
Pakomentuokite, prašau, kas galėjo nutikti mano paskyrai? Jau daugiau nei parą negaliu nieko postinti, įdėti nuotraukų, peržiūrėti savo įrašų istorijos, atsidaryti žinučių ir t.t.
Prisijungiu puikiai, matau, kas mane "palaikina", pakomentuoja, parašo žinutę. Bet jos perskaityti negaliu, pakomentuoto įrašo atsidaryti negaliu ir t.t. Žodž, be gyvybės
Mano profilis - verslo pagrindu. Prisijungiau per 4 skirtingas internetines naršykles. Visur tas pats neaktyvus variantas Net PAGALBA mygtukas neveikia
Kai prisijungiu į Facebook kaip privatus vartotojas ir peržiūriu savojo versliuko paskyrą, ši atrodo nepriekaištingai ir pilnai funkcionuojanti.
Ką daryti, kur kreiptis, kad paskyra vėl būtų pilnai funkcionuojanti?