Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 3

QUOTE(mylimuke! @ 2017 02 26, 18:36)
iseinant is grupes galima pazymeti varnele, kad daugiau negaletu prideti.

Pasitaiko, kad mane prideda į naują grupę, kurioje dar nebuvau. unsure.gif Sykį buvau pridėta į grupę, kurioje garbinami vieni politikai, kurie man visiškai nepatinka...
Atsakyti
O kur reikia nustatyti, kad nesimatytų draugai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2017 02 27, 14:46)
O kur reikia nustatyti, kad nesimatytų draugai?  4u.gif

Eini i savo profili, i draugus, virsuj desinej ikonele ir ten pasirinkti kas gali matyti
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2017 02 27, 15:11)
Eini i savo profili, i draugus, virsuj desinej ikonele ir ten pasirinkti kas gali matyti

mylimuke! gal dar žinai kokių "pribambasų" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2017 02 28, 10:51)
mylimuke! gal dar žinai  kokių "pribambasų"  4u.gif

Ziurint ko reikia biggrin.gif
Siaip nueini i nustatymus ir ziuri viska is eiles - ir randi daug visokiu geru dalyku biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai nesuprantu, kodėl kai kurie žmonės prisideda daug viešų nuotraukų, net savo vaikus viešina. unsure.gif Aš, pvz., saugau savo dukters privatumą, jei ją parodau, tai tik draugams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milvaja: 28 vasario 2017 - 15:29
Facbooke vietoje zinuciu atsiradus masangeriui galima matyti, kada zmogus buvo paskutini syki "active". Gal yra budas paslepti, kad nerodytu facebooke masangeris, kada paskutini syki buvai prisijunges?
Atsakyti
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2017 03 01, 10:23)
Facbooke vietoje zinuciu atsiradus masangeriui galima matyti, kada zmogus buvo paskutini syki "active". Gal yra budas paslepti, kad nerodytu facebooke masangeris, kada paskutini syki buvai prisijunges?

Ar nera taip kad ta aktyvuma rodo tik kai is.mobilaus jungiesi? O kai is kompo tai nerodo?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2017 03 01, 11:27)
Ar nera taip kad ta aktyvuma rodo tik kai is.mobilaus jungiesi? O kai is kompo tai nerodo?

Mano viena draugė prie feisbuko jungiasi tik iš kompiuterio, ne per mobilų, bet vis tiek rodo kada paskutinį kartą buvo aktyvi.
Nerodo paskutinio aktyvumo tų fb draugų, su kuriais nebendrauju per messengerį.
Atsakyti
Noriu feisbuke sukurti puslapį turistine tema.Gal keistai nuskambės klausimas (tame esu žalia neišmanėlė), ar iš to kažkiek galima uždirbti? unsure.gif
Atsakyti
Ar yra kam neveikia messenger Nokia išmaniuosiuose? Na visą savaitę neįmanoma išsiųst žinučių.. Turim aplink tris su tokiais telefonais, problema ta pati. Nepadėjo nei perinstaliavimas.
Atsakyti
Šiandien gavau žinutę iš Facebook security inc. ar panašiai, jie dar kažkaip pasidalino mano profilio nuotrauka ir parašė, kad turiu paspausti kažkokią jų atsiųstą nuorodą, antraip mano anketa bus ištrinta doh.gif
Aiški apgaulė, tai tikrai ne oficialus Fb puslapis. Peržiūrėjau tų sukčių puslapį, tai jie dalinasi ne tik mano foto, bet ir kitų žmonių, atrodo tik lietuvių.
Pranešiau apie puslapį kaip apie apgavikų ir užblokavau jį (tik neaišku, ar Fb sureaguos ir kada)...
Ar verta keisti slaptažodį? Kažkaip neramu... unsure.gif
Atsakyti