Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 3

QUOTE(Leksa @ 2017 02 12, 12:18)
o kam juos slepti?  unsure.gif

Aš irgi slepiu fb draugus.Tai darau privatumo sumetimais.Yra žmonių, kurie šniukštinėja viską. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Milvaja @ 2017 02 12, 15:08)
Aš irgi slepiu fb draugus.Tai darau privatumo sumetimais.Yra žmonių, kurie šniukštinėja viską.  unsure.gif

nemalonu su tokiais zmonem susidurt. ne tik sniukstineja visur, bet paskui dar ir paskalas nesioja po visur.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2017 02 12, 15:20)
nemalonu su tokiais zmonem susidurt. ne tik sniukstineja visur, bet paskui dar ir paskalas nesioja po visur.

Pritariu.Buvau susidūrusi su tokiu žmogum ir nuo to karto pasidariau atidesnė.
Vienas mano draugas net buvo susikūręs fake anketą moterišku vardu ir mane kvietė draugauti su tikslu mane pašnipinėti.Aišku, kad nepriėmiau jo (jos biggrin.gif ) draugystės, nes iškart supratau, kad ten fake profilis. unsure.gif
Papildyta:
http://www.delfi.lt/...k.d?id=73696516

Delfi rašo ape feisbuką. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milvaja @ 2017 02 12, 15:39)
Pritariu.Buvau susidūrusi su tokiu žmogum ir nuo to karto pasidariau atidesnė.
Vienas mano draugas net buvo susikūręs fake anketą moterišku vardu ir mane kvietė draugauti su tikslu mane pašnipinėti.Aišku, kad nepriėmiau jo (jos  biggrin.gif  ) draugystės, nes iškart supratau, kad ten fake profilis.  unsure.gif
Papildyta:
http://www.delfi.lt/...k.d?id=73696516

Delfi rašo ape feisbuką.  smile.gif

Zodziu nieko rasyt ir skelbt negalima biggrin.gif tai kam tas fb reikalingas tada smile.gif
Atsakyti
Sveiki, protingi ir nusimanantys žmonės biggrin.gif
Padėkit, prašau..
kažką nuspaudžiau ir negaliu perskaityt žinučių, o ir įrašus tik 2 rodo. kai paspaudžiu ant "daugiau įrašų", tai suka suka ir nieko neatidaro.. ir ant žinutės suka suka ir nieko...
ačiū, jei paprotinsit...
Atsakyti
I kokius nustatymus eiti, kad draugai nematytu, kokius naujus puslapius palaikinu? Ar taip galima padaryti? Bandziau ieskoti, bet neradau..
Atsakyti
QUOTE(dideee @ 2017 02 24, 13:39)
I kokius nustatymus eiti, kad draugai nematytu, kokius naujus puslapius palaikinu?  Ar taip galima padaryti? Bandziau ieskoti, bet neradau..

Dažnai šioje temoje užduodamas šis klausimas.Deja, abejoju, kad yra toks nustatymas, kad draugai nematytų laikinamus puslapius. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Milvaja @ 2017 02 24, 16:33)
Dažnai šioje temoje užduodamas šis klausimas.Deja, abejoju, kad yra toks nustatymas, kad draugai nematytų laikinamus puslapius.  unsure.gif

Taip yra. Tereikia nueiti i savo profili, surasti - daugiau- tvarkyti skiltis. O tada nuiminet varneles nuo tu dalyku kuriu nenoretumete kad matytu kas nors kad palaikinate.. Nuimkit varneles nuo-patinka, muzika, tv laidos ir pan. 4u.gif
Atsakyti
sveikos,gal zinot ar imanoma sugrizti i grupe,is kurios isejai
Atsakyti
QUOTE(fresija @ 2017 02 26, 12:34)

Taip. Bet turi kasnors patvirtinti tavo prasyma prisijungti prie grupes. Is jau esanciu nariu.
Ir jei ta grupe yra viesa ir matoma.
Atsakyti
QUOTE(fresija @ 2017 02 26, 12:34)

Aš sykį išėjau iš vienos grupės ir vienas mano fb draugas mane vėl ten pridėjo.Kaip man nepatinka, kai mane draugai manęs neatsiklausus prideda į įvairias grupes. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Milvaja @ 2017 02 26, 16:38)
Aš sykį išėjau iš vienos grupės ir vienas mano fb draugas mane vėl ten pridėjo.Kaip man nepatinka, kai mane draugai manęs neatsiklausus prideda į įvairias grupes. unsure.gif

iseinant is grupes galima pazymeti varnele, kad daugiau negaletu prideti.
Atsakyti