QUOTE(Milvaja @ 2017 02 04, 14:59)
Kas tam feisbukui pasidarė, kad galiu laisvai perskaityti kokius komentarus kitiems draugams rašo mano draugai, ar kaip jie sureagvo.
jus naujoke feisbuke? tai kad visada jusu draugai galejo perskaityt jusu komentarus kitiems draugams. jeigu norit visisko privatumo, tai rasykit asmenines zinutes.
QUOTE(mylimuke! @ 2017 02 04, 17:45)
jus naujoke feisbuke? tai kad visada jusu draugai galejo perskaityt jusu komentarus kitiems draugams. jeigu norit visisko privatumo, tai rasykit asmenines zinutes.
Gal blogai išreiškiau mintį.
Norėjau parašyti, kad matau komentarus savo fb draugų, kuriuos jie rašo kitiems fb draugams, kurie nėra mano draugai.
Tai yra sena fb privatumo problema, o nuo tada kai feisbukas įdiegė ir reakcijas, tai matau savo fb draugų reakcijas (liūdnas, piktas, myliu) ant jų draugų paskelbimų, kurie nėra mano draugai.
Papildyta:
Galvojau, kad feisbuke buvo panaikinta ši privatumo spraga.
QUOTE(Milvaja @ 2017 02 05, 14:37)
Gal blogai išreiškiau mintį.
Norėjau parašyti, kad matau komentarus savo fb draugų, kuriuos jie rašo kitiems fb draugams, kurie nėra mano draugai.
Tai yra sena fb privatumo problema, o nuo tada kai feisbukas įdiegė ir reakcijas, tai matau savo fb draugų reakcijas (liūdnas, piktas, myliu) ant jų draugų paskelbimų, kurie nėra mano draugai.
Papildyta:
Papildyta:
tai nera privatumo spraga. jie nusistate, kad ju komentarai butu viesi, todel juos mato visi, ir draugai, ir nedraugai.
QUOTE(mylimuke! @ 2017 02 05, 16:16)
tai nera privatumo spraga. jie nusistate, kad ju komentarai butu viesi, todel juos mato visi, ir draugai, ir nedraugai.
Taip, reikia gerai "pasiknisti" nustatymuose, kad daugiau privatumo prisidėti.
Pvz mano facebooke niekas negali matyti mano draugų, ir kiek jų turiu
QUOTE(Cantika @ 2017 02 05, 18:45)
Taip, reikia gerai "pasiknisti" nustatymuose, kad daugiau privatumo prisidėti.
kaskart prieš rašant komentarą galima pažymėti, kas gali matyti.
QUOTE(mylimuke! @ 2017 02 05, 16:16)
Taip, dabar tai pastebėjau.
Klausimas dabar kitas.Kodėl "neužsirakina" tema pasiekus 50 puslapių?
QUOTE(Milvaja @ 2017 02 11, 18:02)
Taip, dabar tai pastebėjau.
forumo naujove
Mergaites,
ar imanoma panaikinti compiuterije FB ta messengeri ? Kad butu kaip anksciau ziutes ? nes nemoku archivoti ju, arba trinti
ar imanoma panaikinti compiuterije FB ta messengeri ? Kad butu kaip anksciau ziutes ? nes nemoku archivoti ju, arba trinti
QUOTE(Cantika @ 2017 02 05, 18:45)
o kam juos slepti?
QUOTE(Leksa @ 2017 02 12, 12:18)
o kam juos slepti?
apie bet ka galima paklausti - o kam slepti. na juk ne visi nori visiems viska rodyti, kai kam feisbukas tik del bendravimo su draugais, kazkokiu naujienu sekimo ir pnš, o ne saves rodymo.
man idomiau, kam reikia trinti zinutes, kurios yra privacios.
mesengerio man rodos nelabai iseina istrint,arba as nemoku, nors paciai jis irgi nepatinka.
o zinutes is mesengerio paprastai: desini peles klavisa ant norimos trinti zinutes ir pasirinkti "trinti". arba desinej pusej salia zmogaus paveikslelio ir vardo tokia pilka ikonele yra, ten spaudi ir "trinti" - tada istrina visa pokalbi.
o as galvojau, kad koks rimtas motyvas yra, apie kuri as nezinojau