Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 3

Sveiki 4u.gif O kaip cia yra... vakar buvo viskas normaliai o ka tik prisijungus i savo grupe radau nenormaliai isdidintas nuotraukas? Mastelis tas pats. Kas cia pasidare? Pasityciojimas is grupes ir nuotrauku.. as gi keliau normalaus dydzio nuotraukas i grupe o ka tik radau baisines kazkokias istampytas.. .. net ne ryskias. Mano drauge sake kad pakito FB nuotrauku dydis. As nepatikejau bet dabar ziuriu ir vienaip ir kitaip.. nu nesivaidena man.. O ir negerus alko... O kaip pas jus? Kaip rodo nuotraukas? Ir aplamai is mano favoriciu grupiu atsirado greitosios nuorodos .. Nei vienas nei devyni.. Betvarke zodziu. Esu pasipiktinusi tai tikrai labai labai.. mad.gif mad.gif
Atsakyti
QUOTE(faustina @ 2016 12 29, 00:34)
Sveiki 4u.gif  O kaip cia yra... vakar buvo viskas normaliai o ka tik prisijungus i savo grupe radau nenormaliai  isdidintas nuotraukas? Mastelis tas pats. Kas cia pasidare?  Pasityciojimas is grupes ir nuotrauku.. as gi  keliau normalaus dydzio nuotraukas  i grupe o ka tik radau baisines kazkokias istampytas.. .. net ne  ryskias.  Mano drauge sake kad pakito FB  nuotrauku dydis. As nepatikejau bet dabar ziuriu ir vienaip  ir  kitaip.. nu nesivaidena man.. O ir negerus alko... O kaip pas jus? Kaip rodo  nuotraukas? Ir aplamai is mano favoriciu  grupiu atsirado greitosios nuorodos .. Nei vienas nei devyni.. Betvarke zodziu. Esu pasipiktinusi tai tikrai labai labai..  mad.gif  mad.gif

Kol sulauksiu cia atrasant tai prazilt galima. Pasiklausinejau kitu zmoniu. smile.gif Pasirodo tikrai pakeista pas visus ir tas nepatika mano draugams. Vel pratinames prie naujos FB isvaizdos.. rolleyes.gif
Atsakyti
ar imanoma pakeisti nustatymus, kad draugu sveikinimai gimtadienio proga is viesu taptu matomi tik draugams mano? ar esamu irasu jau neimanoma pakeist? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2017 01 12, 02:09)
ar imanoma pakeisti nustatymus, kad draugu sveikinimai gimtadienio proga is viesu taptu matomi tik draugams mano? ar esamu irasu jau neimanoma pakeist? g.gif

Kad draugai matytų tik kitų draugų post'us ant tavo sienos - taip..
Atsakyti
Atsinaujino FB Messengeris.Man nepatinka paskutinis atnaujinimas.
Kompiuteryje Messengeris tapo kaip mobiliame telefone.Labai trūksta privatumo naudojant FB messengerį. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Milvaja @ 2017 01 27, 14:48)
Atsinaujino FB Messengeris.Man nepatinka paskutinis atnaujinimas.
Kompiuteryje Messengeris tapo kaip mobiliame telefone.Labai trūksta privatumo naudojant FB messengerį.  unsure.gif

Man tas feisas irgi nepatinka . bet kame privatumo trukumas?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2017 01 27, 15:46)
Man tas feisas irgi nepatinka . bet kame privatumo trukumas?

Kai kas nors parašo asmeninę žinutę, gaunu fb messengerio pranešimą ir į mobilų telefoną.Bet kas gali paimti mobilų telefoną ir perskaityti ką man kiti rašo.Teko dėl to man nusvilti.Plius nerandu kaip ištrinti tas gaunamas žinutes, pvz., Skaipe kiekvieną susirašinėjimą gali iškart ištrinti privatumo sumetimais, o šito dalyko fb messengeryje nerandu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Milvaja @ 2017 01 27, 17:30)
Kai kas nors parašo asmeninę žinutę, gaunu fb messengerio pranešimą ir į mobilų telefoną.Bet kas gali paimti mobilų telefoną ir perskaityti ką man kiti rašo.Teko dėl to man nusvilti.Plius nerandu kaip ištrinti tas gaunamas žinutes, pvz., Skaipe kiekvieną susirašinėjimą gali iškart ištrinti privatumo sumetimais, o šito dalyko fb messengeryje nerandu.  unsure.gif

Tai ir anksciau issokdavo zinutes langas notifications pasikeisk.
O zinutes istrint galima. Bent jau per kompa prisijungus
Atsakyti

telefono FB  mesengeryje ant norimos zinutes paspauskite ir palaikykite, kai atsiras lentele, susirakite delete ir istrinsite zinute. 

Atsakyti
Ačiū už atsakymus, jau radau kaip ištrinti žinutes.
Bet kaip rašiau pirma, esu nukentėjusi per tą fb Messengerį, kai feisbukas privertė jį priverstinai visiems instaliuoti į mobilų telefoną.
Tiesiog buvo žmogus, kuris paslapčia skaitydavo mano gautas žinutes, pokalbius, paėmęs mano mobilų telefoną, man to nematant.Likau labai šokiruota po šios patirties. unsure.gif
Atsakyti

Jei turit ką saugoti telefone, nustatykit užraktą su kodu arba pattern pačiame telefone. FB ir kitų programų tikslas dažniausiai būna kuo patogesnis valdymas ir vartotojo patirtis. Pavyzdžiui, aš jau geriau apsaugau savo telefoną nuo svetimų akių užsidėjusi kodą, negu praleidžiu žinutę Messenger'yje.

Atsakyti
Gaila, kad tik dabar sužinojau apie šias privatumo galimybes, tik nusvilusi nuo pašalinio messengerio skaitytojo.
Gyveni ir mokaisi. unsure.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti