Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 3

QUOTE(Anetė @ 2013 06 28, 20:08)
Kaip panaikinti gimimo data facebook.

ten kur redaguoti profilį - data yra gimimo - tai galima rinktis, ką rodyti arba nieko nerodyti......... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 06 28, 18:32)
O kas tas tiksiukas? mastau.gif

lango dešnės pusės viršuje rodo draugų paskutinius veiksmus
Atsakyti
QUOTE(sniegal @ 2013 06 28, 21:32)
lango dešnės pusės viršuje rodo draugų paskutinius veiksmus

Aaa, supratau. Aisku db.
Aciu
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 06 28, 19:35)
Aaa, supratau. Aisku db.
Aciu

o kaip jį įsijungti, kad rodytų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegal @ 2013 06 28, 21:43)
o kaip jį įsijungti, kad rodytų  ax.gif

As pamenu tik tiek, kad tai padariau per nustatymus (jei neklystu).
Atsakyti
Norejau paklaust, kaip padaryt kad rodytu norimus laukus kai kitas perziurineja mano anketa ten kur parasyta trumpai apie mane? Tarkim pas vienus rodo tik lyti ir miesta, pas kitus daugiau punktu. Nuo ko tai priklauso?
Atsakyti
QUOTE(Ramiele @ 2013 07 01, 18:39)
Norejau paklaust, kaip padaryt kad rodytu norimus laukus kai kitas perziurineja mano anketa ten kur parasyta trumpai apie mane? Tarkim pas vienus rodo tik lyti ir miesta, pas kitus  daugiau punktu. Nuo  ko tai priklauso?

Na jei jūs iš Nacionalinio saugumo jūs matote visus laukus ir visų nuotraukas smile.gif
Tai ka paviešini internete, nelabai susigražinsi... čia šiaip lyriniai nukrypimai smile.gif
Prisiminkite paprasta tiesa, amerika jus seka.... ups pasakiau amerika... o kas jusu neseka.. .kaimynas, darbdavys, facebookas smile.gif
Nerašykite į internetą to ko nenorėtumėte kad visi žinotų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zigintas: 03 liepos 2013 - 22:26
QUOTE(Zigintas @ 2013 07 03, 22:23)
Na jei jūs iš Nacionalinio saugumo jūs matote visus laukus ir visų nuotraukas smile.gif
Tai ka paviešini internete, nelabai susigražinsi... čia šiaip lyriniai nukrypimai smile.gif
Prisiminkite paprasta tiesa, amerika jus seka.... ups pasakiau amerika... o kas jusu neseka.. .kaimynas, darbdavys, facebookas smile.gif
Nerašykite į internetą to ko nenorėtumėte kad visi žinotų.

Visiskai manes nesupratot biggrin.gif Tegul anketoje rodo viska ka uzrasiau bet turejau omeny pirma puslapi kai tik atsidarai savo anketa ir kur yra keli duomenys apie mane, o ne kur skyrelyje apie pateikiama jau visa info.

O, katik pati radau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramiele: 04 liepos 2013 - 20:47
Kaip man savo profilyje padaryti, kad rodytų matytus filmus? Matau, kad pas kitus skiltyje „Daugiau“ (pagr. profilyje), yra atskira mažesnė skiltis „Filmai“ g.gif

Paklausiau ir radau laugh.gif

Bet tada kitas klausimas - kai pridedu filmą į matytų sąrašą, kaip padaryti, kad tai matytų ir draugai? Padaryta, kad būtų matoma draugams, bet dabar tik nuėjus į profilį galima rasti ką mačiau, o bendrai ant sienos neišmeta, kokius filmus dedu į sąrašą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 05 liepos 2013 - 08:14
Nesuprantu kodel neikelia nuotrauku, raso taip
Max number of upload retries exceeded: Error
Kas cia atsitiko?
Atsakyti
Kaip nustatyti , kad nesimatytu nedraugams , ant profilio nuotraukos , kas paspaudė patinka.
Atsakyti
ar galima nustatyti taip, kad manes nerodytu paieskos rezultatuose kai suveda mano varda ir pavarde???
Atsakyti