Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 3

QUOTE(mylimaa @ 2016 07 28, 07:53)
Negi neimanoma pekeisti ? sad.gif

Automatiškai - ne. Rankiniu būdu galit perstumdyt jau pačiam albume įkeltas nuotraukas..
Atsakyti
http://www.15min.lt/...inko-646-661753

Straipsnis apie mano aprašytą problemą.
Atsakyti
Noriu paklaust ar įmanomas toks dalykas, kad per messinger visam laikui nuimt tas vadinamas notifications? Prisijungus prie wif pradeda krist pranešimai, kad tas parašė, anas parašė. Žinau, kad galima jas išjungt daugiausiai 24h, o ar įmanoma visam laikui, kol pati nepanorėsiu įjungt? Bandžiau išjungt ant konkretaus žmogaus, bet tada nerodo ir per pc
Atsakyti
Sveiki, gal kas padės. Problema tokia Faceboke privačiam laukelyje (susirašinėjant) neaktyvi kamera. Ką daryti? Per skype ir šiaip, kamera aktyvi, veikia. O Facbooke ne, gal ką įjungti reikia?
Atsakyti
Ar galima taip padaryti, kad draugai nematytų, kokius naujus puslapius palaikinu?
Atsakyti
QUOTE(dideee @ 2016 08 19, 12:34)
Ar galima taip padaryti, kad draugai nematytų,  kokius naujus puslapius palaikinu?

Nepatinka ir man šis dalykas, bet kažin ar galima taip padaryti, kad draugai to nematytų. g.gif

Gavau elektroniniu paštu pranešimą, kad kažkas bandė atspėti mano feisbuko slaptažodį ir įeiti į mano paskyrą.Pagal nurodytą geografinę vietą supratau, kad tai padaryti bandė mano viena ex draugė.Tad visiems noriu priminti, kad reikia susikurti gana sunkų slaptažodį, ne pvz. šuns vardą kurį visi žino ar 12345 unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lybera: 10 rugsėjo 2016 - 14:52
Merginos, pagelbekit...
Man labai labai reikia matyti, kas pasidalina mano ideta foto. Kur galeciau paziureti? Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2016 09 29, 16:59)
Merginos, pagelbekit...
Man labai labai reikia matyti, kas pasidalina mano ideta foto. Kur galeciau paziureti? Aciu.

Spauskit ant pasidalinimu skaiciaus po nuotrauka ir parodys kas tokie pasidalino 4u.gif
Atsakyti
Noriu paklausti.Kai matau savo draugų sąrašą, tai matau kiek kartų jie paskelbė naujų įrašų.Yra vienas draugas, matau ant jo, kad kažką naujo paskelbė, bet kai nueinu į jo profilį, tai nieko nematau.Ar tokiu atveju jis nuo manęs slepia ką skelbia ant savo sienos? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lybera: 11 spalio 2016 - 15:19
Dar vienas klausimas.Po mano profilio nuotrauka matau, kad vienas žmogus mane seka, bet paspaudus ant to sekėjo man feisbukas nerodo jo pavardės.Kaip pamatyti to savo sekėjo pavardę? unsure.gif
Atsakyti
Ar įmanoma nematyti ką draugai palaikina? visiškai to nenoriu matyti. Ar galima matyti tik tai ką jie įkelia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šolta @ 2016 10 30, 11:01)
Ar įmanoma nematyti ką draugai palaikina? visiškai to nenoriu matyti. Ar galima matyti tik tai ką jie įkelia? smile.gif

Papildyta:
Labas vakaras labai reikia jusu pagalbos. Tiesiog zmogus suteikes man daug skausmo seniau per mano kompa jungdavosi i savo facebook taip pat ir i elektronini. Dabar paspaudus ant nuorodos ismeta ir jo prisijungimo pasta kaip tai panaikinti ? Aciu
Atsakyti