Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 3

Ar galima paskelbtame irase padaryti ,kad jo neleistu draugams komentuoti >?
Atsakyti
Gal kas žinot kaip padaryti, kad per messenger'į atsiųstų nuotraukų automatiškai nesaugotų telefone? unsure.gif
Atsakyti
Gal kas zinot kodel per telefona negaliu prisijungti prie Facebook? raso serverio klaida,anksciau nebuvau jokiu problemu su prisijungimu. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(catherina @ 2016 03 21, 05:51)
Gal kas zinot kodel per telefona negaliu prisijungti prie Facebook? raso serverio klaida,anksciau nebuvau jokiu problemu su prisijungimu. Aciu  4u.gif

Sveikos gal gali kas padėti susigrąžinti FB pakyra ?
Atsakyti
Sveiki,

kai tik atsirado facebookas draugė atsiuntė pakvietimą draugauti , bet nelabai dar ten supratau tai greičiausiai per gmailą kažką būsiu nuspaudusi, dabar nei aš jos matau nei ji mane mato ...Ar galima kažkaip susigražinti kad matytumės. ir paspaudus gmaile tarkim ant tos nuorodos, arba jos profilio išmeta facebookas , kad puslapis nerastas arba iškraipytas 4u.gif
Atsakyti
Įdomu, kiek feisbuke profilių esate susikūrę? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melinelis @ 2016 02 27, 20:53)
Sveiki,
Ar galima panaikinti paskyroje susikurta puslapi? Kaip tai padaryti?

Ieini i savo sukurta puslapi, susirask "settings" > ir eik i apacia, ten rasi "remove page".
Atsakyti
Sveikos merginos;) Facebooke skiltyje News Feed man rodo ne tik ka papostina mano draugai, bet ir draugu draugai, kokius puslpapius kas pamego ir pan. Ar cia visiems tiek visko rodo ir jei ne, kaip tai pataisyti? Lauksiu atsakymu wink.gif
Atsakyti
Sveiki, feisbuką naudoju per mobilų telefoną ir neseniai susidūriau su viena problema. unsure.gif Dabar naudojant feisbuką ir rašinėjantis su draugais privačiomis žinutėmis per mobilų telefoną, FB PRIVALOMAI reikalauja instaliuoti app Messenger Pegi 3.
Perskaičiau kitų žmonių atsiliepimus apie šią app, dauguma neigiami.Ir man jos net neina intsaliuoti į savo mobilų telefoną, nes telefone nėra vietos.
Ką daryti? g.gif Dabar neina su draugais susirašyti privačiomis žinutėmis (naudojant FB per mobilų telefoną).
Atsakyti
Yra kažkokia Facebook Lite programėlė, kurią naudojant lyg nebūtina turėt Messengerio. Nesu bandžius jos (Messengeris man labai patinka, patogu su juo), tad negaliu patvirtint, kad tikrai viskas veikia, kaip įprastoj programoj. Bet skaičiau komentarus, kad turėtų veikti chatas.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2016 06 17, 07:54)
Yra kažkokia Facebook Lite programėlė, kurią naudojant lyg nebūtina turėt Messengerio. Nesu bandžius jos (Messengeris man labai patinka, patogu su juo), tad negaliu patvirtint, kad tikrai viskas veikia, kaip įprastoj programoj. Bet skaičiau komentarus, kad turėtų veikti chatas.

Bent man FB PRIVALOMAI reikalauja instaliuoti tik tą nurodytą app.Chatas man be tos app neveikia.
Tai ką man daryti, pirkti naują mobilų, nes dabartiniame mobiliame nėra vietos tos app instaliacijai? unsure.gif Absurdas.
Atsakyti
QUOTE(Lybera @ 2016 06 17, 14:55)
Bent man FB PRIVALOMAI  reikalauja instaliuoti tik tą nurodytą app.Chatas man be tos app neveikia.
Tai ką man daryti, pirkti naują mobilų, nes dabartiniame mobiliame  nėra vietos tos app instaliacijai?  unsure.gif  Absurdas.

Bandykit vietoj tos FB programos, kuri liepia instaliuot Messengerį, parsisiųst kitą programytę - Facebook Lite. Pirmąją ištrint (arba ištrint tik atnaujinimus, jei programa "atėjo" kartu su telefonu) ir įrašyt vietoj jos tą paprastesnę. Su dabartine Facebook programa nėra jokio būdo naudotis chatu neparsisiunčiant Messengerio.
Atsakyti