QUOTE(pultas @ 2016 01 29, 09:10)
Sveiki.gal klausimas pasirodis kvailas,bet...
Ar yra kokia super duper tehnologija,kad paprastas žmogus(ne šnipas ir ne slaptas agentas 😃)galetu matyt mano susirasinejima fb?
Ar yra kokia super duper tehnologija,kad paprastas žmogus(ne šnipas ir ne slaptas agentas 😃)galetu matyt mano susirasinejima fb?
Nera. Nebent źino slaptazodi.
QUOTE(pultas @ 2016 01 29, 09:10)
Sveiki.gal klausimas pasirodis kvailas,bet...
jeigu rašote asmenines žinutes tai tikrai ne
bet jūs nežinote kas mato žinutes to žmogaus kuriam rašote t.y. gal davė slaptažodį kam ir pan
QUOTE(Deimantinė Ana @ 2016 01 07, 10:19)
Sveiki, nesu labai didele fane facebooko ,todel noreciau kazkaip sumazinti visa ta informacija ,kad matyciau svarbesnius ivykius . Ar imanoma facebooke padaryti taip ,kad matytusi tik mano draugu ikeltos nuotraukos, mintys ,postai ir t.t. bet ne tai ,ka jie palaikina ( pvz savo draugu foto ir t..t 0 tuomet viska meta ir pavargstu as nuo gausios informacijos, ar imanoma kazkaip tai sumazinti ? tikiuosi supratot mano padrikas mintis. Aciu uz informacija
Ir man labai šito reiktų. Pvz viena kolegė domisi horoskopais, mėgsta įvairias "dienos citatas" ir pan. Man tai neaktualu ir labai nepatinka, atsidarius fb rasti krūvą prilaikintų horoskopų ir citatų. Tiesiog išjungiau jos sekimą, bet labiau reiktų, išjungt tik visus laikinamus puslapius/draugus, . Bet kaip suprantu taip neįmanoma. O dabar kaip jau sakiau, atsidarai, krūva nepažįstamų žmonių ir pan.
QUOTE(merselle @ 2016 02 08, 16:57)
sveikos,
1. ar imanoma panaikinti mano sekejus?
2. ar galetumete nurodyti tiksliai kaip nustatyti, kad mano FB anketa nebutu rodoma google paieskoje?
aCIU
1. ar imanoma panaikinti mano sekejus?
2. ar galetumete nurodyti tiksliai kaip nustatyti, kad mano FB anketa nebutu rodoma google paieskoje?
aCIU
2. pakeiskite prisijungimo duomenis, tiksliau patį username
Turi matytis čia Friends can view your profile using the link: ir čia linkas su jūsų vardu ir pavarde
nežinau ar supratot manęs niekas neberanda
H e l p!!
Gal kas nors i A.Z. Galit man parqsyti, kaip padaryti, kad fb draugai ( arba kai kurie is ju) NEMATYTU pries kiek laiko buvau paskutini karta aktyvi fb. Kazkaip juk imanoma? Nes ir mano draugu ne visu tai matoma.
Labai lauksiu
Gal kas nors i A.Z. Galit man parqsyti, kaip padaryti, kad fb draugai ( arba kai kurie is ju) NEMATYTU pries kiek laiko buvau paskutini karta aktyvi fb. Kazkaip juk imanoma? Nes ir mano draugu ne visu tai matoma.
Labai lauksiu
QUOTE(Miketukas1 @ 2016 02 10, 20:21)
H e l p!!
Labai lauksiu
Labai lauksiu
Sveiki,
Ar galima panaikinti paskyroje susikurta puslapi? Kaip tai padaryti?
Sveiki,
Ar galima panaikinti paskyroje susikurta puslapi? Kaip tai padaryti?