Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 3

QUOTE(Terroriste @ 2015 12 06, 11:47)
kaiiiiiiip????????????????/

Eiti i profili, tada atnaujinti informacija, tada kontaktai ir papildoma informacija, tada einate ten kur Jusu gimimo data, toje pacioje eiluteje, tik desiniau, bus pasirinkti kas matys jusu gim.data.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2015 10 12, 15:01)
nustokit zaist kaip mazi vaikai ir SUAUKIT. Realiam gyvenime irgi. Na, nebent tikrai dar vaikai esat. Bet tada pamokas eikit ruost, bent nauda bus.

vat butent kaip vaikai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(GV_13 @ 2015 12 08, 01:25)
vat butent kaip vaikai biggrin.gif

ir dar jai man nepatinka bendraut, trinu is draugu, jai neatstoja blokuoju, bet jaigu jau prasideda tokos nesmones, good luck biggrin.gif
Atsakyti
SVEIKI, nesuprantu bet tikriausiai kažka paspaudžiau. Dabar negaliu žmogu pakviesti draugauti. Visada būdavo profilyje dešineje puseje kviesti draugauti dabar nera. Gal žinote ką daryti, kad galečiau pakviesti draugauti?
Atsakyti
Sveiki, noriu Facebooke pasikeisti prisijungimo duomenis. Paštą ir slaptažodį, .. Tik niekur nerandu, kaip tai padaryti. Pagelbėkite. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2016 01 05, 12:25)
Sveiki, noriu Facebooke pasikeisti prisijungimo duomenis. Paštą ir slaptažodį, .. Tik niekur nerandu, kaip tai padaryti. Pagelbėkite. ax.gif

Rodyklė dešinėj navigacijos pusėje (prie žinučių, pranešimų ikonų) -> Settings. Arba tiesioginė nuoroda: https://www.facebook.com/settings
Atsakyti
Sveiki, nesu labai didele fane facebooko ,todel noreciau kazkaip sumazinti visa ta informacija ,kad matyciau svarbesnius ivykius . Ar imanoma facebooke padaryti taip ,kad matytusi tik mano draugu ikeltos nuotraukos, mintys ,postai ir t.t. bet ne tai ,ka jie palaikina ( pvz savo draugu foto ir t..t 0 tuomet viska meta ir pavargstu as nuo gausios informacijos, ar imanoma kazkaip tai sumazinti ? tikiuosi supratot mano padrikas mintis. Aciu uz informacija 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimantinė Ana: 07 sausio 2016 - 10:20
Sveiki, pradėjau naudoti facebooką telefone, bet nerandu kaip padaryti, kad kaskart jungiantis prašytų slaptažodžio.. nes dabar tereikia paspausti facebook piktogramą ir automatiškai prisijungia, negi taip FB veikia telefone? g.gif Tik kai jungiausi patį pirmą kartą prašė ir slaptažodžio, ir vartotojo vardo. Bandziau jiekoti nustatymuose , nerandu blush2.gif Norėčiau , kad kaskart prašytų.
Atsakyti
QUOTE(Deimantinė Ana @ 2016 01 07, 10:19)
Ar imanoma facebooke padaryti taip ,kad matytusi tik mano draugu ikeltos nuotraukos, mintys ,postai ir t.t

Anksčiau buvo galima atsifiltruoti, kad matytusi tik draugu veiksmai, arba tik puslapiu veiksmai. Man irgi aktualis klausimas, gal ir dabar galima matyti tik draugu veikla, nes labai truksta sios funkcijos.
Atsakyti
Sveikos, ar neįmanoma, kad žmonės kurie nėra mano kontaktuose nematytų ir grupių prie kurių aš prisijungus? g.gif nelabai randu kaip tą padaryti g.gif ačiū
Atsakyti
QUOTE(super_mamytė @ 2016 01 22, 13:57)
Sveikos, ar neįmanoma, kad žmonės kurie nėra mano kontaktuose nematytų ir grupių prie kurių aš prisijungus?  g.gif  nelabai randu kaip tą padaryti  g.gif  ačiū

radau smile.gif
Atsakyti
Tai pasidlainkit su kitais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2016 01 22, 17:39)
Tai pasidlainkit su kitais smile.gif

Savo profilyje, skiltyje "daugiau" spaudžiat tvarkyti skiltis ir tada nusiimkit varnelę nuo "grupės".
Atsakyti