QUOTE(faustina @ 2015 10 08, 14:17)
Sveiki As esu senbuve facebooke,atrodo suprantu viska bet tai kas nutiko as tikrai nebesuvokiu... Su vienu draugu susipykome ir as ji uzblokavau... po paros atblokavau. Susitaikem bet vel susigincijom as ji ismeciau is draugu. Jis mane uzblokavo apie 2 sav. Tada kaip atblokavo as tycia paerzint norejau ir ji uzblokavus laikiau apie 3 sav. Atblokavau bet-mes esame bloke vistiek... Jis manes neuzblokaves.. O as dabar ji noriu matyt bet.. Ejau daug kart i savo uzblokuotuju sarasa-ten jo nera.Ivedus jo varda i laukeli-blokuoti nari,jo varda ismeta ir uzblokuot leidzia. Taciau isemus is bloko vistiek neatsiblokuoja... Manes pas ji irgi nera bloku sarase.. As manau kad FB mus automatiskai laiko bloke nepriklausant nuo musu. Negi reiskia kad mes busime bloke amzinai? As visai to nenorejau.. pazaidziau zaidima-tu man-as tau.. Ir va rezultatas-amzinas blokas Ar yra kazkoks imanomas budas atsiblokuot vienas kita?
nesu tikras del naujausio fb bet jis negali spresti uz ana puse ir ten nustatymai turetu likti taip kaip buve
na jus blokuojate ji jis negauna apie jus info ir viskas cia tiap turetu buti techniskai
beje ir dar jus galite susikurti kita fb anketa ir ten experimentuoti
zaidziantys zmones turi desimtimis sitmais anketu ir as net gal tik virs desimt turejau