Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 3

QUOTE(faustina @ 2015 10 08, 14:17)
Sveiki  4u.gif  As esu senbuve facebooke,atrodo suprantu viska bet tai kas nutiko as tikrai  nebesuvokiu... Su vienu draugu susipykome ir as ji uzblokavau... po paros atblokavau. Susitaikem bet vel susigincijom as ji ismeciau is draugu. Jis mane uzblokavo apie 2 sav. Tada kaip atblokavo as tycia paerzint norejau ir ji uzblokavus laikiau apie 3 sav. Atblokavau bet-mes esame bloke vistiek... Jis manes neuzblokaves..  O as dabar ji noriu matyt bet.. doh.gif  cray.gif  Ejau daug kart i savo uzblokuotuju sarasa-ten jo nera.Ivedus jo varda i laukeli-blokuoti nari,jo varda ismeta ir uzblokuot leidzia. Taciau isemus is bloko  vistiek neatsiblokuoja...  Manes pas ji irgi nera bloku sarase.. As manau kad FB mus automatiskai laiko bloke nepriklausant nuo musu. Negi reiskia kad mes busime bloke amzinai?  As  visai to nenorejau.. pazaidziau zaidima-tu man-as tau.. Ir va rezultatas-amzinas blokas  g.gif  verysad.gif  Ar yra kazkoks imanomas budas atsiblokuot vienas kita?

nesu tikras del naujausio fb bet jis negali spresti uz ana puse ir ten nustatymai turetu likti taip kaip buve
na jus blokuojate ji jis negauna apie jus info ir viskas cia tiap turetu buti techniskai
beje ir dar jus galite susikurti kita fb anketa ir ten experimentuoti
zaidziantys zmones turi desimtimis sitmais anketu ir as net gal tik virs desimt turejau
Atsakyti
QUOTE(qqTis @ 2015 10 16, 23:42)
nesu tikras del naujausio fb bet jis negali spresti uz ana puse ir ten nustatymai turetu likti taip kaip buve
na jus blokuojate ji jis negauna apie jus info ir viskas cia tiap turetu buti techniskai
beje ir dar jus galite susikurti kita fb anketa ir ten experimentuoti
zaidziantys zmones turi desimtimis sitmais anketu ir as net gal tik virs desimt turejau

Labai dekoju uz normalu atsakyma 4u.gif As jau eksperimentavau.. Turiu dar viena anketa kuria zinau tik as,uzsiblokavau save,po to atvirksciai. Ir taip 4 kartus. Na neuzsiblokavo automatiskai blink.gif Tada jau nesuprantu.. Tikriausiai FB sistemos uzkliuvimas blokuose... Na nieko. Yra kaip yra. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(faustina @ 2015 10 19, 14:06)
Labai dekoju uz normalu atsakyma 4u.gif  As jau eksperimentavau.. Turiu dar viena anketa kuria zinau tik as,uzsiblokavau save,po to atvirksciai. Ir taip 4 kartus. Na neuzsiblokavo automatiskai  blink.gif  Tada jau nesuprantu.. Tikriausiai FB sistemos uzkliuvimas blokuose... Na nieko. Yra kaip yra. ax.gif

aciuj uz komplimetus
fb klaidu nera nes ten viskas vietisa sistema
tiesiog manau kad jusu auka uzsi... ( kakino )
na tai normalu socialiniuose tinkluose kai zmones konfliktuoja
bus gi tu bernu
Atsakyti
Gal galite kas pasakyti, kaip istrinti grupe, kuria pati sukuriau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2015 10 19, 23:27)
Gal galite kas pasakyti, kaip istrinti grupe, kuria pati sukuriau?  g.gif

Grupė automatiškai panaikinama, kai joje nėra narių. Vadinasi, pirmiausia reikia išmesti visus narius iš grupės, o tada save.

Informacija iš Facebook pagalbos puslapio: https://www.facebook...174988392554409
Atsakyti
Sveiki, susidūriau su pfb messenger roblema. O problemėlė, kad dažnai pastringa messengerio žinutės, kai telefonas užrakintas, t.y., kai atrakini tik tada jos ateina. Tas pats būna ir su laiku ant pradinio ekrano, kai atrakini telefoną, tada jis pasikeičia iš pastrigusios būsenos. Arba dar būna, kad kažką darai su telefonu, ateina messengerio žinutė, bet nėra garsinio signalo. Gal kas nors susidūrėte ir žinote, kaip sutvarkyti?
Atsakyti
Noriu pakviesti žmogų draugauti, bet jo profilyje nerandu tos frazės "pridėti prie draugų".Kodėl? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lybera: 25 spalio 2015 - 16:00
QUOTE(Lybera @ 2015 10 25, 16:00)

Todėl, kad jis nenori, jog kas nors jį kviestų, draugus kviečia pats.
Atsakyti
As su klausimu, ka reikia nustatyti, kad esami draugai nematytu ka as priimu i draugus?
Atsakyti
Merginos kaip nustatyti facebooke kad niekas nematytu mano draugu,netgi bendru draugu.Ar imanoma?As esu nustacius kad mano draugu nematytu,bet kiek suprantu jei yra bendru tai tuos bendrus mato?
Atsakyti
QUOTE(zara** @ 2015 10 28, 17:41)
Merginos kaip nustatyti facebooke kad niekas nematytu mano draugu,netgi bendru draugu.Ar imanoma?As esu nustacius kad mano draugu nematytu,bet kiek suprantu jei yra bendru tai tuos bendrus mato?

Taip, bendrus rodos kiek žinau.
Atsakyti
Gal kas žinosit ir greituoju būdu paaiškinsit 4u.gif
man užblokavo grupinę veiklą (neleidžia dėt skelbimų, stot į grupes ir pan) - dėl to kad dėjau skelbimus iš asmeninės paskyros? Jei dėčiau iš verslo puslapio, neblokuotų (na, kai praeis "bausmės" terminas)?
Atsakyti