Sveikos Merginos niekaip negaliu FB pasikeisti virselio nuotraukos.Nuotrauka kuria atsisiunciu is interneto vis raso kad netinkama,kad per didele kaip man ja susimazinti ir isikelti
QUOTE(melinelis @ 2015 09 22, 20:59)
Laba diena, Norėjau priimti kvietimą draugauti, bet paspaudžiau ne tą mygtuką ir kvietimą pašalinau. Ar yra koks būdas atitaisyti tai ir priimti kvietimą?
gal kas nors žino ?
QUOTE(melinelis @ 2015 09 22, 20:59)
Laba diena, Norėjau priimti kvietimą draugauti, bet paspaudžiau ne tą mygtuką ir kvietimą pašalinau. Ar yra koks būdas atitaisyti tai ir priimti kvietimą
Nėra tokios funkcijos, kad atšaukti pašalintą kvietimą.QUOTE(melinelis @ 2015 09 25, 07:26)
gal kas nors žino?
Facebooko komentaruose matau kaip zmones prie savo komentaru prideda visokiu sirdeliu buciniu ir kitokiu ikoneliu, ir paveiksliuku. Pasakykit kur juos rasti? Kazkaip man nedaeina.
QUOTE(Ner4Leo @ 2015 10 05, 19:30)
Facebooko komentaruose matau kaip zmones prie savo komentaru prideda visokiu sirdeliu buciniu ir kitokiu ikoneliu, ir paveiksliuku. Pasakykit kur juos rasti? Kazkaip man nedaeina.
vienu psl. atgal įkėliau nuorodą iš kur tuos paveiksliukus atsisiųst
Sveiki As esu senbuve facebooke,atrodo suprantu viska bet tai kas nutiko as tikrai nebesuvokiu... Su vienu draugu susipykome ir as ji uzblokavau... po paros atblokavau. Susitaikem bet vel susigincijom as ji ismeciau is draugu. Jis mane uzblokavo apie 2 sav. Tada kaip atblokavo as tycia paerzint norejau ir ji uzblokavus laikiau apie 3 sav. Atblokavau bet-mes esame bloke vistiek... Jis manes neuzblokaves.. O as dabar ji noriu matyt bet.. Ejau daug kart i savo uzblokuotuju sarasa-ten jo nera.Ivedus jo varda i laukeli-blokuoti nari,jo varda ismeta ir uzblokuot leidzia. Taciau isemus is bloko vistiek neatsiblokuoja... Manes pas ji irgi nera bloku sarase.. As manau kad FB mus automatiskai laiko bloke nepriklausant nuo musu. Negi reiskia kad mes busime bloke amzinai? As visai to nenorejau.. pazaidziau zaidima-tu man-as tau.. Ir va rezultatas-amzinas blokas Ar yra kazkoks imanomas budas atsiblokuot vienas kita?
QUOTE(zara** @ 2015 09 24, 14:23)
Sveikos Merginos niekaip negaliu FB pasikeisti virselio nuotraukos.Nuotrauka kuria atsisiunciu is interneto vis raso kad netinkama,kad per didele kaip man ja susimazinti ir isikelti
Jei nuotrauka per didelė, ją gali apkarpyti, pvz., su Picasa programa ir tada pabandyk ją įkelti vėl.
QUOTE(faustina @ 2015 10 08, 14:17)
ir as ji uzblokavau...
po paros atblokavau.
vel susigincijom as ji ismeciau is draugu.
Jis mane uzblokavo apie 2 sav.
Tada kaip atblokavo
ji uzblokavus laikiau apie 3 sav.
Atblokavau
po paros atblokavau.
vel susigincijom as ji ismeciau is draugu.
Jis mane uzblokavo apie 2 sav.
Tada kaip atblokavo
ji uzblokavus laikiau apie 3 sav.
Atblokavau
nustokit zaist kaip mazi vaikai ir SUAUKIT. Realiam gyvenime irgi. Na, nebent tikrai dar vaikai esat. Bet tada pamokas eikit ruost, bent nauda bus.
QUOTE(Leksa @ 2015 10 12, 15:01)
nustokit zaist kaip mazi vaikai ir SUAUKIT. Realiam gyvenime irgi. Na, nebent tikrai dar vaikai esat. Bet tada pamokas eikit ruost, bent nauda bus.
Na taip jau isejo,jis ne is LT. Isejo kaip isejo.. Kitos priezastys taip leme... bendradarbiavimas kartu. Bet vat dabar ir nebeaisku ar atsiblokuos po kurio laiko automatiskai arba ne...
QUOTE(faustina @ 2015 10 08, 16:17)
Sveiki As esu senbuve facebooke,atrodo suprantu viska bet tai kas nutiko as tikrai nebesuvokiu... Su vienu draugu susipykome ir as ji uzblokavau... po paros atblokavau. Susitaikem bet vel susigincijom as ji ismeciau is draugu. Jis mane uzblokavo apie 2 sav. Tada kaip atblokavo as tycia paerzint norejau ir ji uzblokavus laikiau apie 3 sav. Atblokavau bet-mes esame bloke vistiek... Jis manes neuzblokaves.. O as dabar ji noriu matyt bet.. Ejau daug kart i savo uzblokuotuju sarasa-ten jo nera.Ivedus jo varda i laukeli-blokuoti nari,jo varda ismeta ir uzblokuot leidzia. Taciau isemus is bloko vistiek neatsiblokuoja... Manes pas ji irgi nera bloku sarase.. As manau kad FB mus automatiskai laiko bloke nepriklausant nuo musu. Negi reiskia kad mes busime bloke amzinai? As visai to nenorejau.. pazaidziau zaidima-tu man-as tau.. Ir va rezultatas-amzinas blokas Ar yra kazkoks imanomas budas atsiblokuot vienas kita?
Faustina, tu gal man galetum paaiskinti, jei as uzblokavau zmogu, o paskui atblokavau, tai tas zmogus lieka draugu sarase? nes man kazkodel jo daugiau neberodo... Uzblokuotuju sarase jo irgi nera...
QUOTE(faustina @ 2015 10 13, 22:07)
Na taip jau isejo,jis ne is LT. Isejo kaip isejo.. Kitos priezastys taip leme... bendradarbiavimas kartu. Bet vat dabar ir nebeaisku ar atsiblokuos po kurio laiko automatiskai arba ne...
manyciau, kad tiesiog padarykit isvada, kad nera ko jum daugiau bendraut, jei jau toks pas jus "bendravimas": uzblokavau-atlokavau-uzblokavau...... Gal su laiku daugiau atsakomybes pas abu atsiras, kalbu ne vien apie internetini bendravima.
Laba. Atėjo pranešimas, kad man kažkas 'poke', kur pažiūrėti kas? Niekaip nerandu.
Ačiū
Ačiū