Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 3

QUOTE(Ausrine Kotryna @ 2015 09 02, 10:22)
Sveiki, ar imanoma sukurus fb profili fizinio asmens ir is jo sukurus grupe, veliau istrinti tik profili, o grupe palikti? Gal kas zino? Visas fb pagalbas perskaiciau neradau..

Grupės administravimą galit perleist bet kuriam jo dalyviui ir po to ištrinti profilį.
Atsakyti
Help!
Mano grupėje visuomet rodė žvaigždučių įvertinimą, dabar as jo nematau sad.gif( nors įėjus per pranešimai veikla rodo, kad kazkas kazka dejo g.gif
Galvoju, kad nevisi mato, galbūt kažkur primaigiau???? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Laba diena, FB turiu visai nesenai. Ir man labai nepatinka tai, kad tai, ką palaikina draugai (pvzd. nuotrauką), mato ir jų draugai, kurie man yra visai svetimi. Man labai trūksta privatumo. Ar yra galimybė savo FB profilyje nuimti galimybę kitiems like'inti ir share'inti, ar kaip kitaip apriboti info platinimą po svetimus FB? Ir dar: kas yra "taginti" blush2.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ro.ge.da.: 04 rugsėjo 2015 - 07:22
Nesuprantu, kas per nesąmonė, jau pora dienų įėjus į fb per google chrome naršyklę, naršyklė pakimba doh.gif na nerealiai erzina, visur kitur naršau be problemų, kame gali būt priežastis? g.gif
Atsakyti
Sveiki,
Norejau paklausti kodel man neleidziama atrasyti facebook ir laikinti.Jie raso jog nepraejau security ir viskas.Nusiunciau 5 laiskus ir nieko neatsako.10 dienu kai uzsiregistravau turiu 705 draugus siai dienai.Jie siunte kazkokias nuotraukas zmoniu ir prase atsakyti kas jie turbut kazkur suklydau.Kas toliau jei jie neatsako
Atsakyti
Kaip facebooke daryti tuos paveiksliukus tekste? Niekaip nerandu schmoll.gif Yra tik tie paprasti pagrindiniai, o noriu DAAUG bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Laba diena,atsitiko tokia kebli situacija ir tikiuosi jus man galėsite suteikti pagalbą. pasitikrinus facebooko paskyrą mane užblokavo ir neleidžia įeiti dėl tam kilusių problemų. Mano prisijungimas@one.lt ,bet šiuo metu nesunaudoju one.lt prisijungimu ir neturiu nei slaptažodžio nei prisijungimų, gal galite man padėti susigrąžinti savo seną anketą pakeisdami kita elektroninį paštą kuri dabar naudoju,nes one.lt jau senai neturiu,kaip registravaus tuomet turėjau,bet dabar neturiu, gal galite man suteikti pagalbą.Dėkoju. Iki malonaus.
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2015 09 20, 10:43)
Kaip facebooke daryti tuos paveiksliukus tekste? Niekaip nerandu  schmoll.gif Yra tik tie paprasti pagrindiniai, o noriu DAAUG  bigsmile.gif

user posted image

Jau nereik, pasidariau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(evaaa123 @ 2015 09 20, 09:49)
mane užblokavo ir neleidžia įeiti

Susikurkit naują paskyrą ir tiek, dabar ten masiškai blokuoja irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2015 09 20, 10:28)
Jau nereik, pasidariau  thumbup.gif

Kaip? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meddeina @ 2015 09 20, 22:02)

Parsisiunčiau iš čia mirksiukas.gif
https://chrome.googl...fpbpaponldpnajj
Atsakyti
Laba diena, Norėjau priimti kvietimą draugauti, bet paspaudžiau ne tą mygtuką ir kvietimą pašalinau. Ar yra koks būdas atitaisyti tai ir priimti kvietimą?
Atsakyti