Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 3

QUOTE(Pilango @ 2015 06 26, 11:58)
Pastaruoju metu FB News Feed'e labai padaugėjo info apie 3-ius asmenis. T.y. mano FB draugui paspaudus patinka ant savo draugų postų/nuotraukų ta info atsiranda mano News Feed'e. Nepažįstamų žmonių nuotraukų pradėjo rodyti dažniau nei pažįstamų. Ar galima nustatimuose ką nors dėl to pakeisti? T.y. kad nerodytų to, ką laikino mano draugai?

Jei randate kokį nors įrašą iš nepažįstamo žmogaus, galite tą įrašą paslėpti:

user posted image

Paspaudus "Hide" Facebookas dar paklausia, kokių žinučių norėtumėte matyti mažiau:

user posted image

Paspaudus pirmą eilutę, matysite mažiau Jūsų draugo žinučių. Paspaudus antrą - mažiau nepažįstamo žmogaus žinučių.

Kažkokio bendro nustatymo, kuris leistų paslėpti visiškai visas žinutes apie nepažįstamus žmones, nemačiau.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2015 06 26, 18:53)
Jei randate kokį nors įrašą iš nepažįstamo žmogaus, galite tą įrašą paslėpti:

Dėkui, bandysiu.
Atsakyti
Gal galetumete pasakyti kaip padaryti , kad mano puslapiuka matytu VISI. Buna, kad matosi "Let me introduce" ir matosi visa info. Kaip ta padaryti? Nes dabar manes nemato niekas.....atsiprasau uz vaikiska klausima...Busiu labai dekinga
Atsakyti
gal kas susidūrėte su šia problema?
user posted image
prisijungt su kitu vardu eina. telefone ir kitame kompiuteryje galiu prisijungit, viskas normaliai...
paspaudus Get Started, išmeta kažkokią programą, paspaudus RUN krauna kažką ir nieko nepakrauna. Mačiau, kad kažkas turėjo tokią problemą, bet kaip ji išsisprendė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Ieva-: 05 liepos 2015 - 12:29
Gal žinote, kaip pasidalinti youtube videos, kad jie būtų labiau matomi draugams? Aš tiesiog paspaudžiu po youtube video esančią Facebook nuorodą. Dar bandžiau parsisiuntus youtube video įkelti jį iš savo kompo, bet gavau per nagus. Draugai sako, kad nemato mano pasidalintų youtube klipų. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(aisvyde @ 2015 07 22, 07:04)
Gal žinote, kaip pasidalinti youtube videos, kad jie būtų labiau matomi draugams? Aš tiesiog paspaudžiu po youtube video esančią Facebook nuorodą. Dar bandžiau parsisiuntus youtube video įkelti jį iš savo kompo, bet gavau per nagus. Draugai sako, kad nemato mano pasidalintų youtube klipų. Ačiū

Labai paprasta: nukopijuoji visą www. adresą paspaudus ctrl+c, paskui jį įdedi ant savo sienos paspaudus kartu ctrl+v.
Atsakyti
Sveiki. Jau tuoj spragsiu nuo pykcio.. gun_bandana.gif Noriu pakeisti profilio nuotrauka ir FB man ja apkarpo kvadratu.bash.gif. Anksciau to nebuvo.Galejau ikelti visa foto. Ar imanoma pakeisti kokius nors nustatymus?
Ziuriu 'draugu' foto, vienu apkarpytos, kitu ne. Kodel taip yra? Noriu ikelti visa, pilna foto..
Help!!!
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CarpeDiem @ 2015 07 30, 01:16)
Sveiki. Jau tuoj spragsiu nuo pykcio..  gun_bandana.gif  Noriu pakeisti profilio nuotrauka ir FB man ja apkarpo kvadratu.bash.gif. Anksciau to nebuvo.Galejau ikelti visa foto. Ar imanoma pakeisti kokius nors nustatymus?
Ziuriu 'draugu' foto, vienu apkarpytos,  kitu ne. Kodel taip yra? Noriu ikelti visa, pilna foto..
Help!!!
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

apačioje berods skip.... pasirenki ir palieka neapkarpytą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 07 30, 09:22)
apačioje berods skip.... pasirenki ir palieka neapkarpytą  mirksiukas.gif

Spaudziau, bet tada visrsuje atsiranda eilute The entire photo will be saved as your profile picture. Reposition the photo to set the thumbnail. ir nieko neleidzia g.gif schmoll.gif Nu, nejaugi negalima nieko padaryti.... verysad.gif
Papildyta:
Pavyko!!! Taip, paspaudziau skip ir neziurint i ta eilute virsuje skaudziu SAVE. Ir viskas ok. Aciu!!
Atsakyti
Atsidariau ryte FB ir rašo, kad anketa laikinai užrakinta doh.gif. Nusiunčiau nuskenuotą tapatybės kortelę, nes prašė. Vardas, pavardė, gimimo data, atvaizdas sutampa. Gal Jums taip yra buvę - kada atrakino anketą? Internete skaičiau, kad paprastai atrakina per 24 h, o kitiems jau pora savaičių anketa neprieinama...
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2015 08 24, 16:45)
Atsidariau ryte FB ir rašo, kad anketa laikinai užrakinta doh.gif. Nusiunčiau nuskenuotą tapatybės kortelę, nes prašė. Vardas, pavardė, gimimo data, atvaizdas sutampa. Gal Jums taip yra buvę - kada atrakino anketą? Internete skaičiau, kad paprastai atrakina per 24 h, o kitiems jau pora savaičių anketa neprieinama...

draugei atrakino per para smile.gif
Atsakyti
Sveiki, ar imanoma sukurus fb profili fizinio asmens ir is jo sukurus grupe, veliau istrinti tik profili, o grupe palikti? Gal kas zino? Visas fb pagalbas perskaiciau neradau..
Atsakyti