Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 3

QUOTE(*MONAMI* @ 2015 05 06, 19:48)

ACIU 4u.gif
Atsakyti
Nebūtina persijungti į puslapį, kad naudotojas nematytų, kas rašo žinutę. Jei turėjot omeny pilkai parašytą vardą pavardę, tai šitą informaciją mato tik puslapio administratoriai. Kiti (atsitiktiniai) žmonės mato tik tai, kad atsakymą parašė puslapis.
Atsakyti
Kodėl feisbukas man neleidžia modifikuoti pavardės?Gal kad ją keičiau tik prieš mėnesį? g.gif
Atsakyti
Prisipazinsiu iš karto, visos temos neskaičiau... Gal atsakymas ir yra, bet gal pakartosit ir parasysit kaip pakeisti pavarde?
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2015 05 13, 16:57)
Prisipazinsiu iš karto, visos temos neskaičiau... Gal atsakymas ir yra, bet gal pakartosit ir parasysit kaip pakeisti pavarde?

Gal cia.... per paskyros nustatymus,ten kur parasyta pagrindinis puslapis yra salia trikampis apverstas,ten paspaudus yra paskyros nustatymai
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2015 05 13, 18:57)

Taip, galima pakeisti vardą ir pavardę, viršuje dešinėje turi eiti į pagrindinius nustatymus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alceste: 18 gegužės 2015 - 15:44
QUOTE(Alceste @ 2015 05 07, 15:00)
Kodėl feisbukas man neleidžia modifikuoti pavardės?Gal kad ją keičiau tik prieš mėnesį?  g.gif

ar ne kartą į 6mėn galima g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 05 19, 06:58)
ar ne kartą į 6mėn galima  g.gif

Man feisbukas neleidžia modifikuoti pavardės, nes rašo, kad dar nepraėjo trys mėnesiai nuo paskutinio keitimo.Tad manau, kad po trijų mėnesių galima keisti vėl vardą ar pavardę. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alceste @ 2015 05 19, 12:56)
Man feisbukas neleidžia modifikuoti pavardės, nes rašo, kad dar nepraėjo trys mėnesiai nuo paskutinio keitimo.Tad manau, kad po trijų mėnesių galima keisti vėl vardą ar pavardę.  g.gif

na gal dabar ir taip mirksiukas.gif
Atsakyti
ar imanoma metraštyje vienu paspaudimu paslėpti arba parodyti viska,ka esu iki siol paskelbusi, ar kiekviena posta atskirai reikia redaguoti, kam jis gali buti matomas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alceste @ 2015 03 27, 19:13)
Galiu patvirtinti, kad tas bjaurus žmogus mano asmeninę žinutę perskaitė, nes man atsakė iš kito žmogaus profilio, kaip įtariu iš kolegos.Man irgi parašė atsakymą ir iškart užblokavo, žodžiu tęsiasi vaikų darželio žaidimai  biggrin.gif  doh.gif

Sakykite jei zmogus buvo pas mane drauguose ir mane uzblokavo, tai jis jau nesimatis man niekur, nei kur buvo laikintos jo foto, nei jo draugu anketose man nerodo kad jis yra
Atsakyti
Pastaruoju metu FB News Feed'e labai padaugėjo info apie 3-ius asmenis. T.y. mano FB draugui paspaudus patinka ant savo draugų postų/nuotraukų ta info atsiranda mano News Feed'e. Nepažįstamų žmonių nuotraukų pradėjo rodyti dažniau nei pažįstamų. Ar galima nustatimuose ką nors dėl to pakeisti? T.y. kad nerodytų to, ką laikino mano draugai?
Atsakyti