Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 3

QUOTE(Alceste @ 2015 03 24, 18:44)
Parašiau bjauriam žmogui bjaurią asmeninę žinutę ir iškart jį užblokavau.Ar tas bjaurus žmogus vis tiek galės perskaityti ką jam parašiau?  g.gif

Taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(faustina @ 2015 03 24, 19:49)

Oi liuks tada blush-anim-cl.gif nail.gif tongue.gif
Atsakyti
Galiu patvirtinti, kad tas bjaurus žmogus mano asmeninę žinutę perskaitė, nes man atsakė iš kito žmogaus profilio, kaip įtariu iš kolegos.Man irgi parašė atsakymą ir iškart užblokavo, žodžiu tęsiasi vaikų darželio žaidimai biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alceste @ 2015 03 27, 20:13)
Galiu patvirtinti, kad tas bjaurus žmogus mano asmeninę žinutę perskaitė, nes man atsakė iš kito žmogaus profilio, kaip įtariu iš kolegos.Man irgi parašė atsakymą ir iškart užblokavo, žodžiu tęsiasi vaikų darželio žaidimai  biggrin.gif  doh.gif

Atblokuok dabar ir rašyk vėl lotuliukas.gif
Atsakyti
atsiprašau už poster_offtopic.gif bet nežinau kur klaust dėl facebuko.
kaip čia vaizdžiau paklaust, tarkim aš rašau į psl, kuris į su mygtuku patinka. tai ar aš parašau tam psl ar pačiam žmogui kuris sukurė tą psl.
va pavyzdys:

https://www.facebook...516285758492693

tai kas gaus tą žinutę šitas psl ar kažkoks vardenis pavardenis, kuris sukūrė tą psl. blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tavopaslaptis @ 2015 04 06, 21:44)
atsiprašau už  poster_offtopic.gif bet nežinau kur klaust dėl facebuko.
kaip čia vaizdžiau paklaust, tarkim aš rašau į psl, kuris į su mygtuku patinka. tai ar aš parašau tam psl ar pačiam žmogui kuris sukurė tą psl.
va pavyzdys:

https://www.facebook...516285758492693

tai kas gaus tą žinutę šitas psl ar kažkoks vardenis pavardenis, kuris sukūrė tą psl.  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Už kiekvieno puslapio slepiasi vienas ar keli jį prižiūrintys žmonės. Ar jūs manot, kad facebook profilius puslapių sukuria.... kas? Patys puslapiai? biggrin.gif
Atsakyti
Žinutė parašoma "puslapiui", bet realiai ją perskaito puslapį prižiūrintys asmenys. Jei Jums parašys atsakymą, tai matysite puslapio pavadinimą (kaip žinutės autorių), o ne administratoriaus vardą ir pavardę.
Atsakyti
QUOTE(Zylė. @ 2015 04 06, 22:34)
Už kiekvieno puslapio slepiasi vienas ar keli jį prižiūrintys žmonės. Ar jūs manot, kad facebook profilius puslapių sukuria.... kas? Patys puslapiai? biggrin.gif

Kadangi as pati turiu puslapi galiu paaiskinti. Gaunu ten daug daug zinuciu bet neatrasineju nes tam laiko tiesiog neuztektu rolleyes.gif Jei kazkas paraso kazka svarbaus atrasau as, arba mano dar su manimi esantys 2 administratoriai. Gavejas nezino kuris is musu 3 jam atrase.. Svetimi zmones aplamai nezino kas mes tokie biggrin.gif Buvo viena moteriske kuri bande isklaust manes kas as esu... Sakiau as esu Betmenas bigsmile.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki, į rankdarbių facebook psl. gavau tokią žinutę:
Report : Your account will be disabled !!
For security reasons, your account will be disabled permanent because your accounts have been reported by other users,And another reason that is not allowed on Facebook.
Please make your account recovery, for the cancellation of blocking!
Please confirmation to recovery your account :
http:.....................

Gal kam teko susidurti?kiek išsiverčiu suprantu, kad reikia paspausti tą nuorodą, kad neužblkuotų paskyros..o jei tai koks virusas!
Padėkite! 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Gal kas zino kaip istrinti Facebook naudotojo varda is laukelio kur reikia suvesti vartotojo varda ir slaptazodi? Is tabo. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(faustina @ 2015 04 09, 11:10)
Kadangi as pati turiu puslapi galiu paaiskinti. Gaunu ten daug daug zinuciu bet neatrasineju nes tam laiko tiesiog neuztektu  rolleyes.gif  Jei kazkas paraso kazka svarbaus atrasau as, arba mano  dar su manimi esantys 2  administratoriai. Gavejas nezino kuris is musu 3 jam atrase.. Svetimi  zmones aplamai nezino kas  mes tokie  biggrin.gif  Buvo viena moteriske kuri bande isklaust manes kas as esu... Sakiau as esu Betmenas  bigsmile.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif

net idomu pasidare, o kodel jie nemato ?
As kai atrasau savo komerciniam puslapi, tai rasosi po apacia kas rase, tai bus vardas ir pavarde g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2015 05 06, 18:52)
net idomu pasidare, o kodel jie nemato ?
As kai atrasau savo komerciniam puslapi, tai rasosi po apacia kas rase, tai bus vardas ir pavarde g.gif

įėjus į FB toj pačioj skiltį kur galima pasirinkti 'atsijungti' pačiam viršui yra pasirinkimas : 'naudoti fb kaip' ir pasirenki savo psl, tada atrašinės puslapis,o ne jūs mirksiukas.gif
Atsakyti