Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 3

Na ir man problemos su prisijungimu prie FB puslapio verysad.gif Skaičiau, girdėjau, kad visko būna, ogi vieną dieną ir man išaušo...
Gal kas nors supranta kas čia ne taip?
Please Upgrade Your Account
You are logging in using an email address and password that could be shared with other people. The way you log into your ad accounts and Pages will need to be changed by February 16, 2015. Set up a Business Manager account or assign your Pages to your personal Facebook account. Sužinok daugiau...
Change Login
Atsakyti
Manau, kad daug kam pravers, kovojant su itartinu koloradiniu turiniu. Radau kitoje temoje, tad imetu dar ir cia:

user posted image
Atsakyti
man ir tas pats, ta kiek dabar cia laukt ar jau sakes blink.gif
Atsakyti
fb profile picture kaip keli visada publik ir neina pakeisti kodėl taip yra?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Meege @ 2015 02 26, 01:18)
fb profile picture kaip keli visada publik ir neina pakeisti kodėl taip yra?
user posted image

Kodel neina pakeist privatumo? g.gif Taip,visada isidejus nauja profilio nuotrauka ji pasidaro viesa automatiskai,taciau as veliau kaip pasikeiciu atsidarau ir nustatau kas gali matyti.. ax.gif Atsidarykit kaip ikeliat ir pameginkit nustatyt salia nuotraukos veliau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Meege @ 2015 02 25, 01:35)
Sveiki, kaip čia dabar dėl to fb profile picture, kaip įkeli foto pažymi, kad matytu tik draugai. O dabar net svetimas žmogus gali pamatyti tavo profilio foto ir pasididinti nors yra pažymėta, kad matytu tik draugai, kaip čia yra dabar?

Taip.. deja ir man nepatinka kaip dabar yra su profilio nuotraukomis schmoll.gif Svetimi gali atsidaryt ir nusikopijuot jeigu grazu... Nebent detis visai negrazias lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo faustina: 27 vasario 2015 - 18:33
Sveikos, kviečiu visas azartiškas mamytes prisijungti į strateginį žaidimą Clach of Clans, gal jau esate apie tai ką nors girdėjusios, prisijungusios susiraskite mane per ,,SoS Klanas", gerai praleisime laiką, o taip pat galėsime bendrauti gyvai. Junkitės ir nepasigailėsite smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kuri padės tokiu klausimu - esu vienoje grupėje ir noriu, kad jos praneišmus matyčiau tik įėjusi į ją, o ne ant savo sienos kiekvieną pranešimą. Kur išjungti, kad nesiųstų į paštą - radau, bet, kad nemestų ant sienos, nerandu, bet žinau, kad tai kažkaip įmanoma padaryti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Silver sky @ 2015 03 08, 18:54)
Sveikos,
gal kuri padės tokiu klausimu - esu vienoje grupėje ir noriu, kad jos praneišmus matyčiau tik įėjusi į ją, o ne ant savo sienos kiekvieną pranešimą. Kur išjungti, kad nesiųstų į paštą - radau, bet, kad nemestų ant sienos, nerandu, bet žinau, kad tai kažkaip įmanoma padaryti.  g.gif

galima spausti ant pačios žinutės ir pasirinkti, kad nematytum. Kampe dešinėje.
Atsakyti
Kodėl žinutėse ir komentaruose nerodo veidukų ( pvz. " smile.gif " " tongue.gif ") kaip padaryti, kad vėl juos rodytų?
Atsakyti
Gal padesit:
buvau sukurus anketa, i jos grupe, anketa padare kaip puslapi, dabar negaliu tvarkyti grupes blink.gif
Atsakyti
FB profilio lange ar pagrindiniam puslapy dingo šone lentelė "pokalbiai".
Ji atsiranda įjungus kokį nors žaidimą. Kai ji nuleista rodo žalią tašką pavyzdžiui "Pokalbiai 13", bet išskleidus - tuščia. Pagal paiešką žmogų galima surast ir matosi, ar jis aktyvus(žalias taškas). Bet paspaudus ant pavardės atsidaro užrašas:

Atsiprašome, šis puslapis nerastas

Nuoroda, kurią paspaudėte, gali būti iškraipyta, arba puslapis galbūt buvo pašalintas.

Grįžti į ankstesnį puslapį · Eikite į pagrindinį Facebook puslapį · Apsilankyti pagalbos centre

Einant kitaip visų profiliai pasiekiami.
Matyt, kažkur kažką paspaudžiau. Visaip kaip bandau per "nustatymai", nemoku...
Atsakyti
Parašiau bjauriam žmogui bjaurią asmeninę žinutę ir iškart jį užblokavau.Ar tas bjaurus žmogus vis tiek galės perskaityti ką jam parašiau? g.gif
Atsakyti