Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 3

sveiki, galbūt žinote,kaip nustatyti privatumą,jog žmogus,kuris nėra mano drauguose nematytų mano sienos "istorijos" ir kitų duomenų?

paspaudus kaip mano anketą mato kiti nuorodą, tai rodo "per daug" info biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fuke @ 2015 02 12, 18:30)
sveiki, galbūt žinote,kaip nustatyti privatumą,jog žmogus,kuris nėra mano drauguose nematytų mano sienos "istorijos" ir kitų duomenų?

paspaudus kaip mano anketą mato kiti nuorodą, tai rodo "per daug" info  biggrin.gif

Visus įrašus padarykite ne public,o matomus draugams smile.gif tas pats ir su duomenimis
Atsakyti
QUOTE(L@lu @ 2015 02 13, 10:52)
Visus įrašus padarykite ne public,o matomus draugams  smile.gif tas pats ir su duomenimis

aciu uz ats. kiekviena irasa nustatinejant...ar koks universalus yra nustatymas? unsure.gif
Atsakyti
turiu klausima - jeigu nusiunti zmogui kvietima draugauti ir paskui atsauki, jis mato, kad buvo siustas kvietimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikų*Dama: 14 vasario 2015 - 13:06
manau, kad jei pamato, kai jau atsaukta, tikrai nemato
Atsakyti
Gal galite pasakyt kas nors kaip facebook rodo pasaulio vietoves kad esu buvus? Ten zemelapis rodo kada as buvau ten ten ir ten ir diena parasyta o as niekad is tikro ten nesu buvus blink.gif biggrin.gif Nei verkt nei juoktis ir dar viskas viesai... lotuliukas.gif Sestadieni raso kad apsilankiau Irane.. gyvenime ten nesu buvus... blink.gif lotuliukas.gif Kaip ten nustatoma kas kada buves?
Papildyta:
QUOTE(faustina @ 2015 02 18, 01:21)
Gal galite pasakyt kas nors kaip facebook rodo pasaulio vietoves kad esu buvus? Ten zemelapis rodo kada as buvau ten ten ir ten ir diena parasyta o as niekad is tikro ten nesu buvus  blink.gif  biggrin.gif Nei verkt nei juoktis ir dar viskas viesai...  lotuliukas.gif    Sestadieni raso kad apsilankiau Irane.. gyvenime ten nesu  buvus...    blink.gif  lotuliukas.gif Kaip ten nustatoma kas kada buves?

Atrodo issiaiskinau pati. Visi mano draugai kurie gavo pazymeta nuotrauka nuo iraniecio-visi buvo Irane sestadieni lotuliukas.gif Bet tai irgi nesamones zymi... kodel nuo kitu draugu nera is kitu saliu tada... g.gif
Atsakyti
QUOTE(faustina @ 2015 02 18, 01:33)
Gal galite pasakyt kas nors kaip facebook rodo pasaulio vietoves kad esu buvus? Ten zemelapis rodo kada as buvau ten ten ir ten ir diena parasyta o as niekad is tikro ten nesu buvus  blink.gif  biggrin.gif Nei verkt nei juoktis ir dar viskas viesai...  lotuliukas.gif    Sestadieni raso kad apsilankiau Irane.. gyvenime ten nesu  buvus...    blink.gif  lotuliukas.gif Kaip ten nustatoma kas kada buves?
Papildyta:

Atrodo issiaiskinau pati. Visi mano draugai kurie gavo pazymeta nuotrauka nuo iraniecio-visi buvo Irane sestadieni  lotuliukas.gif  Bet tai irgi nesamones zymi... kodel nuo kitu draugu nera is kitu saliu tada...  g.gif

Panaikinkite programa, kuri turi priejima prie jusu duomenu "World maps". Gali buti paspaudete ja kazkada. Visos programos prie nustatymu istrinamos.
Atsakyti
Noriu prisijungti prie savo paskyros, bet praso ivesti koda, kuri turi atsiusti i telefona. Anksciau, kai taip budavo,is karto gaudavau sms su kodu. O siandien man jo neatsiuncia, tuoj verksiu, tai kaip man prisijungti prie Facebooko? kodel mane ignoruoja ir neatsiuncia,ka man daryti?:-(
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2015 02 21, 17:22)
Noriu prisijungti prie savo paskyros, bet praso ivesti koda, kuri turi atsiusti i telefona. Anksciau, kai taip budavo,is karto gaudavau sms su kodu. O siandien man jo neatsiuncia, tuoj verksiu, tai kaip man prisijungti prie Facebooko? kodel mane ignoruoja ir neatsiuncia,ka man daryti?:-(

Gal jau gavote žinutę iš facebook?
Atsakyti
QUOTE(Pikų*Dama @ 2015 02 14, 13:05)
turiu klausima - jeigu nusiunti zmogui kvietima draugauti ir paskui  atsauki, jis mato, kad buvo siustas kvietimas?

Manau, kad mato.
Atsakyti
QUOTE(hopeToday @ 2015 02 22, 15:00)
Gal jau gavote žinutę iš facebook?

Jau antra para, bet negaunu
Atsakyti
Sveiki, kaip čia dabar dėl to fb profile picture, kaip įkeli foto pažymi, kad matytu tik draugai. O dabar net svetimas žmogus gali pamatyti tavo profilio foto ir pasididinti nors yra pažymėta, kad matytu tik draugai, kaip čia yra dabar?
Atsakyti