Na, man buvo panaši situacija, tiesa, manęs tiesiog paprašė įrodyti savo tapatybę (atsiunčiant paso duomenis, aišku, užtušuojant tai, kas nereikalinga, paliekant tik vardą, pavardę, gimimo datą ir nuotrauką), t.y., įrodyti, kad mano anketa - reali, būtent mano, neišgalvota, kad duomenys pateikti teisingi.
Patariu nieko nelaukti, o tiesiog nusiųsti tai, ko prašo. Bent aš gavau atsakymą kitos dienos ryte ir viskas buvo gerai, vėl galėjau prisijungti prie savo anketos.
Taigi jei Jūsų nurodyti Fb duomenys anketoje tikri ir sutampa su paso duomenimis, problemų neturėtų kilti.
Ir dar: pasitikrinkite savo el.paštą, susietą su Fb, turėjote gauti laišką nuo jų.
O man buvo truputi kitaip. Bebunant savo grupeje,beziurint ka veikia nariai mane ismete FB lauk
Islindo lentele kad turi itarimu kad mano vardas netikras ir dave per minute laiko irasyt tikra varda i 3 duotus laukelius. As pasimeciau ir rasiau lygiai ta pati du laukelius pildziau. Netiko. Ir taip 3 kart is eiles. Tada nezinodama ko griebtis as i vidurini laukeli irasiau pirmas vardo ir pavardes raides.Tiko ir anketa atidave nors as pase turiu viena varda ir viena pavarde.Nesuprantu ka man reikejo rasyt i vidurini laukeli? Dabar mano vardas atrodo nei siaip nei taip... bet laimei kad aplamai atgavau anketa...