Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 3

QUOTE(miauksiuss @ 2015 01 30, 14:19)
Siandien norint prisijungt prie fb ismete uzrasa, atseit mano vardas ir pavarde pazeiszia ju taisykles ir liepia pasikeist varda blink.gif Kas cia per nesamone, as ten uzsiregistravus savo tikru vardu ir pavarde, o is isvardintu variamtu, kuriais ale pazeidziamos raisykles, man nei vienas  netinka, tai dabar noredama prisijungt prie savo anketos turiu jiems paso kopija siust, kad irodyt, kad vardas tikras, na ir bullshit

Ir man taip buvo,o dabar visai užblokavo,ir su jais neįmanoma susitarti.prašė asmens dokumento kopijos,nusiunčiau,padėkojo ir vis tiek neatblokuoja,rašo,kad reikia laiko. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2015 02 02, 14:12)
Ir man taip buvo,o dabar visai užblokavo,ir su jais neįmanoma susitarti.prašė asmens dokumento kopijos,nusiunčiau,padėkojo ir vis tiek neatblokuoja,rašo,kad reikia laiko. doh.gif

Mane atblokavo vakar
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2015 02 03, 17:34)
Mane atblokavo vakar

Manęs iki šiol ne verysad.gif Man jau ir nesitiki,kad atblokuos,buvau dar kartą parašiusi,atsakymo jokio.
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2015 02 03, 19:55)
Manęs iki šiol ne verysad.gif Man jau ir nesitiki,kad atblokuos,buvau dar kartą parašiusi,atsakymo jokio.

As nusiunciau jiems savo id, nufotkinau atversta pasa, to pakako. Bet idomus jie, o kodel neatblokuoja jusu accounto, niekuo nemotyvuoja? Zodziu, kapstosi jie ne ten, kur reikia, teko susidurt ten su viena persona, facebooke pasivadines Aurimas trinov kvepalai, vienoj facebooko grupej jis visus siuntinejo, ciulpt siule,m grasino zarnas paleist, turbut zmogus problemu su sveikata turi, reportinau as ji, ir ka, kaip buvo jis taip ir teber, niekas jo neblokuoja
Atsakyti
Jūs nepamirškit, kokio mąsto įmonė yra Facebook ir kiek vartotojų jame yra. Ne Jūs vieni rašot jiems užklausas ir ne Jums vieniems jie turi atsakyti į klausimus. Neabejoju, kad jie turi kokią nors užklausų valdymo sistemą ir paprasto el. pašto netikrina. Paprastai užklausos yra statomos į eilę ir paeiliui peržiūrimos bei atsakomos. Tad dėl blokuotos paskyros reikėtų palaukti, kada jie peržiūrės atsiųstą laišką.
Dėl reportintų anketų vėlgi turėtų būti panašiai. Galbūt pirmiausia peržiūri tuos puslapius ar profilius, kurie sulaukė daugiausiai reportų. Gal be Jūsų daugiau niekas (arba vienetai) nereportino tos paskyros ir ji yra eilės gale.
Suprantu, kad susiduriat su nepatogumais, bet reikėtų į visą tai pažvelgti iš kitos perspektyvos ir įvertinti aplinkybes smile.gif
Atsakyti
Help! nerandu kaip istrinti savo puslapi/grupe, bet ne pacia anketa!!!!!
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2015 01 30, 16:04)
Na, man buvo panaši situacija, tiesa, manęs tiesiog paprašė įrodyti savo tapatybę (atsiunčiant paso duomenis, aišku, užtušuojant tai, kas nereikalinga, paliekant tik vardą, pavardę, gimimo datą ir nuotrauką), t.y., įrodyti, kad mano anketa  - reali, būtent mano, neišgalvota, kad duomenys pateikti teisingi.

Patariu nieko nelaukti, o tiesiog nusiųsti tai, ko prašo. Bent aš gavau atsakymą kitos dienos ryte ir viskas buvo gerai, vėl galėjau prisijungti prie savo anketos.

Taigi jei Jūsų nurodyti Fb duomenys anketoje tikri ir sutampa su paso duomenimis, problemų neturėtų kilti.

Ir dar: pasitikrinkite savo el.paštą, susietą su Fb, turėjote gauti laišką nuo jų.

Sveiki 4u.gif O man buvo truputi kitaip. Bebunant savo grupeje,beziurint ka veikia nariai mane ismete FB lauk blink.gif Islindo lentele kad turi itarimu kad mano vardas netikras ir dave per minute laiko irasyt tikra varda i 3 duotus laukelius. As pasimeciau ir rasiau lygiai ta pati du laukelius pildziau. Netiko. Ir taip 3 kart is eiles. Tada nezinodama ko griebtis as i vidurini laukeli irasiau pirmas vardo ir pavardes raides.Tiko ir anketa atidave nors as pase turiu viena varda ir viena pavarde.Nesuprantu ka man reikejo rasyt i vidurini laukeli? Dabar mano vardas atrodo nei siaip nei taip... bet laimei kad aplamai atgavau anketa... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Metine. @ 2015 02 05, 13:18)
Help! nerandu kaip istrinti savo puslapi/grupe, bet ne pacia anketa!!!!!

Jau radau 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Dešinėje pusės viršuje dažniausiai rodo, kas iš draugų kažką palaikino pasidalino ir t.t. Tačiau kažkodėl man jis dingo ir rodo tik visus mano draugus kurie yra prisijunge per visa šoną. Kaip padaryti, kad vėl rodytų kas ką pasidalino ar palaikino ir draugu?
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 06 28, 20:47)
As pamenu tik tiek, kad tai padariau per nustatymus (jei neklystu).

O kur tiksliau yra nustatymuose? nes nerandu :/
Atsakyti
Norejau paklausti, ar imanoma pasidaryti taip, kad mano dabartiniai fb draugai nematytu su kuo tampu (naujai) draugais fb?
Atsakyti
O kokius vardus jie blokuoja,ko nepripažįsta? Pvz Aurimas Nesvarbu, Nesakysiu Simona g.gif ar kitokius?
Atsakyti