Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 3

QUOTE(scorpionea @ 2014 12 30, 20:55)
Sveikutės  4u.gif ,

Atsiprašau jei kartais kartosiuos, bet turiu tokią bėdą - esu susikūrus parduotuvėlę ir kai ant sienos papostinu pranešimą, to pranešimo niekas, iš palaikinusių mano parduotuvėlę, nemato. Gal žinot kur bėda?

Ačiū  4u.gif

Gal nesumokejot mokescio uz reklama ? del tos priezasties tik 10% laikinusiuju, gali matyt jusu puslapi, jej norit kad matytu daugiau, turit sumoketi FB uz reklama ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
help!!! Mano profilio vardas nera asmeninis, o kaip biznio vardas. Bet jis turi daug draugu ir as nenoriu jo prarasti. Ir stai, jungiuosi ir meta lentele: "Convert Your Profile to a Page
It looks like you’re using a profile to represent an organization, business, brand or public figure.
Personal profiles are for individual people only and should include a real first and last name (ex: John Doe). Facebook Pages are similar to profiles, but offer more tools for an organization, business, brand or public figure to connect with people who might be interested in them. Learn more about Facebook Pages.
In order to follow the Facebook Terms and better reach your audience, we’ll need you to convert your profile to a Page. The friends of your current profile will be transferred to your new Page as followers.
If you have another Page that represents your business or organization, you will be able to merge it with your new Page. Before you get started, we recommend that you download your Facebook info.
Download Your Account Info
Learn more about converting your profile. "

Tai ka man dabar daryt? As visai jo nenoriu konvertuoti, jau geriau persivadinti asmeniniu vardu ir pavarde, bet tokiu galimybiu tiesiog nerodo. Tik konvertuoti i puslapi. Ar as galesiu ta puslapi sujungti su mano turimu puslapiu? Ir koks tada bus jo pavadinimas? Ar galesiu rinktis? Ka daryt dabar. unsure.gif
O gal reik rasyt facebookui laiska del to, kad paliktu profili ? Kur rasyt? Kokiu adresu? Aaaa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 02 sausio 2015 - 18:02
Sveikos, išmaniosios Mamytės 4u.gif

o man tokia dilema iškilo... prieš keliasd dienas prisiregistravau fb, bet matyt ne iki galo, nes kitą dieną po registracijos bandant prisijungti ir suvedus el. paštą parašo, kad el.paštas nepriklausojokiai paskyrai ir neprisijungiu taip prie fb. o el. pašte gaunu laiškus iš fb, kad tas ir tas nori tapti mano draugu ir pan. nežinau ką daryti, kad prisijungčiau prie savo fb? mano profilis yra, neišsitrynęs, nes tikrinau per vyro fb. Beja, negavau jokio fb laiško registruojantis, kad patvirtinčiau savo registraciją. gal tame bėda. Bet kaip man jį gauti? Žodžiu prašau pagalbos 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Ateinu su klausimu smile.gif Prieš porą dienų sesers paskyra paplatino daug spamo, nors ji to pati nedarė, manom kad virusas tupi. Kaip ir ištrynėm visą spamą, kur tik radom, o šiandien jungiantis prie jos paskyros rašo ,,account disabled,,? ka daryti?gal kasnors susidūrėt su šia problema? Ačiū už betkokią pagalbą smile.gif
Atsakyti
sakykit kame problema ?
yra paskyra iš kurios atsijungus kaskart reik naują slaptažodį atsisiuntinėti g.gif
kame čia gali būti bėda?
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 01 07, 18:19)
sakykit kame problema ?
yra paskyra iš kurios atsijungus kaskart reik naują slaptažodį atsisiuntinėti  g.gif
kame čia gali būti bėda?

viskas tuo atveju yra nustatymuose, reikia ziureti saugumo nustatymuose, matyt taip nustatyta
Atsakyti
Sveiki.
Prašau pagalbos...smile.gif
Buvau nusistačius, kad kai fotkinu su telefonu nuotraukos automatiškai atsiranda ir fb. Sugedo telefonas, įsigijau naują ir jau nusistatyt kad nuotraukos atsidurtų ir fb nemoku. Gal bus patarimų kaip tai padaryti?...ačiū
Atsakyti
O as niekaip neberandu, gal pradingo? Kaip nustatyti, kad komentuoti po viesais postais galetu visi, ne tik draugai? Nebera
Atsakyti
Sveiki,
per kur susisiekti su FB administraciją,panaikino anketą neaišku nei dėl ko g.gif
Atsakyti
Siandien norint prisijungt prie fb ismete uzrasa, atseit mano vardas ir pavarde pazeiszia ju taisykles ir liepia pasikeist varda blink.gif Kas cia per nesamone, as ten uzsiregistravus savo tikru vardu ir pavarde, o is isvardintu variamtu, kuriais ale pazeidziamos raisykles, man nei vienas netinka, tai dabar noredama prisijungt prie savo anketos turiu jiems paso kopija siust, kad irodyt, kad vardas tikras, na ir bullshit
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2015 01 30, 16:19)
tai dabar noredama prisijungt prie savo anketos turiu jiems paso kopija siust, kad irodyt, kad vardas tikras

Na, man buvo panaši situacija, tiesa, manęs tiesiog paprašė įrodyti savo tapatybę (atsiunčiant paso duomenis, aišku, užtušuojant tai, kas nereikalinga, paliekant tik vardą, pavardę, gimimo datą ir nuotrauką), t.y., įrodyti, kad mano anketa - reali, būtent mano, neišgalvota, kad duomenys pateikti teisingi.

Patariu nieko nelaukti, o tiesiog nusiųsti tai, ko prašo. Bent aš gavau atsakymą kitos dienos ryte ir viskas buvo gerai, vėl galėjau prisijungti prie savo anketos.

Taigi jei Jūsų nurodyti Fb duomenys anketoje tikri ir sutampa su paso duomenimis, problemų neturėtų kilti.

Ir dar: pasitikrinkite savo el.paštą, susietą su Fb, turėjote gauti laišką nuo jų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odriana: 30 sausio 2015 - 15:06
QUOTE(odriana @ 2015 01 30, 15:04)
Na, man buvo panaši situacija, tiesa, manęs tiesiog paprašė įrodyti savo tapatybę (atsiunčiant paso duomenis, aišku, užtušuojant tai, kas nereikalinga, paliekant tik vardą, pavardę, gimimo datą ir nuotrauką), t.y., įrodyti, kad mano anketa  - reali, būtent mano, neišgalvota, kad duomenys pateikti teisingi.

Patariu nieko nelaukti, o tiesiog nusiųsti tai, ko prašo. Bent aš gavau atsakymą kitos dienos ryte ir viskas buvo gerai, vėl galėjau prisijungti prie savo anketos.

Taigi jei Jūsų nurodyti Fb duomenys anketoje tikri ir sutampa su paso duomenimis, problemų neturėtų kilti.

Ir dar: pasitikrinkite savo el.paštą, susietą su Fb, turėjote gauti laišką nuo jų.

Na, ten kur parasyta contact us, uzpildziau ta forma ir nusiunciau savo id, gaunu atsakyma, kad uzpildziau ne ta forma, o paspaudus ant nuorodos ismeta ta pacia forma lotuliukas.gif Uzpildziau is naujo, nusiunciau foto is naujo, reikia dabar laukt biggrin.gif
Atsakyti