Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 3

QUOTE(hopeToday @ 2014 12 25, 20:55)
Viesai jusu profili mato jusu ir ne jusu draugai, t.y. visi zmones. Si funkcija leidzia pasiziureti kaip jusu profili mato ir jusu draugai ir visi kiti zmones. Pagal jusu nustatymus tie zmones mato jusu profili skirtingai. Jei jus savo gimimo datos niekam nerodysite, tai ji bus matoma tik jums, taciau niekam kitam.
Galite pasiziureti savo nustatymus eidami i savo profilio puslapi, po to prie savo nuotraukos paspauskite "Atnaujinti informacija" ir ten kaireje puseje pasirinkite "Kontaktai ir pagrindine informacija". Prie jusu gimimo datos matysis maza spynute arba zmogeliukai, uzvede pele galesite pasirinkti kas gali matyti jusu informacija.

ne as sita viska suprantu smile.gif bet mane domina ar yra tokia funkicia paziureti kas uzeina i mano profili is zmoniu nu pvz kaip odnaklasniki.ru sveciai yra tokia grafa matai kas uzeina i mano profili, o facebooke kazin yra tokia funkcija?
Atsakyti
QUOTE(Daniela20 @ 2014 12 25, 21:04)
ne as sita viska suprantu smile.gif bet mane domina ar yra tokia funkicia paziureti kas uzeina i mano profili is zmoniu nu pvz kaip odnaklasniki.ru sveciai yra tokia grafa matai kas uzeina i mano profili, o facebooke kazin yra tokia funkcija?

Manau kad to nera, ir nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Daniela20 @ 2014 12 25, 21:04)

Tokia kaip funkcija egzistuoja, bet facebook vartotojai tokiu duomenu neturetu gauti, ja gauna tik facebook valdzia, tad galit pamirsti sita reikala. Google Analyst turi sia funkcija, bet nezinau, kaip ja panaudoti facebooko puslapy.
Atsakyti
QUOTE(hopeToday @ 2014 12 25, 19:26)
Puiki proga panaudoti funkcija, kuri aprasyta viena zinute auksciau jusiskes.

Taip ir padariau, pasirodo tikrai mano gimimo dienos niekas viešai nemato. smile.gif
Atsakyti
Gal galetumete pasakyti, kur nustatymuose reiketu pasidaryti, kad kai as palaikinu ar pasidalinu kazkuom nemestu ant sienos kitiems zmonems, o rodytu desineje puseje. Nes as, kai kuriuos draugus matau kai jie palaikina ant sienos, o kitus matau tik desineje puseje, kaip tai reiketu pasidaryti?
Atsakyti
Kaip įmonės paskyroje rasti ir užblokuoti (esu moderatorė) lankytoją, kuris įžeidžiančiais žodžiais tagina nuotraukose?
ačiū
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2014 12 28, 16:37)
Kaip įmonės paskyroje rasti ir užblokuoti (esu moderatorė) lankytoją, kuris įžeidžiančiais žodžiais tagina nuotraukose?
ačiū

Nežinau, kaip su nuotraukų tag'inimu (taip greit savo puslapyje nerandu nuotraukos, ant kurios kas nors būtų užsitag'inęs), bet tarkim jei norit užbaninti vartotoją, parašiusį komentarą, galit tą komentarą ištrint (t.y. Hide). Ir iškart facebookas pasiūlo funkciją - Ban xyz. Turėtų būti ir galimybė įrašyti vardą žmogaus, kurį norit užbanint, bet taip greit nerandu, kur tą galima būtų padaryti...
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2014 12 28, 22:28)
Nežinau, kaip su nuotraukų tag'inimu (taip greit savo puslapyje nerandu nuotraukos, ant kurios kas nors būtų užsitag'inęs), bet tarkim jei norit užbaninti vartotoją, parašiusį komentarą, galit tą komentarą ištrint (t.y. Hide). Ir iškart facebookas pasiūlo funkciją - Ban xyz. Turėtų būti ir galimybė įrašyti vardą žmogaus, kurį norit užbanint, bet taip greit nerandu, kur tą galima būtų padaryti...

šitą variantą žinau, bet kaip užbanint, jeigu tik tagina ant nuotraukų? tuos taginimus ištrinu, radau tokią funkciją, bet kaip tą žmogų užbanint, jei jis nieko nekomentuoja? Ir nerandu kur yra sąrašas mėgstančių tą paskyrą? gal ten būtų tokia galimybė?
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2014 12 29, 14:55)
Ir nerandu kur yra sąrašas mėgstančių tą paskyrą? gal ten būtų tokia galimybė?

Sąrašas yra dešinėj pusėj, ten kur šios savaitės statistika surašyta:

user posted image

Tuomet atsiradusioj lentelėj galima uždėt varną, kad reikia ne tik ištrint iš sąrašo, bet ir užbanint:

user posted image

Bet čia nepatogumas toks, kad niekadėjo reikia "rankom" ieškot. Tai jeigu puslapį yra palaikinę bent keli šimtai žmonių, nebus lengva rast tą, kurio reikia.
Atsakyti
užbanint tai butu tas pats , kas uzblokoti ?
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2014 12 29, 16:59)
Sąrašas yra dešinėj pusėj, ten kur šios savaitės statistika surašyta:

Labai ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
dabar jau žinosiu kur kas tongue.gif

Cola777, taip, tas pats, kas blokuoti
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif ,

Atsiprašau jei kartais kartosiuos, bet turiu tokią bėdą - esu susikūrus parduotuvėlę ir kai ant sienos papostinu pranešimą, to pranešimo niekas, iš palaikinusių mano parduotuvėlę, nemato. Gal žinot kur bėda?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti