QUOTE(hopeToday @ 2014 12 25, 20:55)
Viesai jusu profili mato jusu ir ne jusu draugai, t.y. visi zmones. Si funkcija leidzia pasiziureti kaip jusu profili mato ir jusu draugai ir visi kiti zmones. Pagal jusu nustatymus tie zmones mato jusu profili skirtingai. Jei jus savo gimimo datos niekam nerodysite, tai ji bus matoma tik jums, taciau niekam kitam.
Galite pasiziureti savo nustatymus eidami i savo profilio puslapi, po to prie savo nuotraukos paspauskite "Atnaujinti informacija" ir ten kaireje puseje pasirinkite "Kontaktai ir pagrindine informacija". Prie jusu gimimo datos matysis maza spynute arba zmogeliukai, uzvede pele galesite pasirinkti kas gali matyti jusu informacija.
Galite pasiziureti savo nustatymus eidami i savo profilio puslapi, po to prie savo nuotraukos paspauskite "Atnaujinti informacija" ir ten kaireje puseje pasirinkite "Kontaktai ir pagrindine informacija". Prie jusu gimimo datos matysis maza spynute arba zmogeliukai, uzvede pele galesite pasirinkti kas gali matyti jusu informacija.
ne as sita viska suprantu bet mane domina ar yra tokia funkicia paziureti kas uzeina i mano profili is zmoniu nu pvz kaip odnaklasniki.ru sveciai yra tokia grafa matai kas uzeina i mano profili, o facebooke kazin yra tokia funkcija?