Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 3

QUOTE(Vaivorytė @ 2014 12 09, 21:59)
ačiū už patarimą 4u.gif

Ačiū už paveiksliuką smile.gif Panašu, kad tikrai Facebookas pateikia tokią lentelę (virusui nesunku apsimesti kokia nors kita svetaine, dėl to ir prašiau paveiksliuko, o ne vien teksto), tad aš šiuo atveju spausčiau "Gerai" ir žiūrėčiau, tą toliau pateikia. O kompiuterį nuo virusų tikrai praskenavote ir antivirusinė nieko nerado? Abejoju, ar Facebookas pateiktų tokią informaciją, jeigu kompiuteris būtų švarus.
Atsakyti
O gal kam nors buvo, jog nerodo jokių "smailų" nei facebook'o žinutėse, nei jokiuose paskelbtuose postuose? Visuose kituose puslapiuose rodo viską, o būtent facebook'e neberodo jokių šypsenėlių... g.gif
Atsakyti
Sveiki, facebook puslapį patinka, dingo albumai, foto yra ant sienos, ant jų užėjus ieinu į albumą, bet kai užeinu i albumus tai nerodo nei vieno sad.gif gal kas padės?
Atsakyti
Kaip man pamatyti, kaip mano profili mato visi zmones, t.y.ne draugai? anksciau zinau buvo tokia funkcija, buvo galima pamatyti, kaip mano profilis atrodo viesai, dabar niekaip nerandu.
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2014 12 20, 16:11)
Kaip man pamatyti, kaip mano profili mato visi zmones, t.y.ne draugai? anksciau zinau buvo tokia funkcija, buvo galima pamatyti, kaip mano profilis atrodo viesai, dabar niekaip nerandu.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2014 12 20, 22:10)

Nieko nesupratau, tokio nerandu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2014 12 21, 21:42)
Nieko nesupratau, tokio nerandu 4u.gif

Instrukcijos:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(hopeToday @ 2014 12 22, 11:52)
Instrukcijos:
user posted image
user posted image
user posted image

hopeToday - didelis aciu
Atsakyti
Feisbukas prie mano profilio man rodo mano gimimo datą ir mano metus.Esu pasidariusi privatumo nustatymus, kad gimimo datą matyčiau tik aš, bet vis tiek kažkoks baimės jausmas kirbi, kad ją mato visi. g.gif Ar taip gali būti? unsure.gif Man turbūt paranoja doh.gif
Papildyta:
P.S.Po profilio nuotrauka pilku šriftu atsirado ta mano gimimo diena, anksčiau jos nerodė. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alceste @ 2014 12 25, 20:12)
Feisbukas prie mano profilio man rodo mano gimimo datą ir mano metus.Esu pasidariusi privatumo nustatymus, kad gimimo datą matyčiau tik aš, bet vis tiek kažkoks baimės jausmas kirbi, kad ją mato visi.  g.gif  Ar taip gali būti?  unsure.gif  Man turbūt paranoja  doh.gif
Papildyta:
P.S.Po profilio nuotrauka pilku šriftu atsirado ta mano gimimo diena, anksčiau jos nerodė.  unsure.gif

Puiki proga panaudoti funkcija, kuri aprasyta viena zinute auksciau jusiskes.
Atsakyti
QUOTE(hopeToday @ 2014 12 22, 11:52)
Instrukcijos:
user posted image
user posted image
user posted image

tai gerai cia funkcijos kas gali matyti profili viesai mano kaip atrodo o galima paziureti kaip kas nors uzeina pas mane i anketa ne is mano draugu zmones?
Atsakyti
QUOTE(Daniela20 @ 2014 12 25, 20:32)
tai gerai cia funkcijos kas gali matyti profili viesai mano kaip atrodo o  galima paziureti kaip kas nors  uzeina pas mane i anketa ne is mano draugu zmones?

Viesai jusu profili mato jusu ir ne jusu draugai, t.y. visi zmones. Si funkcija leidzia pasiziureti kaip jusu profili mato ir jusu draugai ir visi kiti zmones. Pagal jusu nustatymus tie zmones mato jusu profili skirtingai. Jei jus savo gimimo datos niekam nerodysite, tai ji bus matoma tik jums, taciau niekam kitam.
Galite pasiziureti savo nustatymus eidami i savo profilio puslapi, po to prie savo nuotraukos paspauskite "Atnaujinti informacija" ir ten kaireje puseje pasirinkite "Kontaktai ir pagrindine informacija". Prie jusu gimimo datos matysis maza spynute arba zmogeliukai, uzvede pele galesite pasirinkti kas gali matyti jusu informacija.
Atsakyti