Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 3

QUOTE(Ginestra @ 2013 05 29, 16:25)
Ar tik man šiandien nepavyksta prisijungti prie FB? g.gif

Man jokiu keblumu su prisijungimu.

QUOTE(Tepaluota @ 2013 05 29, 18:45)
Aaaa, šitą žinau, maniau, gal koks kitas būdas yra (kai pats visus matai, o tavęs ne  ax.gif ).

Oi, tai sitas variantas butu idealiausias irnesakyk.gif
Atsakyti
Sveiki. Padekit ! Buvau atsijungus nuo savo profilio,o dabar nebeleidzia prisijungti,raso,kad tokio emailo nera.. kokiu nors kontaktiniu numeriu nera pasiskambint? Viskas angliskai,nelabai kertu.. verysad.gif . Dar bezaisdama sukuriau dar viena profili savo vardu ir emailu ir slaptazodziu doh.gif . Ka daryti!
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 05 29, 18:49)
Oi, tai sitas variantas butu idealiausias irnesakyk.gif

O galima padaryti, kad tik konkretus žmogus tavęs nematytų? Ar tik tas variantas galiams, kur nesenai rašėt.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 05 30, 18:43)
O galima padaryti, kad tik konkretus žmogus tavęs nematytų?

Nebent užblokuoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 05 30, 17:43)
O galima padaryti, kad tik konkretus žmogus tavęs nematytų? Ar tik tas variantas galiams, kur nesenai rašėt.

Galima jei žmogus yra tavo drauguose, per nustatymus prieš paskelbiant, nurodyti, kad nerodytų tam žmogui: pasirinktinai -> nesidalinti su tuo -> ir tada susirandat tą žmogų, o senesniuose postuose reiktų po vieną keisti nustatymus. O jei nėra tavo drauguose - blokavimas.
Atsakyti
QUOTE(zhibuokle @ 2013 05 30, 21:16)
Galima jei žmogus yra tavo drauguose, per nustatymus prieš paskelbiant, nurodyti, kad nerodytų tam žmogui:

Tarkim yra drauguose, ne užblokuota, nieko, matai neprisijunges, o kitas draugas sako šiuo metu prisijungęs. Čia šone kur matai kas prisijungęs, kas ne. Tai va gal galima padaryti, kad konkretus žmogus manytų, jog tavęs nėr.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 31 gegužės 2013 - 06:42
QUOTE(zhibuokle @ 2013 05 30, 21:16)
Galima jei žmogus yra tavo drauguose, per nustatymus prieš paskelbiant, nurodyti, kad nerodytų tam žmogui: pasirinktinai -> nesidalinti su tuo -> ir tada susirandat tą žmogų,

Taip, yra tokia funkcija. Bet tarkim tas zmogus yra bendruose drauguose (su kitais mano draugais). As nustatau, kad jis to ir ano nematytu. Jis nemato. Bet... Jei mano ir jo, t.y. musu bendras draugas 'palaikina' ar paraso komentara ties mano postu ar ideta foto- tuomet tas irgi pamato (kur nenorejau, kad matytu). Tsakant 'isplaukia' vis viena viskas i pavirsiu.
Ar as klystu?user posted image
Atsakyti
Dar klausimėlis. Kairėj pusėj būdavo langelis, matos kas šiuo metu prisijungęs pokalbiuose, dešinėj pusėj rodydavo tiesiog prisijungusius. Nustatymų nekeičiau ir neatkreipiau dėmesio kad dingo dešinėj pusėj esantis langelis. Kur ką reiktų nustatymuose keist? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 01 birželio 2013 - 20:58
O kodel mano draugai nemato tai kas asl megstu ir pakomentuoju. Ar cia mano nustatymuose reik kazka keisti ar ju? (atsiprasau uz lt raidziu nebuvima, bet nera galimybes siuo metu)
Atsakyti
QUOTE(cebnete @ 2013 06 02, 10:16)
O kodel mano draugai nemato tai kas asl megstu ir pakomentuoju. Ar cia mano nustatymuose reik kazka keisti ar ju?

Visi draugai nemato? Pažiūrėkit nustatymuose kas nustatyta, gal, kad pasisakymai 'Tik man'.
Atsakyti
Ar yra galimybė nustatyt, kad matyčiau kas žiūrėjo mano sieną?
Atsakyti
Sveikutes,
Ar galima FB pasikeisti valdymo skyda?ar kazkaip ji atnaujinti?Mano sese prisijunge mano kompe prie savojo FB bet ismete visai kitaip,visas valdymas kitoks,nei man pasijungus g.gif
Atsakyti