Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 3

QUOTE(likta @ 2014 11 12, 08:04)
okmantes @, gal Jūs žinote,  ar yra galimybė asmeninį profilį  pakeisti į tą verslo puslapį, nelaukiant kol užblokuos. Manau manęės laukia tas pats

labai atsiprasau, kad neatsakiau tiek laiko 4u.gif neignoruoju, tiesiog nesilankiau cia ax.gif likta, nezinau ar galima pakeisti asmenini profili i verslo, bet, manau, kad ne. as turiu asmenini ir turiu verslo. bet vat asmenini, manau, ir man reikia issivalyti.labai neteisinga tai, kad ne negalima pasidalinti su artimaisiais ir draugais nuotraukom savo darbu, nes tai traktuojama iskart kaip verslas.
Atsakyti
okmantes, ačiū
Atsakyti
Sveiki,
ar nezinote, jei kazka kazkas uzblokuoja fb, ar tu abieju zmoniu draugams vistiek pareina informacija po komentuotomis nuotraukomis i profilius. Ta prasme ar tesiasi informacijos sklaida toliau.
Atsakyti
Ir gal zinote, kiek kartu siuo metu galima pasikeisti fb profilio varda? Nes kazkada keiciau kelis kartus, tai paskui keisti man sistema nebeleido. Mesdavo info, kad as jau keiciausi ir isnaudojau vardo keitimo limita...Ar kazkaip panasiai. Dabar bijau vel bandyti, kad neatsitiktu kokiu nesamoniu.
Atsakyti
Kai pati keičiausi tai berods buvo rašoma, kad leistina į pusmetį vieną kartą. Atrodo taip. Bet kiek kartų jį galima keisti- nepamenu.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 11 28, 13:46)
Ir gal zinote, kiek kartu siuo metu galima pasikeisti fb profilio varda? Nes kazkada keiciau kelis kartus, tai paskui keisti man sistema nebeleido. Mesdavo info, kad as jau keiciausi ir isnaudojau vardo keitimo limita...Ar kazkaip panasiai. Dabar bijau vel bandyti, kad neatsitiktu kokiu nesamoniu.

O aš niekad nekeitinėjau, ir man vis tiek neleidžia keisti unsure.gif
Atsakyti
Sveiki, per asmeninį FB psl. esu susikūrusi mažmeninės prekybos puslapiuką,kaipo verslo.Pastaruoju metu vis dažnai meta visokias lenteles, kaip pvz.
,,Boosted Posts
When you share useful and engaging posts on your Facebook Page, you're building relationships with current and future customers. For as little as $5, you can boost a post so more people will see it when they visit Facebook. Just click on “Boost Post” when you create the post, or after it's on your Page.
You can choose to reach more people who like your Page and their friends, or new audiences. Curious about which posts are most interesting to people on Facebook, or want to know more about the people who like your Page? You can learn more by looking at your Page insights.
Click on your Page profile photo to get started now."

Ką tai reiškia? blush2.gif per vertėją nelabai suprantu ką čia norima tuo pasakyti.Girdžiu vis dažniau kad po tokių įspėjimų ar žinučių dingsta rankdarbių ar parduotuvių psl. Ką daryti kad nedingtų?kažkur susimokėti reikia ar kaip?aš nieko prieš,bet nežinau kaip ir kur?niekur tokios info nerandu arba nesuprantu..sad.gif Prašau padėkite.ačiū labai
Atsakyti
Kazkaip nesulaukiau atsakymo i mano klausima.. tiek to. Dabar apie kita problema gal cia kazkas atsakys.. smile.gif Kodel grupese ar ant ant savo sienos paleidziant nuotraukas labai daznai uzmeta zymas automatiskai? Ir ne man vienai sitaip. O jeigu as nenoriu zymet privalau neskubet paleist nuotrauka ir stebet ar neuzkis zyma.. Kosmaras... doh.gif Cia specialiai taip siuloma primygtinai ka nors pazymet ar facebook problemos? blink.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kuri iš Jūsų galėtų paaiškinti kokiu principu veikia draugų aktyvumas rodomas dešinėje pusėje? Kartais rodo vienus draugus prisijungusius, kartais atsiranda kiti, kaikurie iš jų nepasirodo išvis. ačiū smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karingoji: 04 gruodžio 2014 - 17:38
QUOTE(Karingoji @ 2014 12 04, 17:37)
Sveikos  4u.gif 
Gal kuri iš Jūsų galėtų paaiškinti kokiu principu veikia draugų aktyvumas rodomas dešinėje pusėje? Kartais rodo vienus draugus prisijungusius, kartais atsiranda kiti, kaikurie iš jų nepasirodo išvis. ačiū  smile.gif

kurie pasidarę nematomumą ir nepasirodo ,o dėl kitų nežinau
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 12 04, 18:42)

Kurie pasidarę nematomumą, tai jų nerodo tik aktyvumo (t.y kad yra online šiuo metu), bet jie taip pat pasirodo. Aš klausiau kokiu principu keičiasi draugai draugų juostoj? na tarkim, viršuje visada yra tas žmogus su kuriuo daugiausia bendrauju, o kaip kiti, gal tai priklauso nuo to, kas apsilanko svečiuose, arba peržiūri foto iš draugų tarpo? Gal kas žino?
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 12 04, 18:42)

O jei pasidaro nematomumas, tai isvis nesimatys kur as laikinu ar komentuoju draugams? Kur ta nematomuma nusistatyti.
Atsakyti