Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 3

QUOTE(okmantes @ 2014 11 11, 01:50)
Labas vakaras smile.gif lankausi sitoj temoj pirma karta. labai tikiuosi, kad kas nors zinos atsakyma i mano klausima ar nukreips teisinga linkme. savo facebooke'o verslo puslapyje paskelbiau zaidima.taisykles buvo: "megti" mano puslapi ir "dalintis" skelbimu/postu. man rodo 13 pasidalinimu, bet juos atidarius raso, kad kai kuriu pasidalinimu negaliu matyti del privatumo nustatymu.manyciau, kad tiesiog kai kurie asmenys nepaspaude "patinka" ir todel ju negaliu matyti. taigi, klausimas: ar yra kazkoks budas, vis del to, kazkaip pamatyti kas pasidalino? aciu is anksto uz atsakymus  4u.gif

Galima matyti tik tuos pasidalinimus, kurie yra paskelbti viešai (public). Jeigu kai kurie jūsų fanai pasidalino tik savo draugams, tai tokių nematysit. Deja, nėra galimybės sužinoti, kas pasidalino tik draugams. Galit siūlyti fanams pakeisti tos žinutės matomumą į viešą. Kitu atveju laimėtoją teks rinkti tik iš tų, kurie pasidalino tinkamai (viešai).
Tai tikrai nesusiję su tuo, ar tie asmenys paspaudė "patinka" ant jūsų puslapio ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2014 11 11, 17:36)
Galima matyti tik tuos pasidalinimus, kurie yra paskelbti viešai (public). Jeigu kai kurie jūsų fanai pasidalino tik savo draugams, tai tokių nematysit. Deja, nėra galimybės sužinoti, kas pasidalino tik draugams. Galit siūlyti fanams pakeisti tos žinutės matomumą į viešą. Kitu atveju laimėtoją teks rinkti tik iš tų, kurie pasidalino tinkamai (viešai).
Tai tikrai nesusiję su tuo, ar tie asmenys paspaudė "patinka" ant jūsų puslapio ar ne.

aciu uz atsakyma 4u.gif as jau susigaudziau, kad del netinkamai nustatyto matomumo. bet kadangi zaidimas vyksta lokaliai, tai kazkiek atsekiau per draugu draugus. na, keli liko neatrasti-ka darysi. pridejau prie zaidimo taisykliu, kad dalyvaujantis dar turi irasyti i komentarus "as noriu laimeti!" velgi, saziningumo patikrinti negalesiu, bet bent jau matysiu kas dalyvauja g.gif
Atsakyti
okmantes @, gal Jūs žinote, ar yra galimybė asmeninį profilį pakeisti į tą verslo puslapį, nelaukiant kol užblokuos. Manau manęės laukia tas pats
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2014 11 12, 09:04)
okmantes @, gal Jūs žinote,  ar yra galimybė asmeninį profilį  pakeisti į tą verslo puslapį, nelaukiant kol užblokuos. Manau manęės laukia tas pats

AS manau, kad tu dabar sukurk savo verslo puslapi, ir po truputi trink visas nuotraukas is savo seno profilio, kurios yra susije su verslu, tiesiog palik profili, savo artimiems draugams, kad jis nebutu viesas.
Atsakyti
SOS , reikia pagalbos, dirbom dirbom su to puslapiu, na kad sujungti anketa i puslapi, nezinau kokiu budu, pasidere ne 1 puslapis, o net 5 vienodi puslapiai doh.gif Ar imanoma panaikinti nereikalingus puslapius ?

ir dar, ar tose puslapiose . galima kurti uzdarus albumus nuo viesumo ?

ACIU, jej kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2014 11 12, 16:49)
AS manau, kad tu dabar sukurk savo verslo puslapi, ir po truputi trink visas nuotraukas is savo seno profilio, kurios yra susije su verslu, tiesiog palik profili, savo artimiems draugams, kad jis nebutu viesas.

Ačiū, kol kas paliksiu taip kaip yra. Galima ir be faceboko gyventi biggrin.gif
Juk gyvenau bigsmile.gif,
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2014 11 13, 07:19)
Ačiū, kol kas paliksiu taip kaip yra. Galima ir be faceboko gyventi  biggrin.gif
Juk gyvenau  bigsmile.gif,

manau, kad dabar bus sunkiau gyventi be FC
Atsakyti
Sveikos.Labai reikia pagalbos gal padėsite. Rašau čia bet gal nukreipsite kas padėtų. Kažkas įsibrovė į mano kompiuterį .Mano vardu ir pavarde net nuotrauka buvo sukurtas profilis Myspace. Aš ten niekada nebuvau prisiregistravusi.Aišku teko tai padaryti, nes informavau, kad anketa netikra.Ar buvot kas su tuo susidūrė? Ką daryti? Ar ištrins?
Atsakyti
sveiki, kodel manes google neranda FB?...Ka kur pazymeti reikia...neraaandu blink.gif
Atsakyti
Sveiki, jau kelios dienos man Facebook nerodo šypsenėlių, vietoje to žinutėse ir postuose tarpai. Kaip tai pataisyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2014 11 17, 17:32)
Sveiki, jau kelios dienos man Facebook nerodo šypsenėlių, vietoje to žinutėse ir postuose tarpai. Kaip tai pataisyt? g.gif

Man ta pati bėda. Man būna tai rodo, tai neberodo...
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Gal kas zinot kodel iejus i anketas pas kai kuriuos zmones rodo bendru draugu daug daugiau negu atvertus juos paziurejus ir suskaiciavus? g.gif Man rodo 9 bendri draugai pas viena asmeni,o iejus man rodo tik.. 4. Tai kur kiti tada? Ir taip gan daznai.
Atsakyti