QUOTE(okmantes @ 2014 11 11, 01:50)
Labas vakaras lankausi sitoj temoj pirma karta. labai tikiuosi, kad kas nors zinos atsakyma i mano klausima ar nukreips teisinga linkme. savo facebooke'o verslo puslapyje paskelbiau zaidima.taisykles buvo: "megti" mano puslapi ir "dalintis" skelbimu/postu. man rodo 13 pasidalinimu, bet juos atidarius raso, kad kai kuriu pasidalinimu negaliu matyti del privatumo nustatymu.manyciau, kad tiesiog kai kurie asmenys nepaspaude "patinka" ir todel ju negaliu matyti. taigi, klausimas: ar yra kazkoks budas, vis del to, kazkaip pamatyti kas pasidalino? aciu is anksto uz atsakymus
Galima matyti tik tuos pasidalinimus, kurie yra paskelbti viešai (public). Jeigu kai kurie jūsų fanai pasidalino tik savo draugams, tai tokių nematysit. Deja, nėra galimybės sužinoti, kas pasidalino tik draugams. Galit siūlyti fanams pakeisti tos žinutės matomumą į viešą. Kitu atveju laimėtoją teks rinkti tik iš tų, kurie pasidalino tinkamai (viešai).
Tai tikrai nesusiję su tuo, ar tie asmenys paspaudė "patinka" ant jūsų puslapio ar ne.