noriu pakviesti viena zmogu i draugus. ar imanoma padaryti man paciai taip,kad to zmogaus draugai nematytu, kad as tapau jo draugu?
Ir kitas klausimas: parasiau zinute zmogui, kuris nera mano draugas. buvo prierasas, kad mano zinute tas zmogus gaus i Kita folderi. Kas tai yra? Ar mano zinute pamatys?
QUOTE(nvjs @ 2014 10 28, 13:10)
Nebėra galimybės atstatyti
Nerandu niekur tokio atsakymo
visi slepia savo info o as noriu atvirksciai
tarkim pasidalinau ka nors viesai foto ar komentara,bet nesantys mano draugu sarase negali nei komentuoti nei paspausti patinka,tik dalintis,kaip tai pakeisti?
aciu
visi slepia savo info o as noriu atvirksciai
tarkim pasidalinau ka nors viesai foto ar komentara,bet nesantys mano draugu sarase negali nei komentuoti nei paspausti patinka,tik dalintis,kaip tai pakeisti?
aciu
Ikeliau nuotrauka ir parasiau bloga data, kaip imanoma pakeisti?? Nerandu
QUOTE(Babe @ 2014 11 04, 22:55)
Ikeliau nuotrauka ir parasiau bloga data, kaip imanoma pakeisti?? Nerandu
kai matai atidarytą foto ir šone informaciją - yra du užrašai:Žymėti nuotrauką ir Redaguoti,pasirenki redaguoti ir pakeiti ką nori
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 11 05, 09:52)
kai matai atidarytą foto ir šone informaciją - yra du užrašai:Žymėti nuotrauką ir Redaguoti,pasirenki redaguoti ir pakeiti ką nori
Ačiū, bandysiu dar kartą
Labas vakaras lankausi sitoj temoj pirma karta. labai tikiuosi, kad kas nors zinos atsakyma i mano klausima ar nukreips teisinga linkme. savo facebooke'o verslo puslapyje paskelbiau zaidima.taisykles buvo: "megti" mano puslapi ir "dalintis" skelbimu/postu. man rodo 13 pasidalinimu, bet juos atidarius raso, kad kai kuriu pasidalinimu negaliu matyti del privatumo nustatymu.manyciau, kad tiesiog kai kurie asmenys nepaspaude "patinka" ir todel ju negaliu matyti. taigi, klausimas: ar yra kazkoks budas, vis del to, kazkaip pamatyti kas pasidalino? aciu is anksto uz atsakymus
Sveiki
Labai reikia patarymo
negaliu ieiti i savo profili fc, ar kaip ji ten pavadinti
esu kaip uzblokota
kai noriu prisijungti prie FC, ismeta man tokia lentele
ka man reikia daryti ? nes nesuprantu angliskai nei bum bum
bet per verteja google, suprantu, kad nori jie paversti mano profili, i fanu puslapi ? o jej as nenoriu, ka daryti ??? Ar galima ji atstatyti ?
O jej nera iseities, jej jie sujungtu, ar dings mano visi albumai su nuotraukomis ? ir visos zinutes susirasynejimai ? Gaila labai visu albumu, info sukauptos, ideju, nes viska ten saugojau
Ka reikia spausti kad ieiti FC ? ar is naujo registruotis , bet kitu vardu ?
Buciau labai labai dekinga uz info
Convert Your Profile to a Page
It looks like youre using a profile to represent an organization, business, brand or public figure.
Personal profiles are for individual people only and should include a real first and last name (ex: John Doe). Facebook Pages are similar to profiles, but offer more tools for an organization, business, brand or public figure to connect with people who might be interested in them. Learn more about Facebook Pages.
In order to follow the Facebook Terms and better reach your audience, well need you to convert your profile to a Page. The friends of your current profile will be transferred to your new Page as followers.
If you have another Page that represents your business or organization, you will be able to merge it with your new Page. Before you get started, we recommend that you download your Facebook info.
Download Your Account Info
Learn more about converting your profile.
Labai reikia patarymo
negaliu ieiti i savo profili fc, ar kaip ji ten pavadinti
esu kaip uzblokota
kai noriu prisijungti prie FC, ismeta man tokia lentele
ka man reikia daryti ? nes nesuprantu angliskai nei bum bum
bet per verteja google, suprantu, kad nori jie paversti mano profili, i fanu puslapi ? o jej as nenoriu, ka daryti ??? Ar galima ji atstatyti ?
O jej nera iseities, jej jie sujungtu, ar dings mano visi albumai su nuotraukomis ? ir visos zinutes susirasynejimai ? Gaila labai visu albumu, info sukauptos, ideju, nes viska ten saugojau
Ka reikia spausti kad ieiti FC ? ar is naujo registruotis , bet kitu vardu ?
Buciau labai labai dekinga uz info
Convert Your Profile to a Page
It looks like youre using a profile to represent an organization, business, brand or public figure.
Personal profiles are for individual people only and should include a real first and last name (ex: John Doe). Facebook Pages are similar to profiles, but offer more tools for an organization, business, brand or public figure to connect with people who might be interested in them. Learn more about Facebook Pages.
In order to follow the Facebook Terms and better reach your audience, well need you to convert your profile to a Page. The friends of your current profile will be transferred to your new Page as followers.
If you have another Page that represents your business or organization, you will be able to merge it with your new Page. Before you get started, we recommend that you download your Facebook info.
Download Your Account Info
Learn more about converting your profile.
Cola 777, paskutiniu metu labai daznai tenka girdeti apie tokia situacija kaip jusu. deja, facebooke'as galvoja, kad jus is savo groziu darot versla ir siulo jums pakeisti jusu dabartini profili taip vadinama i verslo puslapi. tikriausiai esat maciusi tokiu, kur i draugus negali pasisiulyti ir priimti, o tik gali laikinti. va sitas sakinys " Download Your Account Info" sako, kad cia paspaudus galite parsisiusti savo profilio informacija. as vietoj jusu pameginciau.nes kitu atveju, tikrai galite viska prarasti. geriausia, kad butu salia kas nors, kas supranta angliskai. sekmes
QUOTE(okmantes @ 2014 11 11, 14:12)
/
ACIU jums labai, kaska reikes daryti, prasysiu ko nors pagalbos