Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 3

QUOTE(mėnulis @ 2014 09 11, 16:17)
nebijote susipykti su tais draugais, kuriuos ismetate?  g.gif as tai supykciau, jei mane ismestu gyvai pazystas.

Nebijau, juk nieko nenužudžiau. cool.gif
Atsakyti
Gal gali kas pasakyti kur nustatymuose nusistatyti, kad kai kazka palikinu nemestu visiems, kad matytu, o matytusi tik desineje puseje - krastelyje. Nes as pati kai kuriu draugu palaikinimus matau tiesiai vartinedama, o kitu draugu ten desineje. Tikiuosi aiskiai parasiau, aciu jei kas patarsit smile.gif
Atsakyti
Gal kas gali patarti ? kaip nustatyti FC, kad kiti nematytu, kad esu prisijungusi ?
labaui prasau, jej galyte , atsakykite , ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2014 07 28, 11:36)
..savo nustatymuose kad bes kas kas mane pazymi ar postina ant sienos,man pirmiausiai atsiranda pranesimas ar noriu patalpint ant savo sienos,jei taip,atsiranda,bet jei ne,niekas ant mano sienos nematys.

Ant sienos nerodo, bet siaip vistiek visi mato. Ir man pranesimas neateina g.gif

tai galbut yra tokia funkcija, kad negaletu be mano leidimo tagint?
Atsakyti
Sveikos merginos, gal galite man padeti. Naršydama facebooką per plančetinį kompiuterį kažką paspaudžiau ir visas meniu nusistatė man graikų kalba:-). Gal galit nupasakot kur rast ir pasikeist kalbą;-) . Dėkui.
Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2014 09 22, 21:05)
Gal kas gali patarti ? kaip nustatyti FC, kad kiti nematytu, kad esu prisijungusi ?
labaui prasau, jej galyte , atsakykite , ACIU  4u.gif

Desineje puseje, pacioje apacioje (kur matot kokie draugai prisijunge) spausti ant nustatymu ir spausti isjungti pokalbius
Atsakyti
QUOTE(hifi @ 2014 09 22, 22:21)
Naršydama facebooką per plančetinį kompiuterį kažką paspaudžiau ir visas meniu nusistatė man graikų kalba :-) Gal galit nupasakot kur rast ir pasikeist kalbą. Dėkui
Einat į Nustatymai, ir Pagrindiniai paskyros nustatymai susirandat Kalba, ir ten pakeičiat į sau tinkamą.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 09 23, 12:29)
Einat į Nustatymai, ir Pagrindiniai paskyros nustatymai susirandat Kalba, ir ten pakeičiat į sau tinkamą.

Dekui uz atsakyma. Pas mane visas meniu net graikiskas, doh.gif , teks lysti pas vyra i facebook ir ieskoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hifi @ 2014 09 23, 14:05)
Dekui uz atsakyma. Pas mane visas meniu net graikiskas,  doh.gif , teks lysti pas vyra i facebook ir ieskoti  smile.gif

Aciu merginos isgelbejot thumbup.gif , pasikeiciau viska i lietuviu kalba thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneškė @ 2014 09 22, 22:28)
Desineje puseje, pacioje apacioje (kur matot kokie draugai prisijunge) spausti ant nustatymu ir spausti isjungti pokalbius

ACIU labai uz atsakyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
bet kaskaip baisu spausti, ar nedings man susirasynejimai mano ? smile.gif nes daug svarbiu laisku turiu.
Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2014 09 26, 19:35)
ACIU labai uz atsakyma  4u.gif  4u.gif  4u.gif
bet kaskaip baisu spausti, ar nedings man susirasynejimai mano ? smile.gif nes daug svarbiu laisku turiu.

Būk rami, tikrai nedings.Aš feisbuke visada būnu su išjungtais pokalbiais.Asmeninės žinutės niekada nedingo.
Atsakyti
QUOTE(Alceste @ 2014 10 05, 15:01)
Būk rami, tikrai nedings.Aš feisbuke visada būnu su išjungtais pokalbiais.Asmeninės žinutės niekada nedingo.

Aciu labai, nuraminote 4u.gif jau padariau thumbup.gif
Atsakyti