Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 3

Anksčiau kai feisbuke su nauju žmogumi tapdavau draugais, feisbukas visada paklausdavo ar ar naują draugą pažįstu ir realybėje.Pastebėjau, kad dabar dingo šis klausimas.Kažin kodėl? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanes @ 2013 05 03, 15:31)
o kaip po atsinaujinimo vel uzsirakinti fb siena ir viska kad svetimi nelandziotu,nemegstu blush2.gif

Gal jau buvo kalbėta, bet paieška man neranda doh.gif Kaip sužinoti, kas tave labiausiai skaito facebooke. Na savo proflio fb skaitytojų ratą. Kiek dažnai kuris fb draugas apsilanko tavo fb profilyje, nors ir nieko "nelaikina", tačiau tyliai seka kaip maniakas ir dažnai apsilanko pažiūrėti nuotraukų. Tylus skaitytojas. Yra kažkokios lyg tais programėlės, "top viewers your profile", bet jos yra nesamonė, manau. Tik žaidimui. Beto su tais žaidimais manau galima virusų prisgaudyti. Ar yra būdas kaip kitaip sužinoti? Gal kokia gudrybė, help.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 08 27, 07:09)
Ar yra būdas kaip kitaip sužinoti? Gal kokia gudrybė, help.

Jei neklystu, tai neįmanoma sužinoti šio dalyko.
"Vojaristus", kurie nieko neparašo, bet viską stebi geriausia šalinti iš draugų tarpo.Aš daug tokių vojaristų - "draugų" pašalinau. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alceste: 08 rugsėjo 2014 - 15:53
QUOTE(Alceste @ 2014 09 08, 16:52)
Jei neklystu, tai neįmanoma sužinoti šio dalyko.
"Vojaristus", kurie nieko neparašo, bet viską stebi geriausia šalinti iš draugų tarpo.Aš daug tokių vojaristų - "draugų" pašalinau.  unsure.gif

Bet is kur jus tada suzinote, kad jus stebi g.gif Man baisu ekshibicionistai, kurie fotkina apie kiekviena pyyrst. Pastoviai srautas uzkrautas, "naujienomis": svetimu seiliotu kudikeliu nuotraukomis. Tai taip asmeniska. As niekada nededu tokiu nuotrauku g.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

gal žinote kaip padaryti, kad fb profilyje nesimatytų gimimo metų, tik mėnuo ir diena? Dėkui už atsakymus iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 09 08, 16:19)
Bet is kur jus tada suzinote, kad jus stebi  g.gif Man baisu ekshibicionistai, kurie fotkina apie kiekviena pyyrst. Pastoviai srautas uzkrautas, "naujienomis": svetimu seiliotu kudikeliu nuotraukomis. Tai taip asmeniska. As niekada nededu tokiu nuotrauku  g.gif

Pasitaiko, kad tokie "draugai" patys išsiduoda.Susitinki gyvai ir tau sako: "mačiau įdėjai tokią ir anokią nuotrauką į feisbuką, tą ir aną parašei".O patys feisbuke nerodo jokių "gyvybės" ženklų.Tada tokius "draugus" iškart šalinu.
Arba įsijungiu pokalbius, matau, kad kiti būna prisijungę prie feisbuko, bet nieko niekada neparašo, tik "Skaičiau tokį ar anokį straipsnį per naršyklę".Tokius irgi šalinu.
Man asmeniškai kūdikių nuotraukos netrukdo.Tik būna juokinga, kai mamos net į profiį ar viršelį įdeda savo vaikų nuotraukoas.Čia tai visiškas susaldėjimas nuo savo vaiko, kas per daug, tas nesveika. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Saliukė @ 2014 09 09, 07:43)
Sveiki  4u.gif

gal žinote kaip padaryti, kad fb profilyje nesimatytų gimimo metų, tik mėnuo ir diena? Dėkui už atsakymus iš anksto  4u.gif

Po profilio nuotrauka yra žodelis APIE.Eini po jo, spaudi ant kontaktinė informacija ir tada viską ten randi.
Atsakyti
QUOTE(Alceste @ 2014 09 11, 17:13)
Pasitaiko, kad tokie "draugai" patys išsiduoda.Susitinki gyvai ir tau sako: "mačiau įdėjai tokią ir anokią nuotrauką į feisbuką, tą ir aną parašei".O patys feisbuke nerodo jokių "gyvybės" ženklų.Tada tokius "draugus" iškart šalinu.
Arba įsijungiu pokalbius, matau, kad kiti būna prisijungę prie feisbuko, bet nieko niekada neparašo, tik "Skaičiau tokį ar anokį straipsnį per naršyklę".Tokius irgi šalinu.
Man asmeniškai kūdikių nuotraukos netrukdo.Tik būna juokinga, kai mamos net į profiį ar viršelį  įdeda savo vaikų nuotraukoas.Čia tai visiškas susaldėjimas nuo savo vaiko, kas per daug, tas nesveika.  unsure.gif
Papildyta:
Po profilio nuotrauka yra žodelis APIE.Eini po jo, spaudi ant kontaktinė informacija ir tada viską ten randi.

nebijote susipykti su tais draugais, kuriuos ismetate? g.gif as tai supykciau, jei mane ismestu gyvai pazystas.
Atsakyti
Sveikos. Turiu as toki klausimeli, netyciom smalsumo delei doh.gif buvau kelis kartus aplankiusi draugo fb nes jis buvo neisjunges ir jis neva kai manes nebuvo namie prisijunges pamate kad buvau uzejus i zinuciu skilti. Aisku as bandziau sakyti kad neziurejau, bet pasake kad galiu parodyt zinuciu archyva ir pamatysi kad buvo ziureta. Tai ar is tikro galima matyti kada uzeini i savo zinutes profilyje ar cia tik melavo man ?
Atsakyti
QUOTE(miglee)
Turiu as toki klausimeli, netyciom smalsumo delei doh.gif buvau kelis kartus aplankiusi draugo fb nes jis buvo neisjunges ir jis neva kai manes nebuvo namie prisijunges pamate kad buvau uzejus i zinuciu skilti <...........>
Nesąmonė iki absurdo.
Atsakyti
Tai va as sito irgi nesuprantu.. sako kai tik ieina jis i automatiskai palikta prijungta fb iskart zinutes ismeta. Bet kad logiskai galvojant tai iejus i fb nemeta jokiu zinuciu o iskart pagrindini.. tai likau apsaukta ir nesupratus
Atsakyti
QUOTE(miglee. @ 2014 09 18, 10:44)
Sveikos. Turiu as toki klausimeli, netyciom smalsumo delei  doh.gif buvau kelis kartus aplankiusi draugo fb nes jis buvo neisjunges ir jis neva kai manes nebuvo namie prisijunges pamate kad buvau uzejus i zinuciu skilti. Aisku as bandziau sakyti kad neziurejau, bet pasake kad galiu parodyt zinuciu archyva ir pamatysi kad buvo ziureta. Tai ar is tikro galima matyti kada uzeini i savo zinutes profilyje ar cia tik melavo man ?

biggrin.gif Tikrai galima. Pamatyti kada buvo ziureta zinute, jei ji pries tai neperskaityta buvo. Tada visada rodo zinutes pamatymo laika smile.gif Matyt draugas zinojo, kad turi neskaityta fb zinute. Ir jei ilindote, tada jis atidare, ir pamate, kad ji buvo perskaityta
Atsakyti
Jei kalba eina apie neskaitytą bet perskaitytą žinutę, tada taip.
Atsakyti