Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 3

Kaip padaryti, kad konkretų nuotraukų albumą leistų komentuoti draugų draugams?
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2014 06 17, 19:56)
Kaip padaryti, kad konkretų nuotraukų albumą leistų komentuoti draugų draugams?
Tai juk per pasirinktinį nustatymą (privatumo), kur 'pasirinktinai'

user posted image
Atsakyti
O va ir neleidžia, jei bendras draugas "neužtagintas" nuotraukoje unsure.gif
Atsakyti
gal kas zino ar imanoma atsaukti FB atnaujinimus telefone? Paspaudziau atnaujinti, bet kaip dabar mane nervina doh.gif noreciau, kad butu kaip buvo ax.gif ir su tuo "mesendzeriu" nesusutvarkau, parasau, tai dingsta man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2014 06 18, 22:33)
O va ir neleidžia, jei bendras draugas "neužtagintas" nuotraukoje  unsure.gif

Pervelai pamaciau klausima... Draugu draugai vadinasi ne jusu draugai. Tai yra svetimi zmones. Kad jie galetu jums komentuot reikia pasidaryt sekejus ir suteikt leidima jiems laikint,komentuot,dalintis.Sekejus darant yra atskiri nustatymai. Ir tada paleist konkretu albuma draugu draugams. 4u.gif
Atsakyti
Atsiprašau, jei užduosiu jau nagrinėtą klausimą, nes neskaičiau visos temos.Ar įmanoma FB sužinoti kas iš draugų ir ne tik tarpo žiūri mano profilį? g.gif
Atsakyti
neįmanoma sužinot, kas peržiūrėjo tavo profilį.

Klausimas:

dėl tų visų žaidimukų fb, kaip galima paslėpt jų istoriją, kad nematytų draugai ką ten žaidžiu ir pan.???

Atsakyti
Kaip uždėti facebooke visokias tokias juodas šypsenėles rašant ant sienos 🙈🙈🙈💫😋😎😎😋😇🌞?
Atsakyti
Ar įmanoma matyti, kas tave yra užblokave facebook'e?
Atsakyti
QUOTE(ssimon @ 2014 07 17, 19:11)
Ar įmanoma matyti, kas tave yra užblokave facebook'e?

Neįmanoma.
Atsakyti
sveiki, gal kam nors buvo atsitikus tokia nesamone? Neberodo fb draugu isviso, bet jei nueini i zmogaus, kuri turi drauguose profili, rodo kad jis mano draugas. Taciau jei jis nustates kad foto matytu tik draugai, tai man jo foto nerodo... Ir ant sienos man nebemeta jokiu naujienu susijusiu su draugu veikla. Kaip tai panaikint????
tiesa mano draugei pasikvietus mane i draugus viskas gerai matau foto, online ir pan. ( bet eseme kad as ja jau turejau pries tai drauguose) tai nejaugi dbr reikia kad visi pasikviestu mane is naujo???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1ndriai: 21 liepos 2014 - 21:04
tokis klausimas pasistojo: pazymiu nuotraukoje draugus ir save. rodo kad pazymeti, bet nei ant vieno is ju sienos tos foto nerodo, tik ant manisškės. Kaip padaryti kad rodytu ir ant jus sienos? smile.gif
Atsakyti