Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 3

QUOTE(atenra @ 2014 04 16, 09:42)
Sveiki, susiduriau su tokia bedele. gal jus padesite man ja isspresti  blush2.gif
noreciau kad kai rasau zinutes ar ant sienos, kad tiems su kuriais bendrauju, nematytu mano vietos, kur esu  blush2.gif  kaip isjungti ta location? kur eiti? dekoju is anksto  4u.gif

Savo telefone išjunkite "vietos prieiga" funkcija. Tuomet nerodys vietos iš kur rašote. Ieškoti telefono nustatymuose.
Atsakyti
Ar gali taip būti, kad mano FB draugas mane užblokuoja, bet manęs neišmeta iš draugų tarpo? g.gif Nes pastebėjau, kad vieno "draugo" accountas yra, bet apie jį angliškai perskaičiau pranešimą, kad šis account yra neaktyvus ar kažkas panašaus.Nelabai supratau kas įvyko. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alceste @ 2014 04 23, 16:58)
Ar gali taip būti, kad mano FB draugas mane užblokuoja, bet manęs neišmeta iš draugų tarpo?  g.gif 
Nes pastebėjau, kad vieno "draugo" accountas yra, bet apie jį angliškai perskaičiau pranešimą, kad šis account yra neaktyvus ar kažkas panašaus.Nelabai supratau kas įvyko.  unsure.gif

Taip, galima padaryti. Gali likti jūsų draugu, bet nustatymuose padaryti, kad nieko iš jo naujienų, draugų , pomėgių ir pan. nematytumėte.
Bet paga antrą jūsų žinutės dalį manau, kad šiuo atveju kažkas kito.. Kaip tiksliai buvo užrašyta?
Atsakyti
Hopeidea, dabar tiksliai negaliu parašyti ką man sako tas nematomo draugo profilis, nes aš tą "draugą" išmečiau iš sąrašo.Neabejoju, kad mane jis mane užblokavo...
Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alceste: 24 balandžio 2014 - 07:51
ar galima nuotraukas uzrakinti ikeltas telefonu smile.gif
Atsakyti
laba dien, gal kas padesite, kur pakeisti kokiose nustatymose kad man prisijumgusper kompa neroditu tel formato? kaska pamaigiau doh.gif doh.gif doh.gif kad visa puslapi rodo supaprastinta varijanta kaskoki doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif

isanksto aciu
Atsakyti
Sveiki, norejau pasiteirauti, del vietos rodymo, na is telefono suprantu, kaip ijungti ,kad matytu kiti kur esu kai parasau, bet kaip kitiems kai paraso ant sienos ar ikelia ka nors, raso pvz arti Vilnius ar panasei, bet jie pasijunge ,ne per telefona, o per kompa, kaip nustatyti ,kad pvz kai as is kompo ikeliu nuotrauka, ar siaip koki irasa, kad rodytu vieta kur esu.Bet,ka dar norejau pasakyt, nors ir per telefona yra nustatyta kad rodyt vieta, bet kai ikeliu pvz foto is tel, vistiek neraso kad arti Siauliu ar panasei.O man reikia, kad rodytu , kaip tai padaryti?Padekit aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neidomus @ 2014 05 28, 11:02)
Sveiki, norejau pasiteirauti, del vietos rodymo, na is telefono suprantu, kaip ijungti ,kad matytu kiti kur esu kai parasau, bet kaip kitiems kai paraso ant sienos ar ikelia ka nors, raso pvz arti Vilnius ar panasei, bet jie pasijunge ,ne per telefona, o per kompa, kaip nustatyti ,kad pvz kai as is kompo ikeliu nuotrauka, ar siaip koki irasa, kad rodytu vieta kur esu.Bet,ka dar norejau pasakyt, nors ir per telefona yra nustatyta kad rodyt vieta, bet kai ikeliu pvz foto is tel, vistiek neraso kad arti Siauliu ar panasei.O man reikia, kad rodytu , kaip tai padaryti?Padekit aciu 4u.gif

Kai rašai kažkokią žinutę facebooke per kompą, galima iškart pasirinkt location

user posted image

arba vėliau redaguoti jau įrašytą žinutę ir rankiniu būdu pridėti vietą.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2014 05 28, 13:44)
Kai rašai kažkokią žinutę facebooke per kompą, galima iškart pasirinkt location

user posted image

arba vėliau redaguoti jau įrašytą žinutę ir rankiniu būdu pridėti vietą.

user posted image

Tai, vat ,kad as ne sito noriu, yra kur pats jis automatiskai nustato vieta , kai pats idedi vieta kaip parodet jus, atrodo visiskai kitaip.O vat pvz as dbr keliu foto man paraso prie jos tik laika pries kiek idetas,ir salia zenkliukas kam publikuot visiem/draugam ar panasiai,ir viskas ,o pas kitus prie to pacio dar paraso pvz salia Vilnius, ar zemieji paneriai.o man visiskai nieko.
Atsakyti
Kiek teko susidurt ir kiek radau informacijos internete, automatiškai vieta prisideda tik telefone, planšetėj ir pan., kas turi GPS. O kompiuteryje galima vietą pridėti tik rankiniu būdu.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2014 05 28, 14:34)
Kiek teko susidurt ir kiek radau informacijos internete, automatiškai vieta prisideda tik telefone, planšetėj ir pan., kas turi GPS. O kompiuteryje galima vietą pridėti tik rankiniu būdu.

Aisku, as taip ir maniau. bet na man idomu tada kaip mano draugei, is paprasto seno net nenesiojamo kompiuterio, prideda vieta pats automatiskai kompiuteris smile.gif
Atsakyti
Sakykite, kaip padaryti, kad nuotraukas rodančias sienoje (kuriose esu užžymėta) rodytu ir pačioje skiltyje "Nuotraukos"? Nors yra paspausta "Leidžiama metraštyje", tačiau jos nėra matomos prie "Nuotraukos" nei man pačiai, nei esantiems draugų sąraše g.gif
Atsakyti