Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 3

QUOTE(Sky Cloud @ 2014 03 22, 19:06)
sveiki, kaip galima butu tiksiuka fb isivesti kad rodytu? blush2.gif

Tiksiukas atsiranda automatiskai kai turi daugiau kaip 100 draugu smile.gif Kazkaip i ji nebeziuriu...
Papildyta:
QUOTE(letuciukas @ 2014 03 23, 16:19)
labai stringa FB, neimanoma narsyti, kokia naudojate narsykle? pas mane dabar exlorer ir mozilla, gal reikia kita narsykle parsisiusti?

Su mozilla visiskos nesamones,stringa nieko patraukt nei paslinkt. Net ekranas uzbala. Chrome geriau bet ir cia yra minusu...siaip sunkai ir pas mane tos narsykles.
Atsakyti
QUOTE(faustina @ 2014 03 24, 00:01)
Su mozilla visiskos nesamones,stringa nieko patraukt nei paslinkt. Net ekranas uzbala.

Nei stringa, nei bąla, nei dar kas darosi....
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2014 03 24, 13:39)
Nei stringa, nei bąla, nei dar kas darosi....

o man stringa , ar pades kas nors? gal slapukai ka nors blokuoja? ka daryti?
Atsakyti
QUOTE(faustina @ 2014 03 24, 00:01)
Tiksiukas atsiranda automatiskai kai turi daugiau kaip 100 draugu  smile.gif  Kazkaip i ji nebeziuriu...

aciu uz ats.,nezinojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2014 01 21, 16:36)
Neįmanoma. Galima tik išjungti vietos rodymą.

nerandu per kokius nustatymus galima isjungti(ar ijungti) savo buvimo vieta ax.gif kai prie bet kurio posto nurodo "salia Virsuliskiu" ar kur doh.gif is namu kompo nerodo, bet va darbe tai rodo.galima atsekt postus kuriuos rasau namie, o kuriuos darbe biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, kodėl aš matau ištrintą žmogų tame laukelyje kur rodo kurie draugai prisijungę, kurie ne? visus jo komentarus esu ištrynusi...liko tik jo paspausti like...ar galima juos panaikinti? ir ar tai reiškia , kad tas žmogus taip pat mane mato?
Atsakyti
QUOTE(faustina @ 2014 03 23, 23:01)
Tiksiukas atsiranda automatiskai kai turi daugiau kaip 100 draugu  smile.gif  Kazkaip i ji nebeziuriu...

kas tas tiksiukas? g.gif
Atsakyti
Perskaiciau tema, bet atsakymo neradau, gal galit padet?
Kaip padaryti, kad mano draugai nematytu ant savo sienos ka as laikinu?
Ir ar galima padaryti, kad ir as nematyciau ka mano draugai laikina? O tai atsidarai FB ir matai 40 zinuciu, tas paspaude like ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Sypsena777 @ 2014 04 07, 09:36)
Perskaiciau tema, bet atsakymo neradau, gal galit padet?
Kaip padaryti, kad mano draugai nematytu ant savo sienos ka as laikinu?
Ir ar galima padaryti, kad ir as nematyciau ka mano draugai laikina? O tai atsidarai FB ir matai 40 zinuciu, tas paspaude like ir t.t.
Is dalies imanoma bet ne visiskai. Nuimkit nuo kiekvieno draugo kur draugai varnele nuo sekti ir gauti prenumeratas. Ir jusu draugai turetu padaryti ta pati su jusu pranesimais. Deja,jeigu laikinat puslapiuose kurie yra viesi vistiek draugai pamatys. Bet jeigu laikinat kazkokiam sarasui draugu priklausancius daiktus,tie kurie nepriklauso tam sarasui-nematys. Galima kurt sarasus atskirom draugu grupems. Nezinau ar as cia aiskiai paaiskinau biggrin.gif Mane tai nervina pranesimai draugu apacioje,kairiam kampe. Uzlipa net iki virsaus as negaliu savo puslapyje net foto ikelt,nieko pamatyt kol neistirpsta jie. O netirpsta labai ilgai nes draugai ''dirba'' doh.gif
Atsakyti
Sveiki, susiduriau su tokia bedele. gal jus padesite man ja isspresti blush2.gif
noreciau kad kai rasau zinutes ar ant sienos, kad tiems su kuriais bendrauju, nematytu mano vietos, kur esu blush2.gif kaip isjungti ta location? kur eiti? dekoju is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(atenra @ 2014 04 16, 10:42)
Sveiki, susiduriau su tokia bedele. gal jus padesite man ja isspresti  blush2.gif
noreciau kad kai rasau zinutes ar ant sienos, kad tiems su kuriais bendrauju, nematytu mano vietos, kur esu  blush2.gif  kaip isjungti ta location? kur eiti? dekoju is anksto  4u.gif

Nerasykit su telefonu. Isjunkit apalamai FB telefone. Bendraukit su draugais tik kompiuteriu smile.gif Isvis man nepatikdavo kad rodo kada chate atsijungus esu,kiek minuciu. Atsijungiau nuo telefono FB ir ramu smile.gif Per telefona viska rodo kur esame ir kada prisijunge ir kada kiek laiko jau atsijunge.
Atsakyti
kazka nureguliavau nustatymuose, kad desiniam sone rodo tik draugu statusa online/offline. o anksciau budavo tokia gyva juosta, kas ka idejo, kas ka palaikino. kaip atstatyti ja atgal?
Atsakyti