Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 3

QUOTE(Aidos @ 2014 03 01, 15:28)
Tai matyt susitvarkė savo nustatymus taip,kad nematytumėt  4u.gif galima juk paslėpti kažką konkrečiai nuo vieno žmogaus,žmonių grupės..  ax.gif o kaip žinot ar užblokavo,negaliu atsakyt.

O sakykit kas gali but, kai draugai dalinasi kuo nors as matau kaireje puseje apacioje parodo man, bet pagrindiniam puslapyje nerodo ir taip niekur man daugiau nerodo. Kas cia galetu but g.gif paspaudus ant pasidalinimo atidaro visai tuscia puslapi su pasidalinimu
Atsakyti
kaip atstatyti sena fb???? atnaujino man..... baisu!
Atsakyti
QUOTE(booonbon @ 2014 03 07, 12:46)

Teks priprast lotuliukas.gif
Atsakyti
gal galėtumėte pagelbėti blush2.gif pažiūrėjus savo draugų sąraše pamačiau kad yra įkelta kaip "sekamas"... Kaip ir nesistengiau kad taip būtų, tiesiog pakviečiau draugauti... Kaip dabar panaikinti iš tų "sekamų". O gal gali būti įkelta į sekamus, jei aš pakviečiau, o mano kvietimo dar nepriėmė g.gif Bet vis tiek kažkaip įdomiai skamba... sekamas doh.gif
Iš anksto labai dėkui už atsakymą 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutėlis @ 2014 03 07, 18:38)
gal galėtumėte pagelbėti blush2.gif  pažiūrėjus savo draugų sąraše pamačiau kad yra įkelta kaip "sekamas"... Kaip ir nesistengiau kad taip būtų, tiesiog pakviečiau draugauti... Kaip dabar panaikinti iš tų "sekamų". O gal gali būti įkelta į sekamus, jei aš pakviečiau, o mano kvietimo dar nepriėmė g.gif Bet vis tiek kažkaip įdomiai skamba... sekamas doh.gif
Iš anksto labai dėkui už atsakymą 4u.gif  4u.gif

"Following" užrašas būna tada, kai arba tu pati užsiprenumeruoji jo viešas žinutes (galima tokią funkciją įjungti arba išjungti), arba pakvieti draugauti, o jis nepriima.

Lietuviško vertimo nekomentuosiu. Originalą (anglų k.) naudojant tokių problemų nekyla biggrin.gif
Atsakyti

Neįmanoma rolleyes.gif įprasit manau.

O aš noriu naujo FB,pas visus atsinaujina,pas mane ne biggrin.gif laukiu kada ir pas mane pasikeis viskas bigsmile.gif
Atsakyti
Man dabar smalsu- kiek kartų fb atsinaujino? Vieną kartą ar dukart? Pas mane vieną kartą, ir šiandien antrą kartą- dabar dar kitaip. Tuomet atsijungiau ir vėl prisijungiau, ir rodo naujovišką 'Pagrindinis puslapis'. Aišku, jokio streso, bet tik įdomu, ar čia pas visus, ar čia tik šiaip netyčia iš rikiuotės išėjo mastau.gif
Aš buvau radusi kaip tą padaryti, t.y. kaip sugrįžti prie seno varianto, buvo straipsnis su nurodymais, gal ir įdėtas čia į iš vienų į temą, bet tiksliai nepasakysiu, nes jau nepamenu, seniai tas buvo.

Atsakyti
QUOTE(booonbon @ 2014 03 07, 13:46)

biggrin.gif aš irgi naujovių tokių nemėgstu, bet tenka priprasti 4u.gif
Atsakyti
darant telefonu check-in, ant mano sienos atsiranda tas užrašas, tik kažkodėl iškart su žyma, kad matau tik aš. išverčiau visus nustatymus, bet nerandu, kaip galima jį koreguoti ax.gif 4u.gif
Atsakyti

Ir man nepatinka tie nauji FB nustatymai. schmoll.gif Teks priprasti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sakla: 11 kovo 2014 - 19:00
sveikos, nagi nagrineju 3 diena Fb-nu nerandu kaip nustatyti, kad svetimi zmones man nerasytu laisku. anksciau tikrai buvo-kad gali rasyti tik draugai ar draugu draugai. dabar su zinutem-tik kazkoks filtras ir jei ka pakomentuoji kur delfyje ar lr-kiekvienas idiotas(atsiprasant) gali tau rasyti laiskus doh.gif
dazniausiai tuos laiskus raso nenormalus, todel nera malonu..
dekui is anksto.
Atsakyti
sveiki smile.gif kas vyksta su facebok`u? jau kelinta diena nieko normaliai nerodo, nei pakomentuot kažką galima nei žinučių perskaityt? iš telefono prisijungus viskas ok, viskas veikia o per pc ne? doh.gif
Atsakyti