Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 3

QUOTE(*MONAMI* @ 2014 02 15, 20:41)
4u.gif gal pagelbėsit?
sukūriau Fb grupę,ir nerandu kaip ją ištrinti  g.gif

prie nustatymų (toks sraigtas) turėtų būti leave group.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2014 02 15, 21:01)
prie nustatymų (toks sraigtas) turėtų būti leave group.

tai tik paliksiu grupę,bet neištrinsiu jos ?
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 02 16, 09:17)
tai tik paliksiu grupę,bet neištrinsiu jos ?

jei grupėj esi viena, palikus ją, turėtų grupė likti neaktyvi. bet, kiek žinau, kito būdo nėra.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2014 02 16, 11:15)
jei grupėj esi viena, palikus ją, turėtų grupė likti neaktyvi. bet, kiek žinau, kito būdo nėra.

ot įsitaisiau nesąmonę doh.gif
Atsakyti
Kazka pridirbau, FB neleidzia nieko rasyti paieskos laukelyje. Gal kas zinote kame problema ir kaip tai istaisyti g.gif g.gif
Atsakyti
Laba
norejau paklausti kaip butu imanoma fb sukurti foruma ar uzdara grupe ir kaip jais naudotis?
Atsakyti
QUOTE(sharoonas @ 2014 02 20, 16:11)
Laba
norejau paklausti kaip butu imanoma fb sukurti foruma ar uzdara grupe ir kaip jais naudotis?

- Kaip sukurti grupę -

Grupės nustatymuose (Edit group settings) gali pasirinkti, ar ji bus vieša (Open) ar uždara (Closed) ar slapta (Secret).
Atsakyti
paslepiau visus PATINKA,kur ieskoti kad galeciau redaguoti.
biggrin.gif
Atsakyti
Iš ko suprasti, kad kuris nors FB draugas nuo manęs slepia savo nuotraukų albumus? g.gif
Atsakyti
Turiu klausyma, gal kas atsakys, kodel kaikuriu draugu nematau kai jie deda nuotraukas arba kazka ant savo sienos? Ar jie nesidalina, ar tiesiog yra mane uzblokave? Ir kaip zinoti ar draugas tave uzblokavo?
Atsakyti
Laba, turiu klausimuką. Pasiprašiau priimama į uždarą grupę. Mane priėmė. Narių sąraše matausi, kiti nariai ir mato, kad aš priimta. Pavienius postus ant savo sienos matau, tačiau grupės puslapio turinio nematau. Tai pabandėm prijungti mane iš kitos FB paskyros ir viskas veikia, viską matau. Kur gali būti problema? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneškė @ 2014 02 28, 16:07)
Turiu klausyma, gal kas atsakys, kodel kaikuriu draugu nematau kai jie deda nuotraukas arba kazka ant savo sienos? Ar jie nesidalina, ar tiesiog yra mane uzblokave? Ir kaip zinoti ar draugas tave uzblokavo?

Tai matyt susitvarkė savo nustatymus taip,kad nematytumėt 4u.gif galima juk paslėpti kažką konkrečiai nuo vieno žmogaus,žmonių grupės.. ax.gif o kaip žinot ar užblokavo,negaliu atsakyt.
Atsakyti