Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 3

QUOTE(Ragany @ 2014 01 26, 13:00)
Sveiki, gal galit pasakyt, kame reikalas? Nesėdžiu ištisai ir nevarau komentarų vieno po kito.
user posted image

palaukti pusdienį ir vėl leis,vadinasi kažkur kažko per daug paspaudėte ,ar tai like ar komentavot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 01 26, 15:19)
palaukti pusdienį ir vėl leis,vadinasi kažkur kažko per daug paspaudėte ,ar tai like ar komentavot  mirksiukas.gif

Niekas nieko neleidžia, čia nuo vakar taip.
Like išvis nespaudinėju, kartą per savaitę nebent, dabar bandžiau, tai like spaust leidžia. Komentuoju per dieną gal 4 kartus ir tai vienoj grupėj tik dalyvaudama, nei po jokiom nuotraukom, nei dar kur, komentarų nerašau išvis. Erzina, nes grupėj toj man aktualiom temo diskutuojama, o rašyt, klaust ,nieko negaliu.. Maniau, kad ten kažkas mane užblokavo, bet pasirodo absoliučiai niekur komentarų neleidžia rašyt.
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2014 01 26, 16:26)
Like išvis nespaudinėju, kartą per savaitę nebent, dabar bandžiau, tai like spaust leidžia. Komentuoju per dieną gal 4 kartus ir tai vienoj grupėj tik dalyvaudama, nei po jokiom nuotraukom, nei dar kur, komentarų nerašau išvis. Erzina, nes grupėj toj man aktualiom temo diskutuojama, o rašyt, klaust ,nieko negaliu.. Maniau, kad ten kažkas mane užblokavo, bet pasirodo absoliučiai niekur komentarų neleidžia rašyt.

na tada aš nežinau kame bėda schmoll.gif gal kas padės 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
jei istrinu is draugu saraso ar tas zmogus matys kokia zinute apie tai, kad buvo pasalintas? Niekur nete nerandu info sad.gif
Noriu istrint, bet nenoriu afisuotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rufi @ 2014 01 30, 13:59)
Sveikutes,
jei istrinu is draugu saraso ar tas zmogus matys kokia zinute apie tai, kad buvo pasalintas? Niekur nete nerandu info sad.gif
Noriu istrint, bet nenoriu afisuotis smile.gif

Nematys smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ragany @ 2014 01 26, 16:26)

Ar jau susitvarkė? Buvo ir man taip kažkada, kažkiek dienų neleido komentuoti, o paskui viskas susitvarkė.
Atsakyti
QUOTE(Rufi)
jei istrinu is draugu saraso ar tas zmogus matys kokia zinute apie tai, kad buvo pasalintas? Noriu istrint, bet nenoriu afisuotis smile.gif
Jokia žinute neinformuos 'pašalintojo', bet jis supras, nes jūsų staiga neliks jo drauguose.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 01 30, 19:24)
QUOTE(Rufi)
jei istrinu is draugu saraso ar tas zmogus matys kokia zinute apie tai, kad buvo pasalintas? Noriu istrint, bet nenoriu afisuotis smile.gif
Jokia žinute neinformuos 'pašalintojo', bet jis supras, nes jūsų staiga neliks jo drauguose.

Jei ka nors istrinsi is draugu saraso, tas zmogus nepamatys to ir negaus zinutes. Suprasti gali tiktokiu atveju, jei nueis perziureti tavo profilio ir pamatys, kad vel yra atsiradusi galimybe pasisiulyti jums i draugus per naujo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2014 01 30, 16:26)
Ar jau susitvarkė? Buvo ir man taip kažkada, kažkiek dienų neleido komentuoti, o paskui viskas susitvarkė.

Susitvarkiau pati tą pačią dieną smile.gif Jutubėj radau paaiškinimą, kaip tą padaryti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gertruda)
Suprasti gali tiktokiu atveju, jei nueis perziureti tavo profilio ir pamatys, kad vel yra atsiradusi galimybe pasisiulyti jums i draugus per naujo
Nebūtinai tik tokiu atveju. Lengviausia pastebėti, kai rodo mano/savo profilyje mano draugų rato sumažėjusį skaičių. Pervarai ir pamatai ko trūksta tam savo sąraše. Ir viskas aišku. Na aš žinoma nekalbu apie tuos atvejus, kai turi pvz kokių 300 ir daugiau draugų, ir nepameni kas pas tave yra ar ko jau nebėra, Tada žinoma 'pastebėjimo' procesas užtrunks šiek tiek biggrin.gif
Atsakyti
Čia kažkas klausė dėl to ar pamatys jei ištrina iš draugų. O man įdomu, nepraneša draugui jei nuimu nuo savo fotkių jo vardo tag'us? Neskaitant to kad pats gali pamatyt kad fotkių užtagintų sumažėjo biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, mane pradėjo atakuoti kaip įtariu sukčiai iš Afrikos su falšyvais profiliais doh.gif Rašo man asmenines žinutes norėdami su manimi "susipažinti". doh.gif Noriu šiuos profilius užblokuoti, bet FB man neleidžia. unsure.gif Kažin ar čia tik laikinas FB "negalavimas?
Atsakyti
Štai ką man sako FB kai noriu ką nors užblokuoti:

Oi

Įvyko kažkas blogo. Mes dirbame, kad sutvarkytume tai kaip įmanoma greičiau.
Atsakyti