Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 3

QUOTE(Flika @ 2013 12 08, 18:24)
Sveiki,
Ateinu ir aš pagalbos..FB yra pardavimų turgelis mamytėms, esu jo admin. Darėm pertvarką ir visas prekes keliam nuo šiol į sukurtus albumus (nebe ant sienos), tačiau bėda ta, kad nuotraukas esančias albumuose niekam neleidžia komentuoti, dėl ko pasipylė nusiskundimai..ir pati sutinku, kad tai nepatogu..
Būčiau labai dėkinga už patarimą..!!

Gal kas nors galėtų padėti.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 12 10, 20:35)
Gal kas nors galėtų padėti.. blush2.gif

tikriausiai kažkur nustatymuose yra pakeista, kad nebūtų galima komentuoti. ieškojau savo puslapyje, bet neradau nieko panašaus sad.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2013 12 05, 17:00)
kokia nesamone ka jau reiskia toks limtas  laikinimo puslapiu.... doh.gif

Ir man ta pati problema... verysad.gif Teko kurt dar pora anketu kad galeciau laikint puslapius ir ka man reikia. O ka padarysi.Bet ne visi supranta kam ko reikia bigsmile.gif thumbup.gif Ir gerai tongue.gif Nenusiminkite ir kurkit kita anketa. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2013 12 10, 21:41)
tikriausiai kažkur nustatymuose yra pakeista, kad nebūtų galima komentuoti. ieškojau savo puslapyje, bet neradau nieko panašaus sad.gif

Aš jau viską išbandžiau, įvairias varneles sudėjau ir vėl po kiek laiko uždėjau..Nebežinau ką daryti jau..
Man irgi logiška būtų, kad kažkas nustatymuose yra, bet nrandu ir nelabai suprantu kur jų ieškoti dėl komentavimo po nuotraukom..
Na, gal dar kas man padės..Lauksiu visų, kurie nusimano FB platybėse daugiau nei aš blush2.gif
Atsakyti
Paskutiniu metu niekaip neuzsikrauna facebooko puslapis, sukasi sukasi ratukas ir nieko... Ovisur kitur veikia normaliai. Kas cia per beda?
Atsakyti
Susidūriau su tokia problemėle:
Facebooke norėjau pasikeisti savo vartotojo vardą į kitą, ir man neleidžia pakeisti ir liepia būtinai rašyti tikrąjį vardą. O kaip kiti prisirašo visokių nickų? Man neleidžia g.gif Beje to savo vartotojo vardo noriu kaip pagrindinio, o ne tokio kur pilkai skliausteliuose rašo... Kaip apgauti feisbuką? biggrin.gif
Atsakyti
Laba, gal kas gali pasakyti kaip atblokuoti žmogų, kad vėl matyčiau jo informaciją savo sienoje. Jo prie užblokuotu nerodo, taip pat apribotųjų sąrašas tuščias. Aš tik prie jo nustatymų "draugai" nurodžiau "pranešti/blokuoti" ir pasirinkau "unfrien". Kaip atstatayti atgal?
Atsakyti
Paskutiniu metu facebook rodo, ar žmogus prisijungęs per tinklą, ar per mobilų. Taip pat prie kai kurių (tikrai ne visų) rodo laiką, prieš kiek buvo prisijungęs, o kai kuriems ne. Nepagaunu sistemos, kam rodo tą laiką, o kam ne g.gif Gal žinote, kaip padaryti, kad laiko nerodytų? Kaip suprantu, ar per tinklą ar per mobilų prisijungimas tai tikrai neįmanoma panaikint? žodžiu sugrįžti į senus gerus laikus, kai tiesiog žalias taškiukas būdavo bigsmile.gif
Tas facebook kuo toliau tuo labiau "tobulėja" su savo funkcijom, greit turbūt sugalvos rodyti, kokiam miesto krašte prisijungęs, per kur, su kuo, kodėl ir t.t. biggrin.gif Neveltui sakoma, kad per facebook sekimas tobulas vyksta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2014 01 07, 10:19)
greit turbūt sugalvos rodyti, kokiam miesto krašte prisijungęs, per kur, su kuo, kodėl ir t.t.  biggrin.gif Neveltui sakoma, kad per facebook sekimas tobulas vyksta  doh.gif

šita funkcija jau yra biggrin.gif
kai ką nors parašo,apačioj parašo :netoli ir vietą nurodo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 01 07, 12:27)
šita funkcija jau yra  biggrin.gif
kai ką nors parašo,apačioj parašo :netoli ir vietą nurodo  cool.gif

bet šitą bent išjungt galima, aš telefone išjungiau, kad lokacijos nepridėtų cool.gif
Atsakyti
Kaip padaryti, kad draugai nematytų viso draugų sąrašo? mirksiukas.gif
Atsakyti
o as su kiek netradiciniu klausimu ax.gif
jei as neturiu susikurus facebook, bet noriu susisiekt su zmogumi, kuris ji turi, ar yra kokia nors galimybe? Ar imanoma tik susikurus savo facebooka?
(zalia as, nepykit uz durnus klausimus)
Atsakyti