Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 3

QUOTE(Fazano plunksna @ 2013 11 23, 17:10)
Na iki šitokių nuorodų jau reikia mokėt nueit, paprastai einant meta lentelę, kad autorius neleidžia downloadint.  ax.gif Ir nemanau, kad reikia, kai jau net aiškiai matai, kad autorius su tuo nesutinka.

Tai čia jau teisiniai niuansai, sąžinės reikalas ir pan. Aš pati nuotraukų nevagiu, tiesiog norėjau parodyti, kad su "save as" įmanoma išsaugoti ir tokias nuotraukas, kuriom uždėtas "draudimas". T.y. nereikia taip kategoriškai teigti, kad "Bet kurio internete tik su "save as" neišsisaugosi" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2013 11 23, 17:16)
T.y. nereikia taip kategoriškai teigti, kad "Bet kurio internete tik su "save as" neišsisaugosi"  ax.gif

Vis tik šitas atvejis nėra toks paprastas, kai pakanka vieno spustelėjimo dešiniu pelytės klavišu ant pirmo pamatyto paveiksliuko. Čia jau turi turėt šiek tiek žinių, kad tas "save as" ir tokiu atveju suveiktų. Todėl kiekvienas ir neišsisaugos, negavęs va taip kaip jūs pateikėt, jau paruoštos paėmimui nuorodos. smile.gif O apeit, žinoma, įmanoma viską. Tik kam to reikia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fazano plunksna: 23 lapkričio 2013 - 17:28
nelidzia jokio puslapio laikinti kodel ismeta staika

Individual Facebook members can connect to a maximum of 5000 Pages. To like this page, you'll need to unlike a Page you're already connected to.
neikertu anglu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 05 gruodžio 2013 - 15:12
QUOTE(aitiii @ 2013 12 05, 15:12)
nelidzia jokio puslapio laikinti kodel ismeta staika

Individual Facebook members can connect to a maximum of 5000 Pages. To like this page, you'll need to unlike a Page you're already connected to.
neikertu anglu  ax.gif

Rašo, kad galima "palaikinti" daugiausiai 5000 FB puslapių. Jeigu norite "palaikinti" būtent šitą, turite "atlaikinti" kažkokį kitokį.
Atsakyti
kokia nesamone ka jau reiskia toks limtas laikinimo puslapiu.... doh.gif
Atsakyti
O aš manau normalu, kad yra limitas, nėr čia ko laikint visko išeilės.. 5000psl doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Gal padesit man isspresti viena problemele. Jau senokai ieskau, niekaip nerandu atsakymo. Visa tema perskaiciau ir cia lygtai nemaciau, kad butu buves toks klausimas. Mamo anketoje dingo kur kaireje puseje rodo prisijungusius ir neprisijungusius draugus, gal kas buvo susidure su tokia problema ir zino kaip atstatyti, kad juos vel ten rodytu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutea03: 06 gruodžio 2013 - 09:48
QUOTE(linutea03 @ 2013 12 06, 09:45)
Sveikos merginos. Gal padesit man isspresti viena problemele. Jau senokai ieskau, niekaip nerandu atsakymo. Visa tema perskaiciau ir cia  lygtai nemaciau, kad butu buves toks klausimas. Mamo anketoje dingo kur kaireje puseje rodo prisijungusius ir neprisijungusius draugus, gal kas buvo susidure su tokia problema ir zino kaip atstatyti, kad juos vel ten rodytu?

Tikriausiai išjungėte savo chatą. Išjungus chatą, nerodo ir kitų prisijungusių. Įjungti galima taip:

user posted image

Jeigu reikia, prie "Advanced Settings" galima pasirinkti, kokiems draugams nerodyti savo prisijungimo būsenos. Arba atvirkščiai - visiems rodyti, kad nesate prisijungę, o tik keliems rodyti tikrąją būseną.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2013 12 06, 10:55)
Tikriausiai išjungėte savo chatą. Išjungus chatą, nerodo ir kitų prisijungusių. Įjungti galima taip:

user posted image

Jeigu reikia, prie "Advanced Settings" galima pasirinkti, kokiems draugams nerodyti savo prisijungimo būsenos. Arba atvirkščiai - visiems rodyti, kad nesate prisijungę, o tik keliems rodyti tikrąją būseną.

ne cia parasete kodel desneje puseje galiu nematyt sita zinau, o pas mane nerodo draugu kaireje puseje, apacioje kur po naujienom buna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linutea03 @ 2013 12 06, 15:22)
ne cia parasete kodel desneje puseje galiu nematyt sita zinau, o pas mane nerodo draugu kaireje puseje, apacioje kur po naujienom buna  ax.gif

Aš suprantu, ko Jums nerodo smile.gif Išjungus savo "online" būseną, nematote ir tų "veidukų" kairėj pusėj. Išbandžiau pas save.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2013 12 06, 15:37)
Aš suprantu, ko Jums nerodo smile.gif Išjungus savo "online" būseną, nematote ir tų "veidukų" kairėj pusėj. Išbandžiau pas save.

ne pas mane visada ijungta busena "online'', bet kaireje puseje nerodo draugu smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
Ateinu ir aš pagalbos..FB yra pardavimų turgelis mamytėms, esu jo admin. Darėm pertvarką ir visas prekes keliam nuo šiol į sukurtus albumus (nebe ant sienos), tačiau bėda ta, kad nuotraukas esančias albumuose niekam neleidžia komentuoti, dėl ko pasipylė nusiskundimai..ir pati sutinku, kad tai nepatogu..
Būčiau labai dėkinga už patarimą..!!
Atsakyti