Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 3

QUOTE(coliuke29 @ 2013 11 11, 08:51)
pas mane ir ta pati beda ,norejau uzsiregistruoti fb ,suvedziau registracija ir apacioj raso kad reikia pilnos datos gimimo o padaryti negalima , tai kaip uzsiregistruoti ir man idomu  g.gif

pasirinkit anglų kalbą registruojantis, vėliau pakeisit.
Atsakyti
Sveiki ,kaip pasidaryti fb ,kad nuotrauku albume nuotrauku eiliskumas butu pagal naujuma?
Atsakyti
QUOTE(Ulijona @ 2013 11 18, 11:55)
Sveiki ,kaip pasidaryti  fb ,kad nuotrauku albume nuotrauku eiliskumas butu pagal naujuma?

man atrodo, kad ten vskas automatiskai, palauk po naujuju galbut turetu viskas atsinaujint
Atsakyti
O kaip padaryt, kad kiti nematytu mano draugu saraso?
Ir dar: kaip nusistatyt, kad ne drauguose esantis zmogus negaletu matyti mano sienos ir t.t.? Atsinaujinusiame fb nerandu nustatymu sad.gif
Atsakyti
Sveiki,

Kaip padaryti, kad man leistų žymėti žmones? Žmones žymėti lyg ir leidžia, bet "neranda" tų, kurių man reikia.
Atsakyti
Sveikos

o gal zinot ar yra galimybe pasiziureti kas is draugu tave yra itraukes i blokuotuju sarasa? ir kaip tai reiktu atpazinti?
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 11 22, 15:51)
Sveiki,

Kaip padaryti, kad man leistų žymėti žmones? Žmones žymėti lyg ir leidžia, bet "neranda" tų, kurių man reikia.

Galbut tu kuriu tu nerandi ir nera tavo drauguose

QUOTE(el_sol @ 2013 11 22, 21:03)
Sveikos

o gal zinot ar yra galimybe pasiziureti kas is draugu tave yra itraukes i blokuotuju sarasa? ir kaip tai reiktu atpazinti?

neimanoma
Atsakyti
O kaip atsiblokuot, jei neberodo? hihihi.gif

QUOTE(Calaquendi @ 2013 10 22, 07:43)
Arba išsaugoti kompiuteryje su "save as", kaip ir bet kokį paveiksliuką internete  ax.gif

Bet kurio internete tik su "save as" neišsisaugosit. Pvz. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fazano plunksna: 23 lapkričio 2013 - 15:40
QUOTE(Fazano plunksna @ 2013 11 23, 15:40)
O kaip atsiblokuot, jei neberodo?  hihihi.gif
Bet kurio internete tik su "save as" neišsisaugosit. Pvz.  biggrin.gif

Nu ne visai facebooko tema, bet atsiprašau, kad paklausiu - šita jūsų nuoroda matau turi autorines teises. Tarkim noriu kurti internetinį psl ir man reikia nuotraukų. Kaip man žinoti, kurios saugomos autorinių teisių? Nes pvz man reikalingą randu vienam, kitam puslapyje, facebooke dalinasi ja, bet nu bijau naudoti, kad neužlaužtų blush2.gif O kas autorius, nežinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 11 22, 14:51)
Sveiki,

Gali būti, kad tie žmonės, "kurių tu nerandi" paprasčiausiai neleidžia žymėti jų kitiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fazano plunksna @ 2013 11 23, 15:40)
Bet kurio internete tik su "save as" neišsisaugosit. Pvz.  biggrin.gif

A tikrai? smile.gif

Prašom:
http://farm8.staticf...ca6de84b5_z.jpg

Ir dar didelis dydis:
http://farm8.staticf...e6db55ec2_k.jpg

rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Avytė kvadratu @ 2013 11 23, 15:46)
Kaip man žinoti, kurios saugomos autorinių teisių?

Autorinių teisių yra saugomos visos be išimties nuotraukos, nebent pats autorius būtų nurodęs, kad jas galima laisvai naudoti (t.y. su viešo naudojimo/ public use žyma). Ar "suėjus senatis" - berods 70 metų. Pvz. po šiuo paveikslėliu rašo "public domain", reiškia esi laisvas jį naudoti.
Nedažnai tenka, bet jei pati kartais dedu kokį ne savo paveikslėlį (pvz. pasidalindama kokio rankdarbio idėja), tai kartu dedu tiesioginę nuorodą iš kur paimta.

Teisiniai fotografavimo ir nuotraukų naudojimo klausimai
http://www.efoto.lt/...ojimo_klausimai

QUOTE(Calaquendi @ 2013 11 23, 16:51)

Na iki šitokių nuorodų jau reikia mokėt nueit, paprastai einant meta lentelę, kad autorius neleidžia downloadint. ax.gif Ir nemanau, kad reikia, kai jau net aiškiai matai, kad autorius su tuo nesutinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fazano plunksna: 23 lapkričio 2013 - 17:13