Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 3

QUOTE(selinga @ 2013 10 21, 18:36)
Sveiki.Sakykite,ar yra FB kokia funkcija,kuri neleistu kitiems asmenims atsisiust mano nuotrauku?Nes dabar jei zmogui suteikta teise matyt mano fotografijas,tai jis jas gali ir atsisiust.Ar as tik nerandu kaip butu galima tai apribot?

jei ir yra tai nesunku padaryti PrintScr ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 10 22, 08:05)
jei ir yra tai nesunku padaryti PrintScr  ax.gif

Arba išsaugoti kompiuteryje su "save as", kaip ir bet kokį paveiksliuką internete ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitatuka @ 2013 09 11, 11:56)
Aš irgi seniai noriu susigražinti tiksiuką, bet niekaip nepavyksta. Ir su užklausomis man nepasiteisino.  unsure.gif

Dragei irgi užklausa nepagelbėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(selinga @ 2013 10 21, 18:36)
Sveiki.Sakykite,ar yra FB kokia funkcija,kuri neleistu kitiems asmenims atsisiust mano nuotrauku?Nes dabar jei zmogui suteikta teise matyt mano fotografijas,tai jis jas gali ir atsisiust.Ar as tik nerandu kaip butu galima tai apribot?

Nėra smile.gif

Arba tiksliau - YRA - nekelti nuotraukų mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Samari @ 2013 10 14, 19:21)
Gal kas išmanote kaip nuimti "taginimą" iš komentaro uždaroje grupėje?...  (Ne nuo foto)
Ir kaip neleisti "taginti" savo vardo ateity?....  doh.gif

Jeigu uždara grupė (po spyna kitaip tarainat biggrin.gif ) - tai tik tos grupės nariai ir mato vardo tag'ą. O neleisti manau eina (manau, bet nesu tikra), gal panašiai kaip ir su foto 4u.gif
Atsakyti
man toks klausimas iškilo, jei palaikininu pirma, tai kaip galima užlįsti kitiems į priekį?
Atsakyti
gal žinote patogiausią būdą, kaip pridėti keletą žmonių į grupę iš karto?

ir kur rasti sąrašiuką, kam nusiuntei kvietimus draugauti, bet tie žmonės dar nepatvirtino?
Atsakyti
Gal kas žinote, seniau fb ka like saitus, galedavau pažet kokuis like saitus esu, dabar nebera, pradingo ir pažejau pas dauguma fb dinge, kaip čia suprast? Nes budavo pažiuri savo fb ka like spaudes saitu ir t.t, ar draugu fb kokiu spaudes, o dabar nebera kaip čia dabar ar išjunge pats fb? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Meege @ 2013 11 05, 18:08)
Gal kas žinote, seniau fb ka like saitus, galedavau pažet kokuis like saitus esu, dabar nebera, pradingo ir pažejau pas dauguma fb dinge, kaip čia suprast? Nes budavo pažiuri savo fb ka like spaudes saitu ir t.t, ar draugu fb kokiu spaudes, o dabar nebera kaip čia dabar ar išjunge pats fb?  unsure.gif

Viską, ką esi "palaikinusi", gali rasti savo profilyje:

user posted image

Atsidariusiame sąraše yra "Likes", kurie yra sugrupuoti pagal kategorijas.
Atsakyti
O kur ir kaip atsinaujinusiame fb imanoma nustatyti, kad tik tam tikri zmones galetu matyti, o like draugai ne, mano statusus su kitais asmenimis (seima, meile ir t.t.)? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kareiwuke @ 2013 11 06, 09:08)
O kur ir kaip atsinaujinusiame fb imanoma nustatyti, kad tik tam tikri zmones galetu matyti, o like draugai ne, mano statusus su kitais asmenimis (seima, meile ir t.t.)?  4u.gif

Atsidarius savo profilyje skilty "About" susirask "Relationship" arba "Family" ir paspausk šone "Edit". Tada atsidariusiame langiuke bus galima dešinėj pusėj paspaust ant žmogeliukų ir ten pasirinkti, kam tą informaciją rodyti. Jei turi matyti kažkokie konkretūs draugai, juos galima sukelti į atskirą sąrašą ir toj vietoj pasirinkti tą sąrašą.
Atsakyti
Sveiki, yra tokia problemėlė, tiksliau tariant tai dvi smile.gif . Norėjau susikurti nauja fb, viska surasiau kaip ir turi buti bet neina, ir ne viena karta bandziau, kai paspaudziu registruotis man apacioje raso, kad reikia pazymeti savo gimimo data, o ta data nepilna tik metai ir diena o menesio nera, ir net nesuprantu kodel, gal jus zinote, ar pas jumis tas pats, o antra bėda ta, kad mane nervina vardu limitas, nebeina susikurti naujo vardo, berods vardu limitas yra tik 5 vardai, naujo rasyti nebeleidzia, galima tik rinktis is senesniu, o visus as jau panaudojus, gal jus esate susidure su tuom? ar po kiek laiko imanoma vel rasyti nauja varda ar taip ir lieki su pasirinkimais??? Dekoju is anksto uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gala_: 08 lapkričio 2013 - 16:08
QUOTE(Gala_ @ 2013 11 08, 17:08)
Sveiki, yra tokia problemėlė, tiksliau tariant tai dvi smile.gif . Norėjau susikurti nauja fb, viska surasiau kaip ir turi buti bet neina, ir ne viena karta bandziau, kai paspaudziu registruotis man apacioje raso, kad reikia pazymeti savo gimimo data, o ta data nepilna tik metai ir diena o menesio nera, ir net nesuprantu kodel, gal jus zinote, ar pas jumis tas pats, o antra bėda ta, kad mane nervina vardu limitas, nebeina susikurti naujo vardo, berods vardu limitas yra tik 5 vardai, naujo rasyti nebeleidzia, galima tik rinktis is senesniu, o visus as jau panaudojus, gal jus esate susidure su tuom? ar po kiek laiko imanoma vel rasyti nauja varda ar taip ir lieki su pasirinkimais??? Dekoju is anksto uz atsakymus smile.gif

pas mane ir ta pati beda ,norejau uzsiregistruoti fb ,suvedziau registracija ir apacioj raso kad reikia pilnos datos gimimo o padaryti negalima , tai kaip uzsiregistruoti ir man idomu g.gif
Atsakyti