Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

Nuo siandien Novaturas skelbia ziemos ispardavima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(1000ir1naktis @ 2013 05 19, 10:31)
Sveiki  4u.gif
Skrendame į Egiptą birželio 10 dieną 7 n., dvejojame dėl ekskursijų. Kaip manote ar nebus per karštą Luksore? Man atrodo bus labai karšta ir nebus tiek malonumo iš ekskursijos  doh.gif

Kiekvienas savaip ta karsti pakelia.Kadangi vyksite birzelio viduryje,tai temperatura pakyla kazkur iki ~ 48 laipsniu,o islipus is vesaus autobuso,savijauta-lyg i pirtele nuejus.... biggrin.gif
Atsakyti
Cia kazkas rase, bet neberandu kur, kelinta eile liektuve yra prie avarinio isejimo kur platesnis tarpas tarp sedyniu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2013 05 20, 12:20)
Cia kazkas rase, bet neberandu kur, kelinta eile liektuve yra prie avarinio isejimo kur platesnis tarpas tarp sedyniu? smile.gif

Aš tai kai skridau tai pasižiūrėjau lėktuve -buvo 12-13 eilė o paskui kažkas rašė kad dar 17
Atsakyti
Daugiau nei prieš savaitę Med banke užsisakiau smulkių dolerių kupiūrų, šiandien atvažiavus sužinojau, kad jie teturi tik po 5 dolerius, Parexe sutiko iškeisti 20 $ po 1 kupiūrom, kur gauti dar?
Atsakyti
QUOTE(sheeva @ 2013 05 20, 20:27)
Daugiau nei prieš savaitę Med banke užsisakiau smulkių dolerių kupiūrų, šiandien atvažiavus sužinojau, kad jie teturi tik po 5 dolerius, Parexe sutiko iškeisti 20 $ po 1 kupiūrom, kur gauti dar?

Jei neturite laiko uzsisakyti kitame banke,tuomet eikite i Akropolyje esancius bankus,ten dazniausiai visi atnesa atgal likusius doleriukus (po viena kupiura). 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gurmans: 20 gegužės 2013 - 20:35
Ačiū, mėginsiu. 4u.gif
Atsakyti
SVEIKI VISI !!!

GAL ATSIRASTU MOTERISKAITE , VYRIOKAS , AR KAS KAS NORETU KARTU VYKTII EGYPTA? LIEPOS -RUGPJUCIO MENESI g.gif

JIESKAU KOMPANIJOS ESU VIENA 22m.Mergaite noreciau kazko 4-5 zv. uz 1500-2000lt Linkstu prie Hurgados drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

jei ka sudominsiu ax.gif

[b]skype : dolcedija
el.p : dkonevaite@gmail.com

flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo puppy-: 21 gegužės 2013 - 09:00
o tau kas labiau patiktu moteriskaite ar vyriokas? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2013 05 21, 10:00)
o tau kas labiau patiktu moteriskaite ar vyriokas?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

geriau moteriskaite ,kai pati pagalvoju nenoreciau gi gyvent su nepazystamu vyrioku
Atsakyti
QUOTE(puppy- @ 2013 05 21, 08:59)
SVEIKI VISI !!!

GAL ATSIRASTU MOTERISKAITE , VYRIOKAS , AR KAS KAS NORETU KARTU VYKTII EGYPTA? LIEPOS -RUGPJUCIO MENESI   g.gif

JIESKAU KOMPANIJOS ESU VIENA 22m.Mergaite  noreciau kazko 4-5 zv.  uz 1500-2000lt Linkstu prie Hurgados drinks_cheers.gif   drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

jei ka sudominsiu  ax.gif

flirt.gif

Parasykite Novaturo forume (apie Egipta),ten turetu buti tema kurioje ieskoma bendrakeleiviu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gurmans: 21 gegužės 2013 - 09:07
QUOTE(puppy- @ 2013 05 21, 09:59)
SVEIKI VISI !!!

GAL ATSIRASTU MOTERISKAITE , VYRIOKAS , AR KAS KAS NORETU KARTU VYKTII EGYPTA? LIEPOS -RUGPJUCIO MENESI  g.gif

JIESKAU KOMPANIJOS ESU VIENA 22m.Mergaite  noreciau kazko 4-5 zv.  uz 1500-2000lt Linkstu prie Hurgados drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

jei ka sudominsiu  ax.gif

flirt.gif

Drasus pasiulymas g.gif
ypac vyriokui biggrin.gif
Suprantu, kad brangiau gaunasi pirkti kambari dvivieti vienam, bet kartais gal geriau sumokejus truputi daugiau, nevarzomai gyvent nuo nieko nepriklausomai.
Jei noresit kompanijos, galesit vietoj susirasti ir i kamabari pasikviest kad ir vyrioka blush2.gif
Bet jei netiks, turesit galimybe labas net nepasakyt.
Jei isaiskes, kad ta nauja persona keista svelniai tariant?
Atostogos bus sugadintos.
Nezinau ar as tai isdrysciau g.gif
Atsakyti