Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(gurmans @ 2013 08 14, 21:27)
Ivesta "nepaprastoji padetis" galioja visoje salyje ,taipogi ir kurortinese zonose. 4u.gif

ir ka tai reiskia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2013 08 14, 10:06)
Aš taip pat linkstu prie Šarmo,Hurgadoje jau buvom,tik mastau ar sausi ar kova geriau,gruodi turbut kainos bus dideles g.gif

As vaziuociau kova men.Tikrai ir ten silciau bus.

QUOTE(R&D @ 2013 08 14, 21:22)
http://www.lrytas.lt...oji-padetis.htm
Paziurekit kas dedasi Egipte, nejaugi jus nebijot?  Suprantu, kad kurortai sia valanda dar ramus...Dar. As tai bijociau ir jokiu budu nevaziuociau. schmoll.gif

O ka daryti ,pvz jei man jau skristi 20 d,jau jei pati atsauksiu tai tikrai nemenka suma prapuola.O jei kelioniu agenturos pacios atsaukia,tada jos praranda.Aisku baisu,bet man asmeniskai nera kito pasirinkimo.Tai kad ,mergaites ,atskrisiu ,jei atskrisiu g.gif ,iskart jums cia parasysiu ,kas ir kaip.jei turesiu galymybe is ten cia parasysiu.
Taip ivesta nepaprastoji padietys,bet paklausiau moters Sharm sheiche,tai ji sake,kad turistams kol kas visos ekskursijos galioja,isskirus vel tu miestu,kur neramumai.
Atsakyti
QUOTE(Diari @ 2013 08 15, 09:59)
O ka daryti ,pvz jei man jau skristi 20 d,jau jei pati atsauksiu tai tikrai nemenka suma prapuola

drinks_cheers.gif ir mes vakar imokejom galutine suma unsure.gif o paskui isgirdau apie pasikartojusius neramumus. Musu agentas kaip tik pirmad skris pats su seima i Egipta, tai sutarem kad grizes po savaites viska papasakos kas kaip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kameja* @ 2013 08 15, 10:11)
drinks_cheers.gif  ir mes vakar imokejom galutine suma unsure.gif  o paskui isgirdau apie pasikartojusius neramumus. Musu agentas kaip tik pirmad skris pats su seima i Egipta, tai sutarem kad grizes po savaites viska papasakos kas kaip  rolleyes.gif

Tikrai baisu,bet kaip man paaiskino ,kai bus pavojus turistams,agenturos pacios atsaukia tada keliones.Aisku,jioms lengva pasakyti,kad is turistu zonu neiseiti,bet ir sedeti dvi sav viesbutyje ne man.Bus matyt.Tikiuosiu as ir skrisiu ir grisiu.Butinai parasysiu jums cia.Aisku gal arabai kitaip masto,jei masto.bet kam tie turistai,kam lauzyti ta saka ,kuri maitina.na ,aisku cia as taip galvoju.Juk logiskai mastant,jie is to turizmo gyvena,salis turbut 90 % tik is to ir gyvena.Vnz ,tikrai baisu,bet kelio atgal nera,kai lieka pora dienu.
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...a.d?id=62076677

jau URM isplatino pareiskima,kad nepataria vykti i Egipta. Ne kaira, o EGIPTA. Bet taip nezymiai parasyta, kad toli grazu ne visi pamatytu, o patys apsidraudzia. Tipiskas lietuviskas variantas. Iskaitant dar ir tai, kad musu agenturos bilietus pardavineja ir dar pardavines, kol is paciu zmoniu nekils skandalas.
As tikrai nevaziuociau. Parodyciau si URM pranesima, ir paprasyciau grazinti pinigus.
Manau kad tai FORCE MAJORE aplinkybes, reikia pasidometi ka tokiu atveju sako sutarties salygos.
Sekmes jums. Nieko nera svarbiau uz musu ir musu artimuju sveikata ir gyvybe. smile.gif
Atsakyti
Ir mes pirkom per išankstinius gruodžio mėn. į Šarmą g.gif dabar nežinau ką daryt...kai matai kokia situacija unsure.gif
Atsakyti
Aš irgi už tai, kad reikalauti agentūros, pakeisti jūsų nupirktą kelionę į panašios vertės kelionę į kitą šalį, nors mes patys buvom užpernai, per neramumus (pačius Prezidento rinkimus) bet dabar yra kitaip, juolab, kad protestantai, nuversto prezidento pakalikai, yra prieš turizmą šalyje, neva turistai negerbia šalies kultūros, papročių ir aplamai, pačių egiptiečių....todėl manau, kad tikrai turistai neturėtų jaustis saugūs...taip, galima motyvuoti URM rekome.ndacijomis, bei tuo kad pirkdami kelionę, tikrai neplanavote sedeti viešbutyje, o aplankyti ir Kairą ir Luksorą ir t.t
Atsakyti
QUOTE(R&D @ 2013 08 15, 13:03)
http://www.delfi.lt/...a.d?id=62076677
jau URM isplatino pareiskima,kad nepataria vykti i Egipta. Ne kaira, o EGIPTA. Bet taip nezymiai parasyta, kad toli grazu ne visi pamatytu, o patys apsidraudzia. Tipiskas lietuviskas variantas. Iskaitant  dar ir tai, kad musu agenturos bilietus pardavineja ir dar pardavines, kol is paciu zmoniu nekils skandalas.
As  tikrai nevaziuociau. Parodyciau si URM pranesima, ir paprasyciau grazinti pinigus.
Manau kad tai FORCE MAJORE aplinkybes, reikia pasidometi ka tokiu atveju sako sutarties  salygos.
Sekmes jums. Nieko nera svarbiau uz musu ir musu artimuju sveikata ir gyvybe. smile.gif

Mitingai ir tokia padietys tikrai nera FORCE MAJORE aplinkybes.ka tik per skype bendravau su Sharm sheicho dviems moterimis,kurie ten gyvena ,organizuoja ekskursijas.Sake,kad pasikeite tiesiog ekskursiju programa,kai man aktualu izraelis ir petra,i kaira,Liuksora,Aleksandrija aisku neveza.Taip,sake,kad neramumai yra ,bet kol kas i Sharma nedaejo.
rusu sajtuose parasyta,kad rusai turi teise isvaziuoti is ten bet kuri diena ir ju agentai privalo ju grazinti namo kaip be butu.O as vaz tai per Varshuva...
einu skaityti sutarti ,ryt skambinsiu i agentura.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diari: 15 rugpjūčio 2013 - 15:01
http://www.lrytas.lt...s-papildyta.htm va taip va..
Nors kelionė tik po 3 mėn., bet jau neramu ir man.. schmoll.gif
Atsakyti
Niu va skambinau savo pazistamai,kuri dirba kelioniu agenturoje ir ji sake,kad istikruju kol oficialiai agenturos negauna is uzsienio reikalu ministerijos isakymo,kad draudziama o ne nerekomenduojama,kaip dabar raso vykti i Egipta,tai agenturos ir ves.Siap sake,galima prasyti agenturos pakeisti i kita kryptiarba reikalauti,bet tai tikrai nera force major ir agenturos kaip ir neprivalo,tiesiog zmoniskai aisku gali susitarti ,jei rasi i ka keisti.Siap sake,kad mano atveju tai nera ko panikos kelti,nes Sharme net per rusu kanala sake,kad komendantu valanda atsauke,nes ten ramu.
Bet vistiek gudrios tos agenturos,jiems svarbiau savo pinigus neprarasti,o neduok dieve kas ,tai bus tik turisto problemos.
As jau tikrai vaziuosiu,nes man liko 3 dienos,jei tik agenturos atsauks,tai aisku nevaziuosiu.be to tiesa,dar mano vyras neaisku ar gris iki pirmadienio,tai tada man visai tik Lt sviecia.isivaizduokite ant kokiu adatu sedziu.Vyras tik sekmadieni ryte zinos ar spes grizti.Jo dirikas tiesiog toks nepatikimas zmogus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diari: 15 rugpjūčio 2013 - 18:39
Jau geriau numociau ranka i sumoketus pinigus, bet i tokia nestabilia aplinka tikrai nevaziuociau. Ten gi laukinis krastas...
Norvegijos turistai siandiena parskraidinami atgal is Egipto.
Atsakyti
Matote - jei kelionė at nosies - tada jau galima nervintis. Jei kelionė tik po susės metų, tada jokia agentūra netsaukinės ir nekaitalios kelionių. Todėl pakolkas ramiai reikia laukti ir žiūrėti kas bus toliau. Šiaip taip šiek tiek nesuprantu žmonių, kurie vasaros metu grūdasi į egiptą... Na per daug labai daug alternatyvų, kad ten važiuoti... Aš suprantu, taip šiuo metu viešbučiai savaitei ten kainuoja už kambarį po 300 - 500 eur su AI maitinimu, bet ....
Atsakyti