Aš taip pat linkstu prie Šarmo,Hurgadoje jau buvom,tik mastau ar sausi ar kova geriau,gruodi turbut kainos bus dideles
QUOTE(ataka26 @ 2013 08 14, 10:06)
Aš taip pat linkstu prie Šarmo,Hurgadoje jau buvom,tik mastau ar sausi ar kova geriau,gruodi turbut kainos bus dideles
Imciau geriau kova. Mums gruodi buvo vesoka.
Kaip suprantu,ten vasaris pats salciausias ir smelio audru pasitaiko
QUOTE(linamog @ 2013 08 14, 10:15)
Imciau geriau kova. Mums gruodi buvo vesoka.
ir dar anksti temsta
QUOTE(*Kameja* @ 2013 08 14, 00:08)
Pradedu mastyt apie garderoba, ypac vaiku. Kaip manot rugsejo vidury reikia ilgarankoviu rubu? vakarais nebus vesu
ir dar draudimas domina, kur druadziates? kokias draudimo kompanijas renkates?
ir dar draudimas domina, kur druadziates? kokias draudimo kompanijas renkates?
Mes prieš porą metų buvom spalio gale, tai nė karto neprireikė ilgarankovių rūbų. Jums, manau, kad rugsėjo vidury tuo labiau nereiks O jei ka, juk su šiltesniais rūbeliais važiuosit, tai juos panaudosit
Jetau, vėl kokios baisybės dedasi Egipte..
Tai kaip suprantu gruodi nerekomenduojate i Egipta?
QUOTE(Pause @ 2013 08 14, 14:20)
Tai kaip suprantu gruodi nerekomenduojate i Egipta?
Na, bent jau man ten bunant pliaze buvo imanoma tik iki 14val, paskui kyla vejas, saule leidziasi, lendi i kazka su ilgom rankovem.
QUOTE(linamog @ 2013 08 14, 15:31)
Na, bent jau man ten bunant pliaze buvo imanoma tik iki 14val, paskui kyla vejas, saule leidziasi, lendi i kazka su ilgom rankovem.
O kuriomis dienomis buvot?
QUOTE(*Sheila* @ 2013 08 14, 10:49)
Mes prieš porą metų buvom spalio gale, tai nė karto neprireikė ilgarankovių rūbų. Jums, manau, kad rugsėjo vidury tuo labiau nereiks O jei ka, juk su šiltesniais rūbeliais važiuosit, tai juos panaudosit
aciu. na kai dvi sav busim, tai baisu, kad nepritruktume o siltu grizimui tai reiks svariu pasilikt, juk jau beveik spalis bus
QUOTE(linamog @ 2013 08 14, 14:31)
mes per kaledas buvom, ta pati situacija, ryte pasidegini, po pietu jau vejas kyla, vesta, ir kokia 17 val temsta
http://www.lrytas.lt...oji-padetis.htm
Paziurekit kas dedasi Egipte, nejaugi jus nebijot? Suprantu, kad kurortai sia valanda dar ramus...Dar. As tai bijociau ir jokiu budu nevaziuociau.
Paziurekit kas dedasi Egipte, nejaugi jus nebijot? Suprantu, kad kurortai sia valanda dar ramus...Dar. As tai bijociau ir jokiu budu nevaziuociau.
QUOTE(R&D @ 2013 08 14, 20:22)
http://www.lrytas.lt...oji-padetis.htm
Ivesta "nepaprastoji padetis" galioja visoje salyje ,taipogi ir kurortinese zonose.