Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

Aš taip pat linkstu prie Šarmo,Hurgadoje jau buvom,tik mastau ar sausi ar kova geriau,gruodi turbut kainos bus dideles g.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2013 08 14, 10:06)
Aš taip pat linkstu prie Šarmo,Hurgadoje jau buvom,tik mastau ar sausi ar kova geriau,gruodi turbut kainos bus dideles g.gif

Imciau geriau kova. Mums gruodi buvo vesoka.
Atsakyti
Kaip suprantu,ten vasaris pats salciausias ir smelio audru pasitaiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 08 14, 10:15)
Imciau geriau kova. Mums gruodi buvo vesoka.

drinks_cheers.gif ir dar anksti temsta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kameja* @ 2013 08 14, 00:08)
Pradedu mastyt apie garderoba, ypac vaiku. Kaip manot rugsejo vidury reikia ilgarankoviu rubu? vakarais nebus vesu g.gif
ir dar draudimas domina, kur druadziates? kokias draudimo kompanijas renkates? ax.gif

Mes prieš porą metų buvom spalio gale, tai nė karto neprireikė ilgarankovių rūbų. Jums, manau, kad rugsėjo vidury tuo labiau nereiks smile.gif O jei ka, juk su šiltesniais rūbeliais važiuosit, tai juos panaudosit smile.gif
Atsakyti
Jetau, vėl kokios baisybės dedasi Egipte.. doh.gif
Atsakyti
Tai kaip suprantu gruodi nerekomenduojate i Egipta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2013 08 14, 14:20)
Tai kaip suprantu gruodi nerekomenduojate  i Egipta? g.gif

Na, bent jau man ten bunant pliaze buvo imanoma tik iki 14val, paskui kyla vejas, saule leidziasi, lendi i kazka su ilgom rankovem.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 08 14, 15:31)
Na, bent jau man ten bunant pliaze buvo imanoma tik iki 14val, paskui kyla vejas, saule leidziasi, lendi i kazka su ilgom rankovem.

O kuriomis dienomis buvot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sheila* @ 2013 08 14, 10:49)
Mes prieš porą metų buvom spalio gale, tai nė karto neprireikė ilgarankovių rūbų. Jums, manau, kad rugsėjo vidury tuo labiau nereiks smile.gif O jei ka, juk su šiltesniais rūbeliais važiuosit, tai juos panaudosit smile.gif

aciu. na kai dvi sav busim, tai baisu, kad nepritruktume lotuliukas.gif o siltu grizimui tai reiks svariu pasilikt, juk jau beveik spalis bus doh.gif
QUOTE(linamog @ 2013 08 14, 14:31)

mes per kaledas buvom, ta pati situacija, ryte pasidegini, po pietu jau vejas kyla, vesta, ir kokia 17 val temsta unsure.gif
Atsakyti
http://www.lrytas.lt...oji-padetis.htm

Paziurekit kas dedasi Egipte, nejaugi jus nebijot? Suprantu, kad kurortai sia valanda dar ramus...Dar. As tai bijociau ir jokiu budu nevaziuociau. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(R&D @ 2013 08 14, 20:22)
http://www.lrytas.lt...oji-padetis.htm
Paziurekit kas dedasi Egipte, nejaugi jus nebijot?  Suprantu, kad kurortai sia valanda dar ramus...Dar. As tai bijociau ir jokiu budu nevaziuociau. schmoll.gif

Ivesta "nepaprastoji padetis" galioja visoje salyje ,taipogi ir kurortinese zonose. 4u.gif
Atsakyti