Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Daiva R. @ 2013 07 24, 15:48)
Klausykit, o kur geriausia sedeti lektuve skrendant i Egipta,kad matytusi piramides?  ax.gif  Kadangi prie piramidziu nevaziuosim, norisi bent pro langa pamatyt  thumbup.gif

ne taip jos jau ten gerai iš lėktuvo ir matosi..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2013 07 24, 20:25)
ne taip jos jau ten gerai iš lėktuvo ir matosi.....  g.gif

Matos matos, tik reikia gerai įsižiūrėt lotuliukas.gif nes labai jau mažos smile.gif

Jas pamačiau tik skrisdama atgal, sėdėjom dešinėje pusėje, jei lipsit pro priekį...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryte.b: 24 liepos 2013 - 19:52
QUOTE(ausryte.b @ 2013 07 24, 18:51)

Jas pamačiau tik skrisdama atgal, sėdėjom dešinėje pusėje, jei lipsit pro priekį...

o skrendant į Egiptą į lektuvą leidžia per priekį ir per galą g.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2013 07 24, 21:49)

nežinau, neatsimenu, bet ir pirmyn, ir atgal lipom per priekį biggrin.gif tai ir apsidraudžiu, jei kartais leidžia per abu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte.b @ 2013 07 24, 20:51)
Matos matos, tik reikia gerai įsižiūrėt  lotuliukas.gif  nes labai jau mažos smile.gif

O jei nežiūrint per kur lipant, tai geriau sėsti lėktuvo dešinėje ar kairėje? g.gif biggrin.gif

Ai bet jei užsakomasis, taigi vietos yra? rolleyes.gif

Ojėzus kaip"blondiniškai" aš čia doh.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2013 07 24, 15:48)
Klausykit, o kur geriausia sedeti lektuve skrendant i Egipta,kad matytusi piramides?  ax.gif  Kadangi prie piramidziu nevaziuosim, norisi bent pro langa pamatyt  thumbup.gif

jetau, dabar tiksliai, tikrai nepasakysiu, bet į vieną pusę matos vienoj, į kitą pusę skrendant kitoj pusėj...tik bent jau aš tai jų neįžiūrėjau, nors žiūrėjau į tą pusę biggrin.gif:D:D matyt, kažko įspūdingesnio tikėjausi... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marselina @ 2013 07 18, 23:17)
O gal kas buvę sausio mėnesį? Kažkaip neramu... Vakarais megztuko užtekdavo? Sako labai atvėsta vakarais.

Aš buvau prieš 2 metus sausio mėnesį Hurgadoje, nuo sausio 8 dienos savaite, po tų atostogų paskaiau kad daugiau žiema nevažiuosiu, oras geras buvo tik nuo 10 val. ryto iki 14 val. visa kita laika tekdavo apsirengt megztinį ir kelnes, vakarais net striukę, baseine tik šildomam įmanoma buvo maudytios, prie juros buvom tik 1 kartą nes mums ten buvo per šlata smile.gif)) temsta anksti apie 16-17 val., gerai kad tai buvo dovana, šiaip gaila būtų 2000 lt sumokėt ir tokias atostogas apturėt, kita karta važiavom rugpjūčio mėnesi viskas liuks 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kuklute30 @ 2013 07 11, 11:35)
Sveikutes, keliautojos smile.gif
Mes irgi pirma karta pasirinkom poilsiui Egipto krypti, todel truputi neramu ax.gif Pasirinkom Hurgados viesbutuka Alf Leila Wa Leila, antroj linijoj, nes pirma linija mums nebuvo prioritetu sarase, juolab, kad vyksime sausio menesi, kai pucia nemazi vejai... Kaina per isankstines buvo laaabai draugiska musu kisenei, nes vyksime 4-iese (3+1) ir ilsesimes 14 dienu thumbup.gif  Atsiliepimuose zmones labai giria si viesbuti, bet sakau, gal kas is forumieciu pabuvojo ten ir galetu pasidalinti savo ispudziais?

Mes buvom Leiloj, super viešbutis, tik geriausi prisimenimai, buvau da Aqua blue, bet Leiloj labiau patiko
Atsakyti
QUOTE(mars @ 2013 07 25, 11:03)
Mes buvom Leiloj, super viešbutis, tik geriausi prisiminimai...

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mars @ 2013 07 25, 11:03)
Aš buvau prieš 2 metus sausio mėnesį Hurgadoje, nuo sausio 8 dienos savaite, po tų atostogų paskaiau kad daugiau žiema nevažiuosiu, oras  geras buvo tik nuo 10 val. ryto iki 14 val. visa kita laika tekdavo apsirengt megztinį ir kelnes, vakarais net striukę, baseine tik šildomam įmanoma buvo maudytios, prie juros buvom tik 1 kartą nes mums ten buvo per šlata smile.gif)) temsta anksti apie 16-17 val., gerai kad tai buvo dovana, šiaip gaila būtų 2000 lt sumokėt ir tokias atostogas apturėt, kita karta važiavom rugpjūčio mėnesi viskas liuks 4u.gif

Eina sau doh.gif Va dabar tai tikrai nugazdinot mane blink.gif

Gal dar kas buvę sausio pradžioje?? help.gif Nu gal ne visada vienodas tas oras? smile.gif

O įdomu kada šilčiau: gruodį ar vasarį?
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2013 07 24, 20:49)

Kiek skridom, visada leidzia per "rankove", nesu macius lipanciu per prieki ar gala g.gif
Papildyta:
QUOTE(marselina @ 2013 07 25, 20:53)
O įdomu kada šilčiau: gruodį ar vasarį?

Dar priklauso kurioje ilankoje busit, vejuota ji ar ne. Mes visada atostogaujame Sharks Bay ilankoje, kurioje vejo praktiskai nesijaucia. Nors visada budavom vasario viduryje/pabaigoje, bet budavo karsta ir vejo minimumas. Kai tuo tarpu draugai buvo Naama Bay ilankoje ir maudytis neleido, nes pontonas ilgas, bangos dideles, vejas taip pat.
Siemet skrisim sausio pabaigoje, taip pat i Sharks Bay, tai, manau, kad bus viskas gerai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mars @ 2013 07 25, 10:03)
temsta anksti apie 16-17 val., gerai kad tai buvo dovana, šiaip gaila būtų 2000 lt sumokėt ir tokias atostogas apturėt, kita karta važiavom rugpjūčio mėnesi viskas liuks 4u.gif

Na, cia kaip kam. As vasaros metu i Egipta net kojos nekelciau ir jei gauciau tokia dovana, tikrai keisciau keliones krypti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(perla69 @ 2013 07 24, 21:47)

Ai bet jei užsakomasis, taigi vietos yra?  rolleyes.gif

Taip, carteriniai reisai visada turi vietas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 07 25, 22:09)
Kiek skridom, visada leidzia per "rankove", nesu macius lipanciu per prieki ar gala  g.gif

O tai kur jūsų manymu rankovė tvirtinama? Ties viduriu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marselina @ 2013 07 25, 21:53)
Eina sau  doh.gif  Va dabar tai tikrai nugazdinot mane  blink.gif

Gal dar kas buvę sausio pradžioje?? help.gif Nu gal ne visada vienodas tas oras?  smile.gif

Mes buvome prieš 3 metus sausio vidury Šarme, buvo tikrai šilta, ir maudėmės jūroje ir deginomės, vakare tik lengvo megztuko reikėjo smile.gif
Manau, nelabai čia nuspėsi koks oras bus, nes vienais metais šilčiau, kitais šalčiau. Be to dar ir nuo žmogaus priklauso... 4u.gif
Atsakyti