Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(JM @ 2013 07 11, 22:41)

Esame įvairiai išbandę (ir 17 dienų ir 14 ir 10 ir 7 dienas)...anksčiau sakydavau, kad reikia mažiausiai  dviems savaitėms, kad gerai pailsėti.Bet dabar ir per savaitę sugebu puikiai pailsėti  thumbup.gif

Na cia kiekvienam savo biggrin.gif O ismokti ilsetis imanoma, tik aisku jei gali sau leisti dazna keliavima cool.gif Mes jau senokai besiilsejome del vyro itin didelio uzimtumo darbe, jei ispuldavo laisva dienele, tai maldavomes cia pat... Todel del susikaupusio nuovargio (ypac fizinio mano vyrui) net nemirkteleje rinkomes maximuma is to, ka galejome sau leisti wink.gif
Papildyta:
QUOTE(marselina @ 2013 07 12, 00:05)
Oi aš pati pirmą kart į Pickalbatros tinklo, tai irgi nežinau čia gerai ar blogai  g.gif  biggrin.gif

Mes sausio 10 d.

As tai ir i pati Egipta pirma karta, tai dar nezinau ar cia gerai ar blogai lotuliukas.gif Na bet pabandysim ir suzinosim thumbup.gif Svarbu pasiimti gera nuotaika, juk skrendam ilsetis vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(kuklute30 @ 2013 07 12, 07:50)
Na cia kiekvienam savo biggrin.gif O ismokti ilsetis imanoma, tik aisku jei gali sau leisti dazna keliavima cool.gif

Mes keliaujame 2-3 kartus per metus, bet po kiekvienu atostogu, grizus namo, man reikia dar vienu atostogu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 07 12, 09:48)
Mes keliaujame 2-3 kartus per metus, bet po kiekvienu atostogu, grizus namo, man reikia dar vienu atostogu  cool.gif

drinks_cheers.gif oi koks daznas nesvetimas jausmas... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(romas1976 @ 2013 07 11, 23:31)
tai Park inn uz 9000 iseina ,nes kiti su kalneliais jau virs 10000 gaunas tokios dabar kainos is Lietuvos nors buna ir stebuklu pries savaite grizom is Hilton Long Beach 14 naktu 2+2+kudikis kainavo 5000 thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Nerealiai, cia paskutine minute?
Atsakyti
QUOTE(šeima iš 5 @ 2013 07 12, 17:55)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Nerealiai, cia paskutine minute?

taip pirkom sekmadieni o pirmadieni 5.00 isskridom
Atsakyti
QUOTE(kuklute30 @ 2013 07 11, 11:35)
Sveikutes, keliautojos smile.gif
Mes irgi pirma karta pasirinkom poilsiui Egipto krypti, todel truputi neramu ax.gif Pasirinkom Hurgados viesbutuka Alf Leila Wa Leila, antroj linijoj, nes pirma linija mums nebuvo prioritetu sarase, juolab, kad vyksime sausio menesi, kai pucia nemazi vejai... Kaina per isankstines buvo laaabai draugiska musu kisenei, nes vyksime 4-iese (3+1) ir ilsesimes 14 dienu thumbup.gif  Atsiliepimuose zmones labai giria si viesbuti, bet sakau, gal kas is forumieciu pabuvojo ten ir galetu pasidalinti savo ispudziais?

Birželį buvom 10 d. Wa leiloj. Jei turėsit kokių klausimų- rašykite.
Atsakyti
Romai, papasakokit kaip jums Hiltonas? Mes i ji irgi vaziuojam greitai...
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2013 07 12, 21:57)
Romai, papasakokit kaip jums Hiltonas? Mes i ji irgi vaziuojam greitai...

normalios 4zv. labai didele teritorija,dideli kambariai,maistas normalus tik ismetitas per 2 restoranus jei viename zuvis tai kitame mesa ir pietus mazokas pasirinkimas,bet sultys tik is tetrapaku o tai pliusas, plezas didziulis grazus smelis norit normalios juros reikia eiti nuo tilto ir plaukti desiniau grazus koralai,vezliai,didziosios murenos ,karta net astunkoji maciau.
Atsakyti
QUOTE(marselina @ 2013 07 12, 00:05)
Oi aš pati pirmą kart į Pickalbatros tinklo, tai irgi nežinau čia gerai ar blogai  g.gif  biggrin.gif

Mes sausio 10 d.

As buvau pick albatros tinklo viesbuti ir rasiau truputi anksciau temoje,kad superinis viesbutis.Patikekite gyvenime daug keliauju ir turiu su kuo liginti.Tikrai ten nebuvo pri ko prikibti.Net dukra kuri su manim visada faktiskai keliauja sake kad ji noretu grizti i ta viesbutiAlbatros Aqua blue resort.ir aptarnavimas superinis,net ir be baksiso,ir maistas ir baseinu per visas viesbucius kuriomis galejome naudotis ,tai atrodo iseina 11,.Na vnz ,tikrai tos tinklo viesbuciai superiniai,na bent man tikrai buvo super.
Atsakyti
QUOTE(Diari @ 2013 07 13, 00:15)
As buvau pick albatros tinklo viesbuti ir rasiau truputi anksciau temoje,kad superinis viesbutis.Patikekite gyvenime daug keliauju ir turiu su kuo liginti.Tikrai ten nebuvo pri ko prikibti.Net dukra kuri su manim visada faktiskai keliauja sake kad ji noretu grizti i ta viesbutiAlbatros  Aqua blue resort.ir aptarnavimas superinis,net ir be baksiso,ir maistas ir baseinu per visas viesbucius kuriomis galejome naudotis ,tai atrodo iseina 11,.Na vnz ,tikrai tos tinklo viesbuciai superiniai,na bent man tikrai buvo super.

Jie tikrai patobuleje... nes pries kokius 5 metus jo net neitraukdavo I pasiulomus...skaitydavo, kaip prastesniais, o dabar ziuriu ir vietu nebera mirksiukas.gif

Mes turim labai mielus prisiminimus is Albatros aqua blue.... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šeima iš 5: 12 liepos 2013 - 22:35
QUOTE(šeima iš 5 @ 2013 07 12, 23:33)
Jie tikrai patobuleje... nes pries kokius 5 metus jo net neitraukdavo I pasiulomus...skaitydavo, kaip prastesniais,  o dabar ziuriu ir vietu nebera    mirksiukas.gif

Mes turim labai mielus prisiminimus is Albatros aqua blue.... wub.gif

Bet dabar ir kainos nemazos sio tinklo viesbuciams.
Atsakyti
Mes norėjom į Albatros Palace, bet nebuvo šeimyninių kambarių, o imti du jau kaina nelabai viliojanti
Atsakyti