Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(JM @ 2013 07 10, 19:36)
Mes per išankstinius iš Novaturo nusipirkome kelionę į Šarm El Šeicho viešbutį.
Rinkomes, kad priimtų 3+1 ir, kad būtų viešbutyje vaikams vandens kalniukai ir, kad kaina būtų pigiausia iš siūlomų.
Tai mums pigiausias buvo Park Inn by Radisson, antroje linijoje.Šalia neblogas koralinis rifas, kas aktualu man, o vaikams kalniukai ir bendrai tėveliams kaina biggrin.gif nes ne viena kelionė planuojama tiems metams biggrin.gif Čia 2014 metų sausį bandysime vykti biggrin.gif

kokia kaina jums pasiule , nes mes ir 4 vaziuosim, 2 suauge ir 2 vaikai?
Atsakyti
QUOTE(-luka- @ 2013 07 10, 18:45)
kokia kaina jums pasiule , nes mes ir 4 vaziuosim, 2 suauge ir 2 vaikai?

Mums pasiūlė už 7200 lt 10 dienų mirksiukas.gif 3+1 mirksiukas.gif Nes 3+1 ne visi viešbučiai ir priima arba tada kaina šokteli, kaip reikiant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2013 07 10, 19:50)
Mums pasiūlė už 7200 lt 10 dienų mirksiukas.gif 3+1 mirksiukas.gif Nes 3+1 ne visi viešbučiai ir priima arba tada kaina šokteli, kaip reikiant mirksiukas.gif

gera kaina mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, keliautojos smile.gif
Mes irgi pirma karta pasirinkom poilsiui Egipto krypti, todel truputi neramu ax.gif Pasirinkom Hurgados viesbutuka Alf Leila Wa Leila, antroj linijoj, nes pirma linija mums nebuvo prioritetu sarase, juolab, kad vyksime sausio menesi, kai pucia nemazi vejai... Kaina per isankstines buvo laaabai draugiska musu kisenei, nes vyksime 4-iese (3+1) ir ilsesimes 14 dienu thumbup.gif Atsiliepimuose zmones labai giria si viesbuti, bet sakau, gal kas is forumieciu pabuvojo ten ir galetu pasidalinti savo ispudziais?
Atsakyti
QUOTE(kuklute30 @ 2013 07 11, 11:35)
Mes irgi pirma karta pasirinkom poilsiui Egipto krypti, todel truputi neramu ax.gif Pasirinkom Hurgados viesbutuka Alf Leila Wa Leila, antroj linijoj, nes pirma linija mums nebuvo prioritetu sarase, juolab, kad vyksime sausio menesi, kai pucia nemazi vejai... Kaina per isankstines buvo laaabai draugiska musu kisenei, nes vyksime 4-iese (3+1) ir ilsesimes 14 dienu thumbup.gif  Atsiliepimuose zmones labai giria si viesbuti, bet sakau, gal kas is forumieciu pabuvojo ten ir galetu pasidalinti savo ispudziais?

14 dienų wub.gif ....
gal galite pasigirti kuri agentūra draugišką kišenei kainą pasiūlė?....
kokia ji, jei ne paslaptis?....

o viešbutis, kiek domėjausi, vertinamas puikiai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zylute1: 11 liepos 2013 - 13:26
QUOTE(romas1976 @ 2013 07 10, 17:55)
tai uz kokia kaina panasiai

Ar realu i 8-10 000 isitekti? g.gif

Mums taip pat prioritetai kalneliai, vaikiska animacija ir jei antra viesbuciu juosta nieko blogo...
Atsakyti
QUOTE(kuklute30 @ 2013 07 11, 11:35)
Mes irgi pirma karta pasirinkom poilsiui Egipto krypti, todel truputi neramu ax.gif Pasirinkom Hurgados viesbutuka Alf Leila Wa Leila, antroj linijoj, nes pirma linija mums nebuvo prioritetu sarase, juolab, kad vyksime sausio menesi, kai pucia nemazi vejai... Kaina per isankstines buvo laaabai draugiska musu kisenei, nes vyksime 4-iese (3+1) ir ilsesimes 14 dienu thumbup.gif  Atsiliepimuose zmones labai giria si viesbuti, bet sakau, gal kas is forumieciu pabuvojo ten ir galetu pasidalinti savo ispudziais?

Oo mes ir sausį, irgi 14 naktų ir taip pat 3+1 bigsmile.gif tik į Pickalbatros Aqua Blu Resort.

Man labiausiai neramu dėl šilumos, vėjo sausio mėnesį... g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sheila* @ 2013 07 10, 18:00)
Kokia kaina Jums maždaug yra ne kosminė?  rolleyes.gif

blush2.gif

Na, 15 000 man per daug jau...tikrai uz 7-9 naktis
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2013 07 11, 14:23)
14 dienų  wub.gif  ....
gal galite pasigirti kuri agentūra  draugišką kišenei kainą pasiūlė?....
kokia ji, jei ne paslaptis?....

o viešbutis,  kiek domėjausi, vertinamas puikiai  thumbup.gif

14 dienu 3+1 i Alf Leila Wa Leila isigijom uz 7800 litu (cia jau su visom vizom). Man regis tikrai kaina draugiska thumbup.gif Keliones organizatorius Novaturas, pirkom per Megatura, padare nemaza nuolaidele kaip lojaliems klientams biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(marselina @ 2013 07 11, 16:17)
Oo mes ir sausį, irgi 14 naktų ir taip pat 3+1 bigsmile.gif  tik į Pickalbatros Aqua Blu Resort.

Man labiausiai neramu dėl šilumos, vėjo sausio mėnesį...  g.gif

As irgi pradzioj dvejojau del sausio menesio, bet kadangi man karscio didelio negalima, tad manau viskas bus gerai smile.gif O ir baseinai juk sildomi thumbup.gif O dar kai pagalvoji, kad pabegsim is lietuviskos ziemos wub.gif O va del veju tai ir nesirinkom viesbucio pirmoj linijoj, kazkaip man susisuko, kad gal vejas antroj linijoj mazesnis, nors aisku-gali buti jog ir klystu biggrin.gif Ale komentaruose skaiciau, kad Alf Leila Wa Leila tokia gan sandari, uzdara viesbucio teritorija ir vasara jame tvankoka, tad manau sausio menesiui-tai tik privalumas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(šeima iš 5 @ 2013 07 10, 15:31)
4u.gif
Sveiki,
Gal kas turite patarimu, ar tieiog zinote neblogu rekomendaciju seimai, su 3 vaikais nuo 3 iki 14 metu I Sharma.
Mums gali buti ir  2 viesbuciu juosta.

Ir taip deliojuosi, ir taip, ir nieko gero man neismeta, koks kainu skirtumas tarp 2 standartiniu ir 1 seimyninio kambario.
Ir apskritai tokiai sudeciai, kad butu vandens kalneliai, bet kaina ne kosmine .
Nera is ko rinktis, meta 1, arba 2 viesbucius, gal I Hurgada tada geriau? g.gif

PARK INN.

QUOTE(JM @ 2013 07 10, 20:50)

Tai gera kaina.Mes beveik pries 3m.6tukst.Lt.uz 7d.3-ims asmenims mokejom.
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2013 07 11, 17:26)
PARK INN.
Tai gera kaina.Mes beveik pries 3m.6tukst.Lt.uz 7d.3-ims asmenims mokejom.

O 3-ims tai 3 suaugę buvo?

O dėl kainų, tai Udriaus tiesiog paprašiau, kad surastų man Šarme viešbutį, patį pigiausia 4/5 žv, kad būtų vandens kalniukai ir, kad mūsų šeimą priimtu (nes ne visi gi viešbučiai priima 3+1 tada reikia imti šeimyninį kambarį arba kelis) sausio mėnesį.Ir dar, kad koralinis rifas būtų neblogas šalia viešbučio.
Esame buvę įvairiuose viešbučiuose, tad nelabai ir bijojome to pigesnio varianto.
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2013 07 10, 21:36)
Mes per išankstinius iš Novaturo nusipirkome kelionę į Šarm El Šeicho viešbutį.
Rinkomes, kad priimtų 3+1 ir, kad būtų viešbutyje vaikams vandens kalniukai ir, kad kaina būtų pigiausia iš siūlomų.
Tai mums pigiausias buvo Park Inn by Radisson, antroje linijoje.Šalia neblogas koralinis rifas, kas aktualu man, o vaikams kalniukai ir bendrai tėveliams kaina biggrin.gif nes ne viena kelionė planuojama tiems metams biggrin.gif Čia 2014 metų sausį bandysime vykti biggrin.gif

4u.gif
Gundot juo pasidometi ax.gif

Udriau, kokia mano situacija? Gal galit ka I az pasiulyt? spaliui, lapkriciui, na, kad dar nesalta butu...
Atsakyti