Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(moggie @ 2013 07 09, 11:27)
as siand susisiekiau su pazystama, gyvenancia Hurgadoj. tai irgi uztikrino kad viskas ramu ir bent kol kas neverta atsaukinet kelioniu unsure.gif  na dar yra laiko, ziuresim kaip pasikeis situacija, bet as tikiuosi geriausio biggrin.gif  juk atostogu nuo sausio laukiu cool.gif

pas mane si men vaziuoja 3 drauges skirtingu laiku i Hurgada,tai as kaip jos grizines,parasysiu,ka jie papasakos.Aisku tik viena ,kad i Kaira ir Aleksandrija tikrai nera ekskursiju,be to jei ir butu ,manau nei vienas norm zmogus ten nevaziuotu.
Man pirma karta taip gyvenime ,kad as nelaukciau keliones,nesiruosciau,nes tikrai rankos nekyla kol kas.naiviai tikiu ,kad turistams pavoju nebus.Juk negalima pjauti saka ,kuri maitina turbut 90 procentu salies.na cia as taip manau.)
Atsakyti
QUOTE(Diari @ 2013 07 09, 11:40)
pas mane si men vaziuoja 3 drauges skirtingu laiku i Hurgada,tai as kaip jos grizines,parasysiu,ka jie papasakos.

Butinai parasykit bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diari @ 2013 07 09, 10:40)
Aisku tik viena ,kad i Kaira ir Aleksandrija tikrai nera ekskursiju

Per rusu zinias sake, kad neveza ir i Izraeli bei Jordanija.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 07 09, 14:37)
Per rusu zinias sake, kad neveza ir i Izraeli bei Jordanija.

Tuoj paklausiu per skype ..
Mne otvetili cto tam vsio spokojno i ekskursiji nikakije ne otmeniali,krome Kaira i Aleksandriji
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diari: 09 liepos 2013 - 15:41
QUOTE(Diari @ 2013 07 09, 15:30)
Tuoj paklausiu per  skype ..
Mne otvetili cto tam vsio spokojno i ekskursiji nikakije ne otmeniali,krome Kaira i Aleksandriji

Nu va ir suprask kaip nori g.gif
Atsakyti
Sveikos,
as vakar parasiau tezturui emaila, tai siandien atrase, kad kurortuose ramu, kad kasdiena bendrauja su atstovais ten ir pakolkas nuramino..musu kelione uz 2 savaiciu..
Atsakyti
Aš taip pat parašiau egiptiečiui, kuris gyvena Hurgadoj. Tai atrašė, kad ten ramu ir saugu bigsmile.gif
Atsakyti
Ir man rase moteris is Sharmo ,kad viskas ten ramu ir eksursijos kaip ir rasiau vyksta ir zmones vaziuoja.Ji man sake,kad jei tikrai bus nesaugu tai sako jusu salies vadovai uzdarys oro kelius i Egipta ir tikrai sako agenturos apie tai pranes zmonems norintiems vaziuoti ir grazins tokiu atveju pinigus..
Atsakyti
4u.gif
Sveiki,
Gal kas turite patarimu, ar tieiog zinote neblogu rekomendaciju seimai, su 3 vaikais nuo 3 iki 14 metu I Sharma.
Mums gali buti ir 2 viesbuciu juosta.

Ir taip deliojuosi, ir taip, ir nieko gero man neismeta, koks kainu skirtumas tarp 2 standartiniu ir 1 seimyninio kambario.
Ir apskritai tokiai sudeciai, kad butu vandens kalneliai, bet kaina ne kosmine .
Nera is ko rinktis, meta 1, arba 2 viesbucius, gal I Hurgada tada geriau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(šeima iš 5 @ 2013 07 10, 15:31)
4u.gif
Sveiki,
Gal kas turite patarimu, ar tieiog zinote neblogu rekomendaciju seimai, su 3 vaikais nuo 3 iki 14 metu I Sharma.
Mums gali buti ir  2 viesbuciu juosta.

Ir taip deliojuosi, ir taip, ir nieko gero man neismeta, koks kainu skirtumas tarp 2 standartiniu ir 1 seimyninio kambario.
Ir apskritai tokiai sudeciai, kad butu vandens kalneliai, bet kaina ne kosmine .

tai uz kokia kaina panasiai
Atsakyti
QUOTE(šeima iš 5 @ 2013 07 10, 16:31)
4u.gif
Sveiki,

Kokia kaina Jums maždaug yra ne kosminė? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(šeima iš 5 @ 2013 07 10, 13:31)
4u.gif
Sveiki,

Mes per išankstinius iš Novaturo nusipirkome kelionę į Šarm El Šeicho viešbutį.
Rinkomes, kad priimtų 3+1 ir, kad būtų viešbutyje vaikams vandens kalniukai ir, kad kaina būtų pigiausia iš siūlomų.
Tai mums pigiausias buvo Park Inn by Radisson, antroje linijoje.Šalia neblogas koralinis rifas, kas aktualu man, o vaikams kalniukai ir bendrai tėveliams kaina biggrin.gif nes ne viena kelionė planuojama tiems metams biggrin.gif Čia 2014 metų sausį bandysime vykti biggrin.gif
Atsakyti