Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Diari @ 2013 07 03, 18:30)
Labukas,mergaites.
As suplanavau ,nupirkau kelione i Sharma rugpjucio 20 -rugsejo 3d ir dabar susimastau,ka daryti,nes ten jauciu revoliucija bus g.gif  g.gif .Pirma karta susirasiau gyvenime ilsetis 14 d ir kaip ticia.Dar tikiu ,kad neramui bus tik Kaire,nes tuoj puseje as buvau daug kur ,dabar noriu sinajaus pusiasali apziureti ,Petra ,Ijordanija.Bet tikrai bijau.

mes i vis ant neramumu uztaikom Egipe, 2011 kai prasidejo kaip tik ten buvome, teko ir begt , nes nesupratom kas daresi ir is viesbucio buvo kad neisleido, bet nieko taikaii jie tai prazygiuoja ir viskas. Dabar irgi Hurgadoj jie ten piketuoja pagrindineje gatveje, bet taikiai . FB yra daug foto ir video Egipto puslapiuose. Tik kad patys prekiautojai gatveselabai apgaudineja, vis nauju triuku parisigalvoja ir vaikai naglai vagiliauja .
Atsakyti
Ziuriu delfi protestotojai pasieke ko norejo, tai turetu nurimti g.gif bet visada yra kita palaikancioji puse biggrin.gif

Gal jau isankstines parduodamos keliones kitiems metams ? mes siemet uvom kovo men ., tai labai gerai oras , jura laaabai silta. Pries tai metus buvom vasari ir sausi tai tai saltoka jura buvo, bet vistiek siltesne nei pas mus baltija vasara smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -luka-: 04 liepos 2013 - 13:10
QUOTE(-luka- @ 2013 07 04, 13:06)

Gal jau isankstines parduodamos keliones kitiems metams ?

Parduodamos smile.gif
Atsakyti
Puse nakties prasukau galva ka daryt su kelione unsure.gif prisiskaiciau visokiu straipsniu, tai ir baisu ir norisi, tuo labiau, kad jokiu ekskursiju net neplanavom, butu ramus poilsis su vaikais tik v/b unsure.gif Dar kokia savaite reiks sekti ivykius ir tada jau spresti doh.gif
Gal zinot kada buna deadline kai jau nebegalima atsaukti keliones g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2013 07 04, 14:03)
Puse nakties prasukau galva ka daryt su kelione unsure.gif prisiskaiciau visokiu straipsniu, tai ir baisu ir norisi, tuo labiau, kad jokiu ekskursiju net neplanavom, butu ramus poilsis su vaikais tik v/b unsure.gif Dar kokia savaite reiks sekti ivykius ir tada jau spresti doh.gif

Oj zinau ta jausma, man tas pats buvo per 2011m. ivykius doh.gif Ir norejau, ir bijojau skristi...Tad nusprendem neatsaukti keliones, o pasirinkti kita krypti, tai buvo Tenerife. Buvau labai laiminga, kad ivykiai Egipte pasisuko butent taip smile.gif Be abejo, finansiskai nebuvo labai naudingas sanderis, bet po Tenerifes prasidejo visai kitokiu atostogu etapas thumbup.gif
Atsakyti
Vakar buvau parasiusi vieno vietinio kaip pas juos Hurgadoje reikalai, sake viskas ramu smile.gif Kaire sian ramiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2013 07 04, 14:37)
Kaire sian ramiau smile.gif

Egiptieciai pasieke savo, tad padetis po truputi turetu stabiziluotis.
Atsakyti
Man is Sharmo irgi dvi kelioniu agenturos atrase,kad viskas ramu,o del ekskursiju tai tik i Kaira kol kas neveza.
Atsakyti
QUOTE(Diari @ 2013 07 04, 16:55)
Man is Sharmo irgi dvi kelioniu agenturos atrase,kad viskas ramu,o del ekskursiju tai tik i Kaira kol kas neveza.

Diari, o jus, kaip supratau, planuojate ekskursija 2 dienom Izraelis/Jordanija? Su kokia agentura vaziuosit? Bus idomu sulaukti atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 07 04, 09:23)

Kam skristi greitu laiku, tokiu atveju, as labai rimtai pamastyciau ar nevertetu pasikeisti keliones krypties.

O tai kazi galima. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2013 07 04, 18:45)
O tai kazi galima. g.gif

2011m. buvo galima, mums siule kelias kryptis, pasirinkom Tenerife. Manau, kad ir dabar galima g.gif
Tiesa, mes pirkom dabar isnakstine kelione i Egipta ziemai, tai sake, kad galim keisti ir viesbuti, ir krypti iki to laiko.
Pasidomekite, jei bijote skristi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 04 liepos 2013 - 19:54
QUOTE(Elvita @ 2013 07 04, 18:20)
Diari, o jus, kaip supratau, planuojate ekskursija 2 dienom Izraelis/Jordanija? Su kokia agentura vaziuosit? Bus idomu sulaukti atsiliepimu  smile.gif

Taip planuoju su vietiniais su firma
http://www.allsharm.com/contact.html
Kaz kas buvo pries tai dar idejusi sita sajta.As jau pries tai nusitaikiau i sita firma,nes daug atsiliepimu perskaiciau ,geruatsiliepimu.dar turiu atsargini varianta
http://sharm-excursions.ru/
Irgi daug geru atsiliepimu girdejau is rusu sajtu.Planuoju 2 dienom i Izraili ir petra ,paskui i spalvota kanjona ir labai noriu i Ras Muchamed ,bet jauciu viena vaziuosiu,nes vyrui ta jura per suri ir jis tiesiog paskutini karta sake,kad taip grauzia gerkle kad veme,kabedamas ant laivelio laiptu.man tai ispradziu juokaspaeme is vaizdelio,o paskui prisiminiau save pirma karta..))ligiai tas pats,as dar ir plaikti labai blogai moku,bet sioje juroje kaz kaip gerai iseina,)).Butinai papasakosiu kaip praejo,be to tikiuosi kad viskas apsiramins ten ir as nuvaziuosiu ir grisiu.....skrisime is varsuvos,jau net i autobusa nupirkau bilietus,nes megstu netempti iki paskutinio,ipac kai dirbu po 4 dienas nuo 7 iki 22 val,kad net paskui nieko nespeju.
Atsakyti