Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Elvita @ 2013 07 02, 20:56)
Ingel,dar norejau paklaust, kaip vanduo N. juroje? Ta prasme del saltumo imanoma maudytis? Nes paziurejau, kad sausio menesi Izraelyje apie 10-14l tik  unsure.gif

Sausio pabaigoj-vasario pradzioj buvom tai buvo siltas, na jis toks kitoks vanduo -jausmas kaip glicerinas. To laiko mums uzteko, jei gerai pamenu mes grizdami maudynems uzsukom, tai bent jau toj vietoj, kur mes maudemes, tai nebuvo jokiu purvu, issitepliot jais neteko, neradau ir druskos kristalu pakrantej, nors apejau nemazai (mergaites rase, kad parsivezt ir i vonia isidet ju namie). Ten tos maudynes kitokios-papluduriuoji, foto pasidarai ir ilgai tokiam druskos tirpale, bent jau man noro mirkt nebuvo.
As lieku prie tos nuomones, kad verta, nors ir trumpam, jei patiks, juk galima rimtesne kelione organizuotis, bet va man noro rimtesnei nera.
Mes atsiskirdavom siek tiek nuo grupes, pvz. laukti eileje sventintu zvakiu ir jas uzdegti, ne man, mes tuo metu isnarsem baznycia spejom is jos iseje aplinkinese gatvelese suvenyru nusipirkt, ta pati darem ir Palestinoj.
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2013 07 03, 11:48)
*Sausio pabaigoj-vasario pradzioj buvom tai buvo siltas, na jis toks kitoks vanduo -jausmas kaip glicerinas.
**As lieku prie tos nuomones, kad verta, nors ir trumpam, pvz. laukti eileje sventintu zvakiu ir jas uzdegti, ne man, mes tuo metu isnarsem baznycia spejom is jos iseje aplinkinese gatvelese suvenyru nusipirkt, ta pati darem ir Palestinoj.

*Ir mes vaziuojam tokiu metu, tai manau, nesusalsim labai. Del maudyniu, be abejo, neplaukiosim ten, bet, kai as tokia salcmire, tai todel ir paklausiau...

** drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Miliani* @ 2013 07 02, 21:42)
Siūlau ne Hiltoną, o Movenpicką, jie ribojasi, tačiau Hiltonas man toks tamsus, niūrus, o Movenpick Royal klasės, tikrai labai geras viešbutis, rekomenduočiau ax.gif

Šiaip man asmeniškai labiausiai Taboje patiko viešbutis INTERCONTINENTAL TABA HEIGHTS RESORT mirksiukas.gif
Tik tiek,kad tada kai žiūrinėjomes, tai rinkomes pigiausią variantą mūsų šeimai 5 žv, tiesa dar buvo pigesnis variantas, bet kol galvojome tai per kelias dienas ir nebeliko ten vietų.Nes mes tada planavome tik pagrinde keliauti ir tik kelias dienas pasilikti poilsiui.
Atsakyti
QUOTE(linutemazute*** @ 2013 07 03, 08:18)
Ar yra suplanavusiu kelione i Egipta artimiausiu metu? Kaip del neramumu Egpte??  g.gif

Labukas,mergaites.
As suplanavau ,nupirkau kelione i Sharma rugpjucio 20 -rugsejo 3d ir dabar susimastau,ka daryti,nes ten jauciu revoliucija bus g.gif g.gif .Pirma karta susirasiau gyvenime ilsetis 14 d ir kaip ticia.Dar tikiu ,kad neramui bus tik Kaire,nes tuoj puseje as buvau daug kur ,dabar noriu sinajaus pusiasali apziureti ,Petra ,Ijordanija.Bet tikrai bijau.
Atsakyti
QUOTE(Diari @ 2013 07 03, 18:30)
Labukas,mergaites.
As suplanavau ,nupirkau kelione i Sharma rugpjucio 20 -rugsejo 3d ir dabar susimastau,ka daryti,nes ten jauciu revoliucija bus g.gif

Na, dar yra laiko, gal pasikeis kas nors... Nors pries trejeta metu, prasidejus neramumams, mes kelione i Egipta atsaukem, savo paciu saugumui. Nors kitos merginos skrido ir viskas buvo gerai.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 07 03, 19:39)
Na, dar yra laiko, gal pasikeis kas nors... Nors pries trejeta metu, prasidejus neramumams, mes kelione i Egipta atsaukem, savo paciu saugumui. Nors kitos merginos skrido ir viskas buvo gerai.

na ir as tikiuosi,kad gal kaz kas pasikeis.Vis del to jie juk gyvena is turizmo,tai gal turistu zonos nelies stipriai neramumai..
Liepos 15 dviems sav skris mano giminaiciai i Hurgada,paklausiu paskui pas juos kaip jiems.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diari: 03 liepos 2013 - 18:41
QUOTE(Elvita @ 2013 07 03, 17:39)

drinks_cheers.gif arba...tiesiog ilsėtis, relaksinti, nardyti .
Atsakyti
Paastrejo padetis http://www.balsas.lt...ntiems-i-egipta

http://www.lrytas.lt...iai-pildoma.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataka26: 03 liepos 2013 - 19:16
QUOTE(Diari @ 2013 07 03, 18:41)
Liepos 15 dviems sav skris mano giminaiciai i Hurgada,paklausiu paskui pas juos kaip jiems.)

Tikrai neskrisciau dabar unsure.gif

QUOTE(ataka26 @ 2013 07 03, 19:13)

Na jo, padetis nepavydetina... Kaip tik susiruosiam i Egipta, taip pas juos kariniai valdzios perversmai doh.gif Tikiuos iki sausio nepribres dar vienas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 03 liepos 2013 - 19:18
QUOTE(Elvita @ 2013 07 03, 18:17)
Tikrai neskrisciau dabar  unsure.gif 
Na jo, padetis nepavydetina... Kaip tik susiruosiam i Egipta, taip pas juos kariniai valdzios perversmai doh.gif Tikiuos iki sausio nepribres dar vienas...

na bet kurortiniuose miesteliuose nieko nevyksta g.gif
manau dabar svarbu susilaikyti nuo ekskursijų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2013 07 03, 19:41)
na bet kurortiniuose miesteliuose nieko nevyksta g.gif
manau dabar svarbu susilaikyti nuo ekskursijų rolleyes.gif

As parasiau savo nuomone, kad dabar neskrisciau, kiekvieno teise rinktis. Turistai, manau, pagrinde isskrenda is kurortiniu miesteliu...

"Jei keliaujate į Hurgadą ar Šarm el Šeichą – net nemėginkite palikti viešbučio teritorijos! Šarm El Šeicho ir Hurgados regionai kol kas nėra tos vietos, kur reiktų baimintis masinių protestų, bet bet kuriuo metu situacija gali pasikeisti. "
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 07 03, 18:57)
As parasiau savo nuomone, kad dabar neskrisciau, kiekvieno teise rinktis. Turistai, manau,  pagrinde isskrenda is kurortiniu miesteliu...

"Jei keliaujate į Hurgadą ar Šarm el Šeichą – net nemėginkite palikti viešbučio teritorijos! Šarm El Šeicho ir Hurgados regionai kol kas nėra tos vietos, kur reiktų baimintis masinių protestų, bet bet kuriuo metu situacija gali pasikeisti.  "

Beabejo, kiekvienas pasirenka drinks_cheers.gif

Atsakyti