QUOTE(Elvita @ 2013 07 02, 20:56)
Ingel,dar norejau paklaust, kaip vanduo N. juroje? Ta prasme del saltumo imanoma maudytis? Nes paziurejau, kad sausio menesi Izraelyje apie 10-14l tik
Sausio pabaigoj-vasario pradzioj buvom tai buvo siltas, na jis toks kitoks vanduo -jausmas kaip glicerinas. To laiko mums uzteko, jei gerai pamenu mes grizdami maudynems uzsukom, tai bent jau toj vietoj, kur mes maudemes, tai nebuvo jokiu purvu, issitepliot jais neteko, neradau ir druskos kristalu pakrantej, nors apejau nemazai (mergaites rase, kad parsivezt ir i vonia isidet ju namie). Ten tos maudynes kitokios-papluduriuoji, foto pasidarai ir ilgai tokiam druskos tirpale, bent jau man noro mirkt nebuvo.
As lieku prie tos nuomones, kad verta, nors ir trumpam, jei patiks, juk galima rimtesne kelione organizuotis, bet va man noro rimtesnei nera.
Mes atsiskirdavom siek tiek nuo grupes, pvz. laukti eileje sventintu zvakiu ir jas uzdegti, ne man, mes tuo metu isnarsem baznycia spejom is jos iseje aplinkinese gatvelese suvenyru nusipirkt, ta pati darem ir Palestinoj.